TRAGED: ehm, Destiny 2 není ani klasická MMO, 6 lidí na raid není mnogo.
Srovnávat to s WOWkem? No i v něm mám za nákup jednotlivých datadisků bonusy, Destiny 2 se tváří že onus za placení plných cen od začátku vydání je laskavost, že to můžu hrát.
A ESO, Division ani Forza nejsou singl, ale právě mnohem víc MMO než Destiny 2. ESO s měsíčním předplatným. Jenomže tam prostě za to vidím ty výhody. A ani u Division jedničky jsem nemíval pocity takovýho ojebu jako to je po každým větším patchi s expanzí jako u Destiny 2.
Nepočítám mnoho dlaších titulů na Xbox, které jsou on-line, MMO a fre, případně za jednorázovou platbu a o servery o které se musí Bungie starat za zjevně miliony dolarů jsou tam nějak záhadně obstarávány taky.
Prostě je fakt, že ačkoliv je Destiny 2 vynikající hra, její vydavatel si vybral nejimbecilnější způsob prodeje a nacenění pro svý hráče. Tady po mne chce 2099 korun, protože musí se starat o servery a protože vývoj hry byl nejdražší v historii a támhle rozdá milionu lidem základ hry zadarmo a v bundlu to nováčkům nabídne základ a expanzi neskutečně pod cenou. Ani ne rok od vydání. To prostě je DEBILNĚ řešená cenotvorba a chování se k zákazníkovi.