Vaša niekoľkoročná diskusia ma veľmi zaujala. Objavila som ju po zadaní "alternativa mana" do google. Som rada, že som si o vašich skúsenostiach mohla prečítať. Najviac mi pomohol odkaz na
https://www.blendrunner.com/.
Manu som objavila asi pred 3-4 rokmi - to práve končila verzia 2 a začínala verzia 3. Kvôli tomu, že som pracovne cestovala hore-dole po Prahe a nemala som čas sa inak stravovať, nejakú dobu mi nahrádzala stravu.
Už vtedy mi však vadila ich, podľa mňa, klamavá reklama o tom, ako vymysleli tento druh stravy ako prví. Z iných zdrojov som sa dozvedela, že to tak nebolo. Ani som netušila, že priniesli na trh ManaBurger. A zase o sebe tvrdia, že sú prví na svete. V dobe internetu, kedy si toto môže každý overiť, pre mňa osobne nepochopiteľné.
Pred troma rokmi som skúsila Joylent - dnes Plenny Shake. Všetky príchute. Ale vôbec mi to nechutilo. Som zvedavá, či to dnes chutí inak. Ale nestojí mi to za investíciu do niekoľkých sáčkov. Pred dvoma mesiacmi som ochutnala Saturo Drink s príchuťou kávy a nebolo to zlé.
Keďže Manu už nechcem hlavne z osobných dôvodov, hľadám niečo, čo by mi Manu nahradilo. Zvažujem Saturo prášok alebo Bertrand. Tiež som sa pozerala na Powder Matter.
Bolo by možné od niekoho nejaké menšie množstvo kúpiť? Žijem v Prahe - takže buď zaslať poštou alebo osobne vyzdvihnúť.
Ďakujem.