• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOLFMIND1Štěněcí koutek chronických mutantů
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    WOLFMIND1: Díky :)
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    John Murdoch - Pilot Zlatých lvů/mechanik
    Chester Fieldhausen - Podnikatel/jednatel
    James Williams Saphir - Věděc/2. pilot/navigátor
    Ender Spence - Polní agent ISC
    Samuel Sorrow - Průzkumník Krvavých baretů
    Sean Dunn - Polní doktor/chemik
    Harrison Blawd - Vlkomoří lovec hlav
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    ERFAROTH:
    Řekl bych, že je dobré míti svého kapitána :P Ale záleží na vás, jak se toho ujmete. Bude to mít vlil na různé děje při akcích. Někam se díky tomuto přístupu dostanete, jinam zase ne. Prostě každé rozhodnutí bude mít nějaký vliv ;)

Seznam postav hráčů je v historii diskuze pár listů zpět.
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Taky mě napadlo, máme tu někde seznam hráčů/postav?
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    A musíme mít vlastně kapitána? Nemůže velet ten, co má nejvíc cvrčků? Je fuk, zda na uniformě nebo v kouli.
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    KUDLANKA: tak po našem rozhovoru mě ještě napadlo, že až si budeš chtít sám zagaymástřit, země patří do tvé sféry vlivu! :)
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    DORIAN: Když tobě to tak slušelo... :b
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    WOLFMIND1: To víš, jsem naplavenina z malého města a tím pádem je pro mne Praha jako taková velmi krásná a velmi únavná :)
    Důvodů je ve skutečnosti několik - chci být blízko rodičů, stýská se mi po severních čechách a i finanční důvody v tom hrají roli. A krom toho, žena taky preferuje menší město před Prahou :p
    Kdo bude hrát obchodnickou, šampónskou, podrazáckou svini netuším, ale on se někdo najde :)
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    DORIAN: A co to? Se ti tu s námi nelíbí? A kdo bude hrát toho geniálního obchodníka?? :P
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    MRTREVOR: Zpátky domů do severních čech - buď Most nebo (raději) Litvínov
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    ERFAROTHVLADDRACUL: za mě jdou už i ty neděle.

DORIAN: sakra, jestli jëšťě budeš hrát, tak právě pro Fieldhausena bude Ender hlasovat při volbě kapitána.. jestli to projde, tak to bude asi krátkej a krutej příběh a post kapitána bude mít punc něčeho nebezpečného... zajímavé:) nicméně škoda. kam se stěhuješ?

KUDLANKA: sice jsem nikdy nestudoval velké mocnosti zničené země, jen vím, že jich je 5 a s každou se podařilo navázat nějaký kontakt právě jedné megakorporaci. ale o žádné události, které popisuješ jsem nečetl a určitě jsem nikde neviděl název Bílá hvězda. jaký zdroj informací používáš? jestli to je z nového MC univerza, už jsem zaregistroval pár změn. pro mě to může být zajímavý nástin budoucnosti, ale naše hra se odehrává ve světě druhé edice, což je předpokládám pár desítek let před událostmi třetí.
    takže: pokud já vím (a o čem většina postav s vyjímkou princů nemá asi ani tucha), země je v dost postapokalyptickém stavu, nicméně je ovládána mocnými 'státními' útvary pozemšťanů a kontak je sice nebezpečný, ale možný a obchodní styky probíhají. a přímo v pravidlech je i připravený motiv na vééééélkéééé tažení (sérii na sebe navazujících sezení) na planetě, ovšem jen pro ty největší vytvrdlíky ve službách bratrstva či kartelu. to si ovšem zatím nechám pro sebe ;)
    KUDLANKA
    KUDLANKA --- ---
    MRTREVOR: no proc posledni ?...třeba kvuli tomu že všechny expedice na zem byli zničeny, at už rovnou ve vzduchu, nebo chvilku po vybudovani předsunutych pozic..nebo třeba proto že Bílá Hvězda dokazala ze země zautočit i na Lunu a nebyl to marnej utok..nebo třeba proto že kolem země je totalní obousměrna blokada....a tak :) takže jako sebevražedná mise z donuceni hezky, ale jinak neni o co stat :)
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    ERFAROTH: Pravidelne hrani je skvela vec a ja vam to vrele doporucuji. Ja se budu brzy stehovat z Prahy pryc, takze pokud by se pravidelne hrani odsouhlasilo, na ty dve, tri hry bych asi jeste dorazil a pak zmizel na vzdy :)
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    pravidelne hrani super, ale pri vstavani v pet je pro me konec v jrdenact uz celkem pozde
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Já se teda přiznám, že pravidelné čtvrtky se mi na jednu stranu líbí, že bychom hráli často, ale na druhou stranu nelíbí, anžto mívám tréningy :-/

A myslim, že Dorian nebude pro - pravidelně mástruje ve středu a končej taky pozdě, tak nevim, zda by byl ochoten to dávat...
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    WOLFMIND1: jj. je definována jako skvělá loď pro malé obchodníky a pašeráky. a když seženeš podrobnější info, je fakt luxusně promyšlená. zároveň ale je trochu podobná lodím z pravidel a odpovídá spíše menší až střední velikostní třídě. ta kosmoloď, kterou letěl Wilhelm do Fukida, byla asi 2-3x větší.
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    MRTREVOR: Když přesvědčíš Šídláka, aby se hrálo u nás, jsem všemi deseti pro :D

Okeeeej, tahle loď je rozpracovaná opravdu dobře a inteligentně. Jsem ochotný zachovat kostru se základním vybavením. Myslím tím technické vybavení lodi, laboratoře, dílny, technologie, ne zásoby. :)
    Aspoň bude co shánět :P
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    WOLFMIND1: v šest bych ve čtvrtky asi doma bejt mohl
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    a do třetice.. co se lodi týká, mě asi nejvíc do dieselpunkového světa MC sedí loď typu Firefly
    Serenity Architectural Cutaway Set – Quantum Mechanix
    http://qmxonline.com/products/serenity-architectural-cutaway-set
    (ale samozřejmě mě potěší i pro mě neznámé návrhy. jen bych se přimlouval, aby se ony případné návrhy držely dieselpunkového kánonu, tedy žádné gigalodě moderního střihu, jako Galactica, Enterprise, nebo křižníky z hvězdných válek. dieselpunkovému standardu světa MC sluší více tak nějak techn-prášilovské věci stylem ladící s první polovinou 20. stol.)
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Padl mi tu návrh od Šídláka, že by byl ochotný a rád za pravidelné hraní a navrhuje každý druhý čtvrtek večer cca od pěti, šesti do jedenácti, co vy na to? Mně by to také vyhovovalo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam