• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JESSE_MORENOTekutá strava Soylent, Ambronite, AnaPur, Mana nebo DIY recepty, potrava dystopicke budoucnosti?
    GLOG
    GLOG --- ---
    Ahoj, chci si koupit Manu, ale doplňovací verzi bez lahve a odměrky. Jednak 300,- za to nedám + nehodlám se promenádovat v práci s popsanou lahví... Jestli dobře chápu, 1 sáček má 5 porcí, lahvička s olejem 5 rysek? Do jakého množství vody patří "porce" a kolik těch jejich odměrek prášku je "porce"? Díky
    ADAM
    ADAM --- ---
    DIMAGGIO: potvrzuji. Taky jsem si zvykl. Občas si ale lžičku soli přidám
    DIMAGGIO
    DIMAGGIO --- ---
    KASUMI: Je to o zvyku,pokud clovek driv chutnal Mark II,tak slanost na prvni poziti u Mark III je celkem vyrazna.Po par dnech se to ale (alespon u me) optimalizuje a naopak Mark II uz je ted pro me - pro svoji sladkost skoro nepitelna, chutove pripominajici instantni kasi. Imho mnozstvi soli zustalo stejne, ale zmenil se pomer pouziteho sladidla.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Dnes jsme ochutnali mana mark 3
    Maji tam jinak nastavene porcovani, rozepsane do peti druhu porci (jedna az pet odmerek a max 750ml vody)
    Chutove kremovejsi, min sladka, vic slana
    Za me mensi umelej ocas a docela uz pozivatelne
    Ale prvni chut je vazne slana, az pak je tam sladkost
    ISCH
    ISCH --- ---
    TWORBO: Zasytí mne stejně, ale z toho množství sójy se .i osypaly záda hůř než v pubertě.
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    hlavne mi ten anapur oproti mane /mark 2/ prijde nejen chutove horsi, ale zejmena nesyti tak dobre.
    ISCH
    ISCH --- ---
    A já prodám pytlík Anapuru, samozřejmě netknutý. Buď za 150,- nebo v podstatě vyměním za cokoliv.
    Nejsme kamarádi...
    ADAM
    ADAM --- ---
    HANNIBAL92: asi 4 sacky. ale uz to je zamluvene.
    HANNIBAL92
    HANNIBAL92 --- ---
    ADAM: kolik toho mas a kolik za to?
    ADAM
    ADAM --- ---
    ja mam na prodej (nechutna mi to).

libusska 118/246, praha 4, po-pa cca 9-15hod.
    pripadne postou/gls za cca 50kc.
    FEEDER
    FEEDER --- ---
    chtěl bych pořídit tak půlku týdenního balení anapuru, tj 1750g - nechcete někdo (třeba i menší množství) odprodat nebo si objednat těch 3500g napůl?
    ADAM
    ADAM --- ---
    takže vyvařovat se ta flaška nedá - zkusil jsem a teď je šišatá, nestojí skoro na stole...
    ADAM
    ADAM --- ---
    netušíte, který z těchto materiálů je lahev mana? (jde mi o zjištění max teploty)
    Materials | Nalgene
    http://nalgene.com/materials/
    ADAM
    ADAM --- ---
    A short list of things Soylent tastes like — Quartz
    http://qz.com/717930/a-short-list-of-things-soylent-tastes-like/
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    BLAHOVEJ: vanilka.
    QYDO
    QYDO --- ---
    BLAHOVEJ: většinou nedochuju, nevadi mi tak jak je... ale když mám občas chuť na něco sladkýho, dám trochu kakaa
    BLAHOVEJ
    BLAHOVEJ --- ---
    Zdar... koupil jsem poprvé manu Mark3. Dost mi nechutná - přijde mi snesitelná jedině když přidám banán. Máte někdo nějaký tipy na dochucení?
    QYDO
    QYDO --- ---
    Rekl jsem si ze to musim vyzkouset a objednal Manu... No... Zrovna dneska jsem si jako obed prinesl baba ghanoush co jsem si vcera delal na grilu a tak dobry to rozhodne neni :)) ale nejak se mi to nehnusi a dokazal bych to pit i neochuceny.. varim si rad a hodne, ale obcas proste nemam cas resit a jim hrozny prasarny, tak v tuhle chvili by to asi mohlo fungovat :)
    HANNIBAL92
    HANNIBAL92 --- ---
    MIXXX: Mene sladka, vic slana, jemnejsi (mensi castecky).
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    ADAM: V čem je hlavní rozdíl prosím? Dík.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam