Je to právě imbecilní marketingová politika Bungie, která mne nasrala tak, že jsem do toho teď hodil vidle (a to sjem každý týden běhal i třeba se všema svejma postavama na PC a Xbox - tj. 5 a expil pro sebe i pro klan).
A teď přišlo rozšíření a najednou jsme zjistil, že jako poctivý hráč mám platit fakt hodně za další díl hry. Původně jsem se těšil, ale pak jsem to spočítal a nasral se.
Samotnej Forsaken + annual pass se koupit dá, musí se ale i u Xbox store ručně hledat a stojí 2099 korun.
A to je právě problém, nění tu nikde žádná hodnota pro hráče co to hrají od začátku a platili plnou cenu, kromě zmatení co přináší nové změny systému, zmizení Clydeho z hubu u travelera (plus mně se objevili bugy na XBox a musel jsem přeinstalovávat) a opětovného požadavku po další vysoké částce. Není tam ani sleva pro stálé hráče, nic takového, jen samé nevýhody.
Naopak smradlavým sockám, co jen kritizují a hry nekupují celou první část hry dávají za třetinu v bundlu nebo u PS dokonce zadarmo.
Za tohle zasloužej nakopat doprdele a ne podpořit. Ať si jejich nejdražší herní projekt v historii platí ty socky (který jim zas po tejdnu odpadnou) a ne poctivý hráči.
/jsem člověk, kterýmu nevadí platit plné ceny u her Ubisoftu, dokonce si kupuju mikrotransakce u her jako WIldlands, sbírám tam ty vojáčky z Raibow six. Vím, že se za takové věci platí a že nejsou zadarmo. Předobjednal jsem si Croft edici u Tomb Ridera, ultimate u Forzy H 4, sběratelku DIvizion 2, kde budu kupovat každý rok i seasion passy. Ale za tohle jednání Bungie platit nebudu ani omylem.
A jen pro připomenutí, když jsemkupoval Destiny 2 a expansion pass na PC, tak na ten pass jsme museli týden po zaplacení ještě počkat, než vydají humble (oficiélnímu obhcodu pro EU) další keye pro Battle.net.
Tak takhle ne, přátelé, takhle fakt ne. Sice jsem napnutej jak to pokračuje, ale budu si v jedničce vylepšovat postavičky a hrát tu spoustu ostatních her a forsaken s rozšířením si koupím za rok za 500 korun, protože tohle prostě a jednoduše zmrdali.