U mě poslední týden ztrácí Destiny hrozně dech. Cítím se sevřenej v omezenosti toho co můžu dostat a prakticky nic nedostávám. Jsem 27 už dva týdny, mám Queen helmu, rukavice, Exotic brnění od Xura a nohy koupený od Vanguarda. Pokud ty fialový vyupgraduju velice omezenými Shardy víc jak na 28 se nedostanu. Na cokoliv vyššího musím mít Raid gear. Vůbec se mi nechce upgradovat ty fialový, protože vím, že mě to posune jen o fous a protože vím, že někde je lepší, které ale dostanu jen v jednom místě a nikde jinde. A až ho dostanu budu mít nedostatek shardů. Prostě ta hra neodměňuje, člověk udělá daily a dostane prd, public event a dostane jeden dva legendary materiály a to je furt málo. V Crucible (který je prostě výborný) jsem včera odehrál 7 her v Iron Banner, většina vítězných a výsledek? Dva tuctový kusy modrýho gearu a jeden modrej engram, kterej ten barvoslepej vocas stejně rozšifroval na modrou průměrnou zbraň. Prostě tahle hra potřebuje víc otevřít, teď je zavřená na 30tce levelu a raidu, loot není, protože se RNG směje všem a lidi mají hrát dál? Jak chtějí bez odměn udržet hráče, aby počkali na další Raid nebo DLC s novým gearem, který zvedle level cap? U nás se to moc nedaří a každý z mého fireteamu jsme rozjeli nějaký singlovky, protože už celý večer v Destiny prostě nestrávíme (ještěže ten Mordor je fakt povedenej).