PECA: příliš nedotkl, spíš jsem si tam všimla nějakých věcí, co nejsou jen tak vidět.. s tím dlouhým čekáním se mi to dělo taky, ale jenom u určitých typů pdf.. některé na tom číst nejdou, ale ty jsem tu osobně rozebírat nechtěla, no však to nevadí, je lepší o tom psát než nepsat zase.. někdy ani reflow nepomohlo, např. u takových, kde je použitý novinový styl, tak jsem je jednoduše posouvala po displayi, jenže bylo to prostě.. hustý.. to byla nejtlustší bichle, co jsem do čtečky dostala (asi 2000 stránek, hooodně mb), to už bylo moc, ale u 700 stránkových pdf nemám problém.. i když mi reflow nefunguje, tak jak bych chtěla, našla jsem si tam způsob, jak to pohodlně číst..
jde taky hodně o kvalitu scanu, jakmile to bylo pdf z čb scanu na nefoto kvalitu, tak za chvíli se dělo, že byla písmena nečitelná a slitá s textem, na prd..
jinak mini nb mám, tablet nepotřebuju, tak tam budu luštit ty zbytky, dokud neseženu pořádný nepdf materiály knih, které zatím nemohu sehnat jinak..
velká čtečka, to je sen! :) o tý chci psát článek jako o studentském snu :)))
s tím minutím.. já nadsázku naprosto chápu, ale nehřeším slovem :D, resp. snažím se, jak to jde, a baví mne brát věci doslova, to je někdy srandy kopec, to člověk kolikrát až žasne a vidí ten skrytej sarkasmus.. je fakt, že tady to spíš bylo minutí, protože to nepadlo v pravý čas na úrodnou půdu no :)