• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOLFMIND1Štěněcí koutek chronických mutantů
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Hele, nakonec by mi toho 22.5. problém nedělalo...
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    VLADDRACUL:
    To už jsem řešil i se Šídlákem, že by se to takto dalo odehrávat v Elysiu :P
    Tak tím pádem 22. ruším a musím vymyslet nějaký pozdější termín. Teď ale nedokážu říct...
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    ja nkonec 22.5. delam v Ecku, takze hrani jedine tam na baru
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    MRTREVOR: ad d/ koho poslat všanc nepříteli, když dojde na vyjebávání? :)
    Hm, neděle 22.5. mi pod nos moc nejde :-/ Zkusím zjistit, co by se dalo dělat...
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    MRTREVOR: jak už jsme se bavili s notnou dávkou černého humoru, zvolte si za kapitána Vlkomora a až dojde na vyjednávání, pošlete ho na nepřátelskou loď :D
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    VLADDRACUL:
    Stačí se podívat do tvého seznamu schopností a vzhledem k tomu, že mám docela přehled o tom kdo co umí, byl jsi jediná volba pro 2. pilota a navigátora, páč jediný schopnější pilot a navigátor je ten 1. pilot :D
    A doktora máte polního, ty můžeš léčit v laboratoři :P
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    a/ tato neděle, je na tři pr....
    b/22.5. by asi mohlo být cajk.
    c/ Spence a Murdoch by myslím mohli vědět z jakého klanu je Sorrow - před jednou misí to zdá se mi prozradil a řekl bych, že pak to bylo docela dost žhavé ;)
    d/ kapitán je důležitá role. sověti zkoušeli za první světové demokracii v zákopech, a prosrali to na celé čáře. a tenhle vesmír je hodně nevypočítatelnej nepřítel. navíc, koho poslat nepříteli v šanc, když dojde na vyjednávání? :D
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    WOLFMIND1: ajoo, ja vlastne nejsem doktor, ale vedec :D kdo byl tak hloupej, ze ze meudelal navigatora? :D jinak 22.5. muzu
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Jinak v současné době mám dosti vytížený režim...
    Ale nadhodím termín 22.5. jak na tom kdo jste v tuto neděli?
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    ERFAROTH:
    U 2. pilota to máš také ve jméně. Je z klanu Saphir a co se týká bareta, tak z toho to budete muset vytáhnout ;)
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    ERFAROTH: v pohode, ja uz to u sebe taky nevim. :D
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    WOLFMIND1:
    Přemýšlím, víme vlastně jako postavy kdo je z jakýho klanu? Sean se asi představoval i s tím a hráče to zajímá. Já jsem MacGuire, Ender je nepletu-li se Paladin, Fieldhausen je jasnej, Murdoch taky, u Harrisona je to šumák. Takže nevím našeho bareta a 2. pilota..
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    WOLFMIND1: Díky :)
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    John Murdoch - Pilot Zlatých lvů/mechanik
    Chester Fieldhausen - Podnikatel/jednatel
    James Williams Saphir - Věděc/2. pilot/navigátor
    Ender Spence - Polní agent ISC
    Samuel Sorrow - Průzkumník Krvavých baretů
    Sean Dunn - Polní doktor/chemik
    Harrison Blawd - Vlkomoří lovec hlav
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    ERFAROTH:
    Řekl bych, že je dobré míti svého kapitána :P Ale záleží na vás, jak se toho ujmete. Bude to mít vlil na různé děje při akcích. Někam se díky tomuto přístupu dostanete, jinam zase ne. Prostě každé rozhodnutí bude mít nějaký vliv ;)

Seznam postav hráčů je v historii diskuze pár listů zpět.
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Taky mě napadlo, máme tu někde seznam hráčů/postav?
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    A musíme mít vlastně kapitána? Nemůže velet ten, co má nejvíc cvrčků? Je fuk, zda na uniformě nebo v kouli.
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    KUDLANKA: tak po našem rozhovoru mě ještě napadlo, že až si budeš chtít sám zagaymástřit, země patří do tvé sféry vlivu! :)
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    DORIAN: Když tobě to tak slušelo... :b
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    WOLFMIND1: To víš, jsem naplavenina z malého města a tím pádem je pro mne Praha jako taková velmi krásná a velmi únavná :)
    Důvodů je ve skutečnosti několik - chci být blízko rodičů, stýská se mi po severních čechách a i finanční důvody v tom hrají roli. A krom toho, žena taky preferuje menší město před Prahou :p
    Kdo bude hrát obchodnickou, šampónskou, podrazáckou svini netuším, ale on se někdo najde :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam