VIRIK: S temi odmenami za plne tydeni XP do clanu je to divny, to v endgame byl jeden z mala zdroju Powerfull engramu.
Ad loot - to je normalni, loot se pocita z tveho maximalne mozneho LL, tzn ze oprti jednicce to bere v uvahu i banku, takze neni potreba se porad prevlekat do max gearu. Modre veci s vyssim LL ovsem padaji jen do urciteho LL, pak se aplikuje jine RNG, takze od urciteho LL se da upgradovat jen pres legendary, tresholdy jsou myslim po 5LL, takze kdyz jsem byl 300, padali mi mylim mordre 270 a fialove ten sami LL co jsem byl a jediny upgrade sel res Powerfull legenday nebo exotic engramy, tzn ze clovek co nemel partu ci cas na raid a nightfall byl motivovanej kazdy tyden naplnit XP do clanu a splnit flashpoint. Meli smysl i Cayde stash, tam pomerne casto padali i exotiky, ale ty jsou uz dnes pase. Co me prijemne prekvapilo, ze v Tangled Shore padaji itemy i z Local truhel (na mape znacene jako jako krizky s teckou uprostred)
CHEWBACCA: Pro zakladni navysovani LL equipovanim do modre, coz znamena nez hitnes max LVL, cili aktualne 50, se vyplati vybirat Lost sectory. Krome toho to byvaji i uzasne prostory,:
A od Forsaken davaji vetsi smysl, protoze se v nich ukryvaji Wanted uprchlici z Elder's prison.