• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDDestiny - May the light of awoken Traveler reach and guide you even in the Reef! For the Cayde! [PC|PS4|XO]
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MONTANACZ81: Neda :(

    A at jde AMAZON DO PRPDELE! Jak US nebo UK adresa abych si mohl koupoit posranou MP3ku!?

    (Ne ze bych nemel US adresu k dispozici, ale ty svine maji i detekci podle platebni karty a pak posilaji vyhruzne maily :( s pozadavky na faktury na me jmeno z te adresy, aby se prokazalo ze tam opravdu bydlim )
    MONTANACZ81
    MONTANACZ81 --- ---
    TRAGED: diky slo mi spis o to jestli se neda sehnat nekde normalne origo CDecko s bookletem atd...pokud by nekdo mel nebo udelal tak rad koupim a zaplatim...chci to poslouchat ve vezi v kuchyni,v mobilu atd...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BTW iTunes uz davno nemaji na hudbe DRM. Takze se jich netreba bat. :-)
    MONTANACZ81
    MONTANACZ81 --- ---
    Ahoj nevite kde by se krome iTunes dalo sehnat OST z Destiny?
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    SHAAG: to sem si myslel dik
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    TRAGED: Musim rict, ze boost Scout Rifles je fakt hodne znat. Skoro me to znejistilo, jestli investovat do Hand Cannonu :-).

    A nerf Vex Mythoclastu je super. Ten kdo mel stesti a dropnul mu, mel v PvP automaticky "I Win" ticket na vsechny mody. I kdyz asi mohl byt jemnejsi pro PvE.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Hotfix - 10/14/2014

    Summary
    The most recent hotfix (1.0.2.2) for Destiny goes live on October 14th. This hotfix includes a number of changes to weapon balance across archetypes (e.g., lowering Auto Rifle effectiveness and increasing Scout Rifle damage output), specific weapons (Vex Mythoclast and Pocket Infinity) and includes a number of fixes to issues with the Templar encounter in the Vault of Glass.

    We're still working on a larger update which will address under-performing Exotics and overall class balance.

    Bungie : News
    http://www.bungie.net/7_Hotfix---10142014/en/News/News?aid=12283
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    EZEE: GZ

    CLUBEER: Nech si vyssi light level. Podle levelu se pocita drop. Takze cim vyssi, tim vyssi mas sanci na lepsi drop.
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    poradite mi prosim sem level 20 dostal sem vesru ktera mi zmensuje defence ale diky mi ni mi to skoci ma level 21 kterou si mam nechat hraju za huntera
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    LENNYKRAVIC: 300 je jen zakladni cislo, ono VELMI zalezi na Impactu a range. Napr. pecky co dava handcanon s dmg "jen" 99, zato maximalnim impaktem, ti nedava ani SR s DMG 230.

    Ad AR - je to priznanej BUG, AR maji vysi range nez je zamyslena.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    VINCENT: Jenze blizzard neni vubec o skillu, tam se ti porovnavaji tabulky s hody kostkou. Porovnavas IMHO jabka a hrusky.
    EZEE
    EZEE --- ---
    je to doma!
    EZEE
    EZEE --- ---
    Tak jestli mi vyjde exchange za GTAV tak se vecer hlasim do squadu pratele!
    VINCENT
    VINCENT --- ---
    Blizzard ma loot super. Co je sakra za problem, kdyz mi padne uncommon zbran, ktera ma 305 DMG a o dve vlastnosti min, nez moje legendarka? A o pul hodiny pozdeji common zbran, ktera nema zadnou vlastnost, ale 315 DMG? Jak by byl zivot krasny...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    MARLLONE: souhlasím s tímto: "Zkrátka si myslím, že spoléhat se na to, že mi vypadne přesně to co potřebuju a chci, není smysl té hry, a ani to tak nefunguje v MMO/online hrách obecně." Současní hráči jsou zblbnutý lootem od Blizzardu a z Bordeland-like her. Každopádně s Queen Wrath si narazil na hlavičku. Za mne taky malá výtka! Vem si, že nejsi aktivní hráč a nesedáš k tomu denně. Já třeba tento event propásnul. A proč tam není counter jako mají dema na Nintendu. Proč tam je časové omezení. Sakra, toto mi třeba vadí. Tak skvěle zpracované mají menu, můžeš dělat micromanagement přímo v loadingu. Můžeš během oživování mířit a střílet. Mají fakt skvělé a novátorské nápady. Ale někde jako by jen někdo řekl, nějak to udělejte. Ta hra je hodně rozporuplná.
    MARLLONE
    MARLLONE --- ---
    _KOFILA_: To je fakt, mulťák je holt těsně propojen s hrou nebo minimálně s postupem. Pořád lze ale sbírat vanguard repku nebo když byla nedávno Queen Wrath, dal se celkem jednoduše sehnat aspoň legendary chest a helma :) Zkrátka si myslím, že spoléhat se na to, že mi vypadne přesně to co potřebuju a chci, není smysl té hry, a ani to tak nefunguje v MMO/online hrách obecně.

    LENNYKRAVIC: Asi nemůžou být tak rozlišný, protože by to pak nebyly ty dané kategorie zbraní. AR je hlavně o RoF a Hand Cannon od Impactu. Nedokážu si představit nějaké větší míchanice, než ladění statistik v upgradech. Bohatě stačí automatické Pulsy a Shotguny :D Hlavně u těch high-level věcí uvidíš. Ono by to pak dopadlo, že by se všichni soustředili na jednu osvědčenou zbraň, jako je teď AR. Kdyby pár zbraní mělo mít 305? Všichni by hráli jen je. V DLC přibudou zaručeně ještě větší a lepší věci. A bungie mluvilo o tom, že oslabí AR snížením účinného dosahu (range) a mělo by posílit Scout a Pulse Rifle.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Zas to berte tak (nezastavam se - smeju se), ze to vydali tak jak vydali aby to ladili a nerozfofrovali cely rozpocet na hru. A kdyz to budou ladit (prezentuji ze jo - je to preci "onlinovka") budou to hraci co? Hrat;)

    Ja bych pockal se soudy na prvni DLC. Treba s nim upravi cely "framework"...
    VINCENT
    VINCENT --- ---
    SHAAG: sem tam.

    Btw ... jsem celkem rad, ze mi dlouho nepadla lege. System je tak blbe udelanej, ze libovolna lege je lepsi nez libovolna rare atd. Takze zadny diablo, kdyz ti padne modrej predmet, kterej ma sice jenom 2 vlastnosti, ale vetsi vykon.

    Proste vsechno co ti padne ted automaticky disassembluju. A nevim ani proc, pac mam 25000 glimmeru coz je cap. CAP na prachy. WTF?!? Co si mam jako koupit? Dalsi lod? Mam jich 5.
    LENNYKRAVIC
    LENNYKRAVIC --- ---
    MARLLONE: Ale dyť jo, ty vnitřní schopnosti jsou super věc. Ale je základních 6 statistik a tam v základu je variabilita na hodnotě 2 u legendárek a ovlivníš jí jen těmi schopnostmi uvnitř. To není, že hrajem jinou hru. Proč nemůžou být mnohem víc rozházený ty statistiky a padat o dost různé zbraně? Tady mi přijde, že si to Bungie hrozně zjednodušilo. Všechny legendárky jsou 248/300 a nic jiného, to jen jedna škatula, proč není lower RoF legendárka 255/305? Proč takovou vlastnost je až Exotic Suros? Neříkám, mít nekonečno generovaných variant jako v Borderlands, ale teď mi to tady přijde jako hrozně málo.

    btw: to ani nezmiňuju, že počty Bungie zapříčinili, že na primární zbrani nic jiného než AR nemá cenu mít, protože prostě jsi neefektivní. Ale to asi brzo nerfnou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam