Nemá někdo taky Eru ? Potřeboval bych zkonzultovat několik věcí - abych věděl, zda vrátit, nebo čekat na novej firmware. Začnu tím, že mne docela irituje fakt, že si moc nepamatuje, kde jsem v knize skončil. Pokud je to o pár stránek - to přežiju. Ale 5 kapitol jako včera, to je fakt vopruz. Už jsem i zrušil synchronizaci polohy mezi zařízeními - protože na knížce, kterou jsem čerstvě koupil a poslal do čtečky mi to okamžitě při otevření zahlásilo, že na jiným zařízení jsem na jiný poloze v knize. To mne překvaplo - čerstvě koupená kniha. Poprvé otevřená. Navíc - při čtení to občas bez varování spadne do úvodní stránky. Jen tak - někdy samovolně, někdy při přechodu na další stránku. A při opětovném otevření - to je ale překvapení - to je o nádodný počet stránek zpět. Někdy pár, jindy pár desítek. Těch minelů jsem po přečtení osmi knih nasbíral víc a demotivuje mne to tu čtečku používat - což není problém, mám jich plný šufle. Zatím se přikláním k zabugovanýmu FW - protože tohle všechno na mým inkpadu 3 chodilo out of the box bez jedinýho zaškobrtnutí. Teď jim nějak začal blbnout i Send to PB - poslal jsem si knihu mailem a přišla mi odpověď, že mail no-reply@pbsync.com není v seznamu povolených adres a kniha mi nemůže být doručena. Ale já to posílal ze svýho osobního mailu, pochopitelně.
Je to smutný - moc hezkej HW, ale ten SW - to je bída.