Tak včera konečně zase nějaké vzrůšo ve hře. Jel jsem si sám Nightfall, protože jsem farmil Epic killy na Exotic bounty na Fusion rifle Pocket Infinity. Připojili se kluci a dojeli jsme ten Nightfall, už někdy po půlnoci. Najednou k nám skočí do party někdo koho neznám a prý "nedáte Raid?". My byly čtyři, oni dva, tak jsme kejvli a šli na to. Teda nedovedu si představit, jak by to vypadalo, kdybychom to jeli všichni poprvý, protože to je jedna velká hádanka přijít na to, co kde a jak (a to jsem nějaký malý detaily věděl). Takže většinu hry v týmech po dvou a poslouchali příkazy, komunikovali, když někdo ležel musel jiný pokrýt jeho část než mohl být zvednut atd. Finální boss je jízda, ne že by tam byly nějak tvrdá monstra, ale jsou jen zákeřný a lidé musí dělat přesně to co mají domluveno, jedna chyba (já jich udělal několik) a celý team wipe a odznova. Poslendího bosse jsme dělali asi 6x než to vyšlo, ale když to vyšlo, byl to supr pocit. Ta mise je prostě hodně silná a skvěle navržená. Dokonce jsem odpustil, že jsem dostal jen Raid shader a žádný gear, jen materiály.