• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JESSE_MORENOTekutá strava Soylent, Ambronite, AnaPur, Mana nebo DIY recepty, potrava dystopicke budoucnosti?
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Dochazi mi zasoby drinku, nejake novinky na evropskem trhu, ktere stoji za to? Krome Many a Satura.
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    Nevíte prosím, jestli projde tyčovej mixér v příručním zavazadle? Mám to sebou na Manu.. :)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    Nabizim HUEL!

Mam doma jeste 2,5 kg, vanilka a cokolada. Duvod prodeje je, ze mi saturo chutna mnohem vic.
    za 1000 penez pripadne vymena za jiny prasek.

Predani praha andel nebo namesti republiky
    ADAM
    ADAM --- ---
    NYXYN: za mě super krok z hlediska množství odpadu. Na druhou stranu mám strach, aby mi tam nenalezli moli. (těch se nemůžem zbavit)
    NYXYN
    NYXYN --- ---
    tak mana už nabízí slibované (Corona) Extra balení. Zajímavý tah.
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    ADAM: jimmyjoy jsem mel kdysi kdyz se jeste jmenovali joylent a hodnoceni asi dost podobne - nebylo to uplne spatne, ale vickrat jsem to uz neobjednal.
    Ted micham bertrand active s veganem pul na pul (davam ti za pravdu, ze ta vegan verze je minimalne nejhur rozpustna - ma nejhorsi konzistenci, chutove mi nevadi) a az doberu tak zkusim tu sestkovou manu.
    ADAM
    ADAM --- ---
    tak diky id KOKON jsem ochutnal powder matter a jimmyjoy. takze minirecenze: 

powder matter je strasnej hnus. je to takovy soplovity. prichut nut-mania jsem vylil celou do zachodu, ostatni jsem dokazal vypit s nejvyssim sebezaprenim.

cokoladovy jimmyjoy/plennyshake je chutove vcelku ok - chutna to asi jako granko/kakao. pro me zadny zazrak. navic to je takovy spis lowcost, podle ceny a surovin.

takze jsem rad, ze jsem zkusil a zustavam u bertrandu s manou...
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    KOKON: nemá prostě kompletní spektrum aminokyselin
    KOKON
    KOKON --- ---
    MIXXX: Na odkazu neni nic o tom proc je to nejhorsi zdroj
    ADAM
    ADAM --- ---
    nikdo nekoupil ten vegan protein, tak ho nejak spotrebuju a pak se rychle vratim k syrovatkovemu. ten mi chutna.
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    KOKON: hrachový protein nedoporučuji, je to nejhorší zdroj rostlinných bílkovin...
    https://aktin.cz/jak-vybrat-spravny-protein
    KOKON
    KOKON --- ---
    ADAM: https://4fitness.cz/hrachovy-protein-80-1kg/ tady se da kdyztak hrachovy protein (a obecne vsechno mozne) koupit za lepsi cenu a dost mozna i v lepsi kvalite. Umějí vyrobit mix z ruznych surovin co se naklikají. doporucuju. doplnuju si tim praskove jidlo uz rok a pul (vic proteinu, vlakniny, kolagen, vitaminy a mineraly)
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    KEJKLIR: za mě po porovnání Bertrandu jsou v pohodě obě verze - Classic i Vegan. Ve vegan víc dominuje kokos, ale chuťově mi na tom nic nevadí...
    ADAM
    ADAM --- ---
    KEJKLIR: ta active imho i chuťově nejlepší (taková mléčná)
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    ADAM: tak ja to ted zkusim porovnat. Nacaty mam vegan tak pak vezmu classic. Jeste jsem vzal par pytliku tu Active verzi, nebo jak nazyvaji tu bohatsi na proteiny a zatim jsem ji nezkousel...
    ADAM
    ADAM --- ---
    KEJKLIR: tyjo, me to přijde dost rozdíl. Jako snědl bych to, ale raději pošlu dál.

A manu 6 chci zkusit taky.

Přijde mi dobrý to střídat (i z nutricniho hlediska)
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    Ja s tim veganskym Bertrandem nemam problem. Vlastne ani moc nepoznam rozdil od te classic verze. Ale mam docela zasoby z te slevove akce a pak chci zase po dlouhe dobe zkusit Manu v6.
    ADAM
    ADAM --- ---
    ADAM: bertrand prodan, kdybyste nekdo chtel ten protein, budu rad, kdyz me toho zbavite...
    ADAM
    ADAM --- ---
    tak jsem zkusil nasadit treba tyden nepit mleko a nasadit VEGAN...
    ...a ty vegan jsou hrozny hnus, nechutna mi to, asi to nezvladnu snist.

mel bych tedy levne na prodej: 
    4x bertrnad vegan natural, 100kc/pytel (plna cena 8.13eur, vse zavrene pytle)

a k tomu tenhle protein za 500kc: https://www.myprotein.cz/sports-nutrition/veganska-proteinova-smes/11776868.html
    (neochuceny, 2.5kg pytel, ted jsem ho otevrel a vzal z nej jednu odmerku, trvanlivost do 04/2021).

kdyby me toho chtel nekdo zbavit, tak postovne zdarma na zasilkovnu (bertrand jen vsechny 4 kusy naraz).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam