• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDDestiny - May the light of awoken Traveler reach and guide you even in the Reef! For the Cayde! [PC|PS4|XO]
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    chápu, já jsem se ještě na tu uroven že musím demontoval legendary nedostal... čili jsem o stupen před... ale zatím to ještě baví... druhý subclass je fajn, sběr surovin a partol misí taky... ale jestli mně čeká co popisuješ tak teda meh...
    LENNYKRAVIC
    LENNYKRAVIC --- ---
    _KOFILA_: Ještě ne, chystáme se na něj, raději bych šel vybavenej než se tam trápit společně s ostatníma. A ač je ten Raid prý jedna z nejlepších misí v moderních střílečkách, tak to neřeší ten problém, který mám. Prostě nic nedostáváš, upgrady čehokoliv fialového vyžadují ascendant materiály, které buď dostaneš (velice střídmě) a nebo získáš rozložením fialových věcí, ale obojí v hrozně malé kvantitě. Což např. Queen bylo nejlepší způsob, ale ihned to nerfli aby její fialové věci nic nedávali - wtf?. Když si chceš koupit fialovou věc, tak to stojí marks, kterých máš omezený počet k získání za týden. Takže každý dílčí upgrade damage/lightu je otázka týdnů ne dní.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    a ten raid jste proběhli? to není výzva?
    LENNYKRAVIC
    LENNYKRAVIC --- ---
    U mě poslední týden ztrácí Destiny hrozně dech. Cítím se sevřenej v omezenosti toho co můžu dostat a prakticky nic nedostávám. Jsem 27 už dva týdny, mám Queen helmu, rukavice, Exotic brnění od Xura a nohy koupený od Vanguarda. Pokud ty fialový vyupgraduju velice omezenými Shardy víc jak na 28 se nedostanu. Na cokoliv vyššího musím mít Raid gear. Vůbec se mi nechce upgradovat ty fialový, protože vím, že mě to posune jen o fous a protože vím, že někde je lepší, které ale dostanu jen v jednom místě a nikde jinde. A až ho dostanu budu mít nedostatek shardů. Prostě ta hra neodměňuje, člověk udělá daily a dostane prd, public event a dostane jeden dva legendary materiály a to je furt málo. V Crucible (který je prostě výborný) jsem včera odehrál 7 her v Iron Banner, většina vítězných a výsledek? Dva tuctový kusy modrýho gearu a jeden modrej engram, kterej ten barvoslepej vocas stejně rozšifroval na modrou průměrnou zbraň. Prostě tahle hra potřebuje víc otevřít, teď je zavřená na 30tce levelu a raidu, loot není, protože se RNG směje všem a lidi mají hrát dál? Jak chtějí bez odměn udržet hráče, aby počkali na další Raid nebo DLC s novým gearem, který zvedle level cap? U nás se to moc nedaří a každý z mého fireteamu jsme rozjeli nějaký singlovky, protože už celý večer v Destiny prostě nestrávíme (ještěže ten Mordor je fakt povedenej).
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Uf tak konecne prvni legendary item - snajperka final boss. Zatim lvl23 a nejspis se zatim vys neposunu. Ten event s queen jsem propasnul, takze armor vse zatim rare a kdyz dam lvl24 strike tak tezce doplacim na slabou vybavu ;)
    A ceucible hrat nechci.
    Aneb jsem to po 14 dnech zase zapnul a tepe to, ne ze ne;)
    JOSEPH
    JOSEPH --- ---
    3 Man Vault of Glass run with The Legend Himself
    https://www.youtube.com/watch?v=7tFeWBSiyro
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SHAAG: Hlavne Bounty, na reputaci a marky za ktery se Epic nakupuje. Ja delam Daily Heroic a pak patrol mise na material a bounty a publiky. Fallen Walkery uz davam solo s prstem v nose uz i na Venusi :) Engramy padaji slusne, ac primo fialovej sem este nevidel, ale i z modrych obcas padneEpic gear, osobne uz jsem to videl 3x. 1x Final Boss Sniper a 2x boty . nastesti kazde pro jinou classu :)

    Na co mam ale vylozene smulu je helma, neustale mi padaji modre ruce, nohy a tela, ale helmu jsem nevidel lepsi nez zelenou a ze jsem jich uz na plasteel rozlozil desitky. Vypada to, ze to bude muj prvni nakup exoticu, az teda nahrabu dost strange coinu :(
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    Tak konecne level 20 (leveluju 3 chary zaroven).
    Takze ted zacit behat Striky a heroic striky abych se nagearoval?
    Raidy jak jsem pochopil az tak od lvl 27 co?
    JOSEPH
    JOSEPH --- ---
    TRAGED: tie rewardy stoja za prd, presne ako u queen :D
    SHIELDAZZ
    SHIELDAZZ --- ---
    A jinak přibyl Nightfall Strike pro lvl 28. S tajemnou odměnou :-)
    SHIELDAZZ
    SHIELDAZZ --- ---
    A já díky tomu naopak dneska po delší době obětuju Destiny víc hodin - oproti očekávání je Iron Banner stravitelnější než normální PvP. Není nutný do každýho vysypat tři zásobníky, díky smazanejm výhodám jdou lidi k zemi rychlejc. Divný
    GANCARCIK
    GANCARCIK --- ---
    To me neba.. Jeste jsem neodehral ani jednu PvP..
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Bezi uz Iron Banner, takze PvP hraci budou mit zne :)

    Bungie : News
    http://www.bungie.net/7_Iron-Banner/en/News/News?aid=12258
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    VINCENT: NP. Posli mu pozvanku, at je informovanej. :-)
    VINCENT
    VINCENT --- ---
    TRAGED: no jo.. a ja v ni :)
    Jeste se prida kamos, Ac3ri__. Sice neni nyxak, ale je dobrej a parime denne...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    VINCENT: Na nastence :)
    MARLLONE
    MARLLONE --- ---
    Včera jsem šel ve srandapartě zkusit ten Raid (dvě 24 a 25, dvě 26, já 27 bez upgradu na armoru a zbraních) a po třech hodinách jsme druhou fázi prvního bossáka vzdali. Totální masakr. Bez znalostí co dělat, dobrého plánovače, plné party a a všech Guardianů minimálně na levelu 28 se dá tak maximálně otevřít brána a vybrat první bednu :) Ale je to parádní zážitek, dost mi to připomíná velký raidy ve wowku, kde bylo nutné tahat relicy, držet pozice, formovat se do podskupin. Už se těším, až to půjdu "naostro"
    VINCENT
    VINCENT --- ---
    Lvl 25 defender. Kde je tu ta ps4 sekta?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam