• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDDestiny & Marathon aka 1st person GaaS klub [PC|PS|XO]
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TRAGED: He also assumed his vault, which normally holds all your loot, was a trophy case filled with items he collected from robots. Steve had never created a loadout.

to vzal trochu na Predatora

TRAGED
    TRAGED --- ---
    Třeba u 1 mě ke konci štvalo, jak to tlačí na sílu do fantasy designu a to i přes SIVA linku.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    VIRIK: No, já spíš myslím, že už to dávno chtěli utnout, ale SONY je dotlacilo to nastavovat, dokud nebude hotovo s Marathonem, tak to pojali takhle na truc :-)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    ježiši, já si konečně zahrál tu misi do posledního rozšíření a ona je to jako legrační parodie na star wars, včetně světelných mečů. ProKrista, dyť to byla super mystická sci-fi až kosmický horor; no a poslední dvě rozšíření s možností stát se bludičkou a pak ještě přihodí veselou marveláckou partičku, a unos z vesmírného vězení jakože hana sola dokonce v té samé zmrzlé podobě, to se posrali, to se posrali natisíckrát.

Ještě, že je SONY za tohle vyrazila, škoda jen, že ne všechny. Já bych je nechal zastřelit, spálit a jejich popel smýt do kanálu.

//já jsem to nevěděl a po tisíci hraných hodinách ty poslední nesledoval. Jsem jsem se divil, proč celý klan, kde jsem byl, utekl zpět do Warframe a teď to vím.
    Tragéd nemá špatný nápad, myslím že Marathon a vedle toho Warframe bude skvělá kombinace. A o Destiny 2 se už raději bavit nebudeme (za tuhle píčovinu, co jsem tam včera viděl, jsem musel zakrýt i tady vystavenou sběratelku dvojky, co jsem si před mnoha lety kupoval, jinak bych na to musel plivat celou noc).
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Asi Major Tom#5366
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Umarell#3751
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    TRAGED: vracím se až v neděli během dne... ale pak denně mohu na pár runů...
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    VIRIK: hele, ale já tě beru vážně a samozřejmě jsem tvoje popisy Marathonu četl a ten svůj dojem z hraní dema jsem dost přehodnotil. Do tý hry rád půjdu, akorát jo, teď prostě chci uzavřít osud a fakt si nad tím nostalgicky zaplakat.
    MBR
    MBR --- ---
    TRAGED: ja jsem teda zvolil mys a klavesnici. je to docela hardcore pvp a dobrej aim je nutnost. pres close combat smg hit scan az po snipovani na 200m .
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    No, rodina mi teď na týden vypadne. Tak co začít někdy pěkně tuhle sobotu večer?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    _KOFILA_: Preslapuji nad platformama a vaham na kterou to koupit...

... jako 1. ;-)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    VIRIK: spatnej pocit… ale uvidis sam…
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    ještě pořád si otírám slzy a pobíhám po soustavě, ale Marathon je v plánu.

Furt mi ale přijde, že najednou místo švédského stolu, který jsme měli, je tu jen malá porce Sushi.

/můj osobní pocit
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Kolik vás tu už přestalo brečet nad zavřeným Osudem a switchlo do Marathonu? Ptám se pro kamaráda...
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Destiny 2?
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    já taky, nemůžu ven
    KOFBOY
    KOFBOY --- ---
    VIRIK: Jsem myslel, ze to zapnu na par hodin, zkusim s kamosem nejakou kampan a rozloucim se a nejak me to chytlo a nechce pustit :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KOFBOY: Jak vždy kupoval Deluxe verzi se season passem.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    KOFBOY: a jseš tda slušnej ďábel.

Jsem to včera stáhnul a začal zase hrát a nedokážu se od toho odpoutat :D
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    KOFBOY:jj. tam byly velký problémy u vedení, ne v týmu. Bungie mělo jedny z nejšikovnějších a nejtalentovanějších lidí v oboru.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam