• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JESSE_MORENOTekutá strava Soylent, Ambronite, AnaPur, Mana nebo DIY recepty, potrava dystopicke budoucnosti?
    BRICK
    BRICK --- ---
    Ochutnal jsem také již Soylent.cz a konzistencí a chutí je o něco lepší než Nutberg, ale jinak si jsou hodně podobný. Vanilková příchuť oproti originálu je skoro neznatelná - to mě docela zklamalo - u skořice je chuť i aroma znatelnější. Ostatní příchutě jsem nezkoušel. Každopádně jsem stejně jako u Nutbergu ani jednu příchuť bohužel nedopil :-(. Dávka cukru navíc nepomohla. Je to samozřejmě hodně individuální, ale nejvíc mi zatím sedí MANA.
    PHUSHI
    PHUSHI --- ---
    Minuly vikend jsem chutnala novou Manu (uz se v tom trochu ztracim, ale asi verze 3, take 2) a za me zatim urcite nejlepsi jak chuti, tak konzistenci. Oproti 2 tam neni to vanilinovy aroma, oproti 3/1 neni tak divne slana. Po dlouhy dobe asi zase koupim (teda az bude ;).
    GLOG
    GLOG --- ---
    První dojmy ze soylent.cz - příchuť original: Asi má dost vlákniny, s vodou docela houstne. Má takovou zaboudle moučně otrubovitou příchuť. Konzistence je trochu hrubší, a ty kousky při kousání mají trochu nahořklý ocas. Ovesnější a hladší Mana mi teda chutná nejvíc, pak Anapur, pak toto, a nejvíc fuj je Nutberg..
    FILIPHOTOGRAF
    FILIPHOTOGRAF --- ---
    AXTHEB, SAMGARR: právě jsem článek doplnil o vlastní fotky, na kterých jsou mé výhrady k MANA zřetelnější – https://medium.com/@liproj/recenze-mana-raději-si-uvařte-rýži-ec815f6cd2ea#.bqarkxi8u.
    ADAM: díky.
    ICE552
    ICE552 --- ---
    @BLOG: na tom http://soylent.cz/ se dneska objevily další dvě příchutě (Banan a Cokolada).
    LUKASKOUKAL
    LUKASKOUKAL --- ---
    Dobrý den, nemáte k prodeji nějakou tekutou stravu?Manu, Soylent.......
    Děkuji
    SWIST
    SWIST --- ---
    GLOG: Ok, díky za info
    GLOG
    GLOG --- ---
    SWIST: Jakefood má takhle 3 verze - light, normal a sport, ale neznám ho. Ty české se mi zdají živinově podobné, půjde hlavně o chuť. Za mě - Nutberg nepoživatelný, Anapur - z toho dělali snad nějaké koláčky (viz fb) a Mana je dobře kombinovatelná nasladko, s mlékem či ovocem.
    Jinak se snažím do vypitého soylentu už nic nejíst, protože po samotném je mi fajn a nevhodné kombinace mě nadýmají.
    ADAM
    ADAM --- ---
    FILIPHOTOGRAF: napsal jsem koment pod clanek.
    SWIST
    SWIST --- ---
    Zdravim.. Prosim vás, jaký je rozdíl mezi jednotlivými produkty Soylent/Anapur/MANA/Nutberg.. Když neberu v potaz chuť/počet dávek na den/cenu/přípravu/ případné alergie.. Je třeba něco lepší pro někoho kdo maká a něco jiného pro toho co sedí celý den v kanclu, hodí se něco víc pro kombinování s normálním jídlem, popřípadě nějaké další podobné záležitosti.
    GLOG
    GLOG --- ---
    Objevil se další český "soylent" - http://soylent.cz/. Maj tam i vanilkový a skořicový.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Já teda mám Mark3 docela zásobu a taky mi moc nejde.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SAMGARR: aoriginalnibaleniseblbepouziva
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    FILIPHOTOGRAF: Pod titulkem "Moje roční zkušenost s MANA" bych teda cekal sofistikovanejsi rozbor nez "neumimpitzflaskyanovarecepturaminechutna".
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    FILIPHOTOGRAF: jak jsem psal níže rád si od tebe ten poslední pytlík odkoupim :)
    HANNIBAL92
    HANNIBAL92 --- ---
    ADAM: jo vypadá to že novým zákazníkům odesílají od 3.10.2016 a
    stávajícím zákazníkům sice během 24 hodin, ale jen tu nejmenší várku (jídlo na 7 dní a objednat jde jen jednou týdně).
    ADAM
    ADAM --- ---
    ted mi prislo do mailu, ze nemaji zasoby a omezuji dodavky. nastesti mi nedavno prisla obrovska krabice, ktera vydrzi asi pul roku :-)
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    Rád bych si koupil na test taky jednu porci (nebo kolik je min.) Many - kdyby nekdo se chtel zbavit. Centrum Prahy taky, dík. KDyztak posta.
    SWIST
    SWIST --- ---
    ...příští měsíc, po výplatě.. Co se tu lidé pokoušeli zbavovat věcí co jim nechutnají nebo jinak nesedly.. Klidně bych si od každého odkoupil nejmenší možné balení - podle toho jak je to dělené. Na odzkoušení a ochutnávku. Ideálně Praha, asi nemá moc význam to posílat. :) Kdyžtak do pošty, domluvíme se.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam