co na tohle rikaji destiny "plebs" ?
Destiny 2 (PC) - Worthabuy?
https://www.youtube.com/watch?v=wp3NPgt6SuA
videl jsem nekolik recenzi. vetsina pozitivni. tahle je jedna z tech negativnejsich. sleduji destiny se zajmem.
tahle recenze narazi na to ze ten content co tam je je proste nejen strasna reciklace sebe sama. skoro nulova diverzita naplne. ale hlavne drtiva vetsina contentu je easy as fuck a to je proste nuda i pro me.
a to ze to je easy jsem uz videl dostatecne na nekolika streamech kdy streamer proste s nulovym effortem vrazdi cokoliv a jednou za cas narazi na neco kde musi na chvili byt opatrnejsi a sam se pozastavuje nad tim ze to je proste lehke. a tohle me odrazuje.
je destiny tak sproste jednoducha i pro vas ?
dale registruji nespokojenost hracu na class balance. warlock a guardian povazovani za OP. spis teda lock a pak hunter je myslim ten posledni ktery je prej silne zklamani. nenasel jsem ale nikde info zda tohle hodlaji nejak resit.
a loot system pry taky vytvari hodne nespokojenosti. nejen ze je system zjednoduseny oproti prvnimu dilu ale ted je i utopeny v RNG. a farma a grind se stava necim tezko snesitelnym kdyz vidina nejake odmeny je minimalni.
to jsou moje dojmy z offiko fora.