• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JESSE_MORENOTekutá strava Soylent, Ambronite, AnaPur, Mana nebo DIY recepty, potrava dystopicke budoucnosti?
    LUKASKOUKAL
    LUKASKOUKAL --- ---
    Dobrý den, nemáte k prodeji nějakou tekutou stravu?Manu, Soylent.......
    Děkuji
    SWIST
    SWIST --- ---
    GLOG: Ok, díky za info
    GLOG
    GLOG --- ---
    SWIST: Jakefood má takhle 3 verze - light, normal a sport, ale neznám ho. Ty české se mi zdají živinově podobné, půjde hlavně o chuť. Za mě - Nutberg nepoživatelný, Anapur - z toho dělali snad nějaké koláčky (viz fb) a Mana je dobře kombinovatelná nasladko, s mlékem či ovocem.
    Jinak se snažím do vypitého soylentu už nic nejíst, protože po samotném je mi fajn a nevhodné kombinace mě nadýmají.
    ADAM
    ADAM --- ---
    FILIPHOTOGRAF: napsal jsem koment pod clanek.
    SWIST
    SWIST --- ---
    Zdravim.. Prosim vás, jaký je rozdíl mezi jednotlivými produkty Soylent/Anapur/MANA/Nutberg.. Když neberu v potaz chuť/počet dávek na den/cenu/přípravu/ případné alergie.. Je třeba něco lepší pro někoho kdo maká a něco jiného pro toho co sedí celý den v kanclu, hodí se něco víc pro kombinování s normálním jídlem, popřípadě nějaké další podobné záležitosti.
    GLOG
    GLOG --- ---
    Objevil se další český "soylent" - http://soylent.cz/. Maj tam i vanilkový a skořicový.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Já teda mám Mark3 docela zásobu a taky mi moc nejde.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SAMGARR: aoriginalnibaleniseblbepouziva
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    FILIPHOTOGRAF: Pod titulkem "Moje roční zkušenost s MANA" bych teda cekal sofistikovanejsi rozbor nez "neumimpitzflaskyanovarecepturaminechutna".
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    FILIPHOTOGRAF: jak jsem psal níže rád si od tebe ten poslední pytlík odkoupim :)
    HANNIBAL92
    HANNIBAL92 --- ---
    ADAM: jo vypadá to že novým zákazníkům odesílají od 3.10.2016 a
    stávajícím zákazníkům sice během 24 hodin, ale jen tu nejmenší várku (jídlo na 7 dní a objednat jde jen jednou týdně).
    ADAM
    ADAM --- ---
    ted mi prislo do mailu, ze nemaji zasoby a omezuji dodavky. nastesti mi nedavno prisla obrovska krabice, ktera vydrzi asi pul roku :-)
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    Rád bych si koupil na test taky jednu porci (nebo kolik je min.) Many - kdyby nekdo se chtel zbavit. Centrum Prahy taky, dík. KDyztak posta.
    SWIST
    SWIST --- ---
    ...příští měsíc, po výplatě.. Co se tu lidé pokoušeli zbavovat věcí co jim nechutnají nebo jinak nesedly.. Klidně bych si od každého odkoupil nejmenší možné balení - podle toho jak je to dělené. Na odzkoušení a ochutnávku. Ideálně Praha, asi nemá moc význam to posílat. :) Kdyžtak do pošty, domluvíme se.
    FENRIR
    FENRIR --- ---
    Nabídka práce/brigády v MANA
    Praha 10 - Uhříněves
    Potravinářská výroba (nutný potravinářský průkaz), manuální práce (kompletování, příprava objednávek atd.), Pracovní doba: pondělí až pátek - 8:30 až 17:00.
    Možnost dlouhodobé spolupráce.

Dotazy a další info prosím pouze na: petr@mojemana.cz
    WINKBLINK
    WINKBLINK --- ---
    GLOG: asi 10 mesiacov pijem Joylent, zhruba 2x denne. Najviac mi chutí mango, ale ostané prichute tiež nie sú zlé, nie je žiadna, ktorá by mi nechutila. Joylen mi sadol na prvú dobrú, nemal som potrebu skúšať iné produkty, neviem porovnať či je niečo lepšie, mne chutí.
    GLOG
    GLOG --- ---
    Ad Nutberg - v návodu doporučují jablečný džus, tak jsem zkusila, ale sorry, bylo to jak nakyslé zvratky. Zjistila jsem, že čím teplejší a řidší konzistence, tím pro mě poživatelnější, rychle to vypiju a ta nedobrá chuť není tak silná. Zkusila jsem ho smíchat 50/50 s anapurem do teplé vody, a poměrně se tam schoval. To pro mě asi bude způsob, jak ho spotřebovat.. Možná si na něj taky už zvykám, nicméně Mana3 (starší verze neznám) i anapur mi chutnají hned od počátku a zůstanu u nich.
    Případně zkusím ještě pak další - nemáte nějaké nepředražené zahraniční tipy?
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    ZUZKAOU: kvuli tomu se jahly sparujou, ne? to autor receptu nevymyslel moc stastne...

mne osobne vadi chut camu camu, ale nevim nakolik to muze byt ve smesi poznat, asi taky zkusim testovaci baleni
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    BRICK: hele jestli je to hořké, ale jinak žádoucí to jíst, tak to smíchej s kefírem a necht přes noc rozležet. Nebo teda smíchej s trochou chlebového kvásku, možná by to žral i jogurt... Mléčné bakterie rozkládají hořké chutě dost účinně.

Jinak teda ale dodají nakyslou chuť, žejo.

Jinak jak koukám na složení, tak za tu hořkost nejspíš budou mít zodpovědnost ty jáhly.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam