• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SLASHOnePlus One, OPO, CMS11 ROM a pod.
    TODZO
    TODZO --- ---
    TOMAS3333: prasknout hned z první, hodně velká smůla
    THERIDANE: dík, o 2.5D skle jsem neslyšel a dává to smysl
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    TODZO: vzhladom na to kolko ludi vidim s rozbitymi displejmi, mam pocit ze si mal akurat smolu. a ked hovoris, ze ti vypadavaju z kapsy mobily pravidelne, tak sa to dalo skor ci neskor cakat
    THERIDANE
    THERIDANE --- ---
    TODZO: to je společná vlastnost všech strojů s 2.5D sklem, když to kouká ven, tak je mnohem větší šance, že to při pádu půjde jenom do toho skla
    TODZO
    TODZO --- ---
    OnePlus 3T 128gb jsem si objednal hned v noci z neděle na pondělí, ve čtvrtek mi ho doručili. V pátek mi vyklouzl z kapsy během řízení auta a když sem dojel domů, tak jsem zjistil že je prasknutý displej. K prasknutí došlo ani ne 18 hodin po doručení telefonu. Neměl jsem v něm ani SIMku a ani nestačil sundat defaultní ochrannou folii. Když sem svojí situaci vylíčil na podpoře, tak mi řekli že cena náhradního skla je 58 euro, ale konečná cena bude vyšší po započtení daně, nákladu na práci a poštovného. Za 6 let ve smartphone světě se mi ještě nikdy nepovedlo rozbít displej (Iphone 4s, Lumia 830). Z kapsy při řízení mi telefony padaly poměrně často, takže si dovoluju tvrdit, že OnePlus 3T trpí vážným designovým problémem. Pozor na to!
    URZA
    URZA --- ---
    Na ofic strankach se da objednat 3T https://oneplus.net/cz/oneplus-3t
    ale pisou "ships within 5 weeks" ...
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    zdar, mel byste nekdo zajem o cervenej otterbox pro OP3? nakonec jsem pro zenu dokoupil pojisteni, takze uz se o stav telefonu tak nebojime ;) cenove rekneme 700?

OtterBox Case for OnePlus 3 - OnePlus
    https://oneplus.net/cz/otterbox-case-for-oneplus-3
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    SUMI: ne
    SUMI
    SUMI --- ---
    Ahoj, asi blbý dotaz, ale radši se zeptám. KIdyž bych objednal OP3 z těch jejich stránek, tak clo neplatím ne? :)
    THERIDANE
    THERIDANE --- ---
    anyway, OP3 mám na cestě, nechcete někdo koupit OP1 s vestavěným Qi bezdrátovým nabíjením? :-)
    SLASH
    SLASH --- ---
    aha. no este ze som si nekupil OP2 .. To chybajuce NFC by bol pre mna celkom problem, tuto v UK sa da vsade platit bezdotykovo, takze NFC je dost podstatna feature..
    THERIDANE
    THERIDANE --- ---
    SLASH: byli jedni z prvních, co adoptovali Type-C, a v dodávaných kabelech měli špatnej sense odpor, díky kterýmu nabíječky zvedaly napětí za limit a některý to neunesly (plus nějaký motherboardy a podobně)

In response to the Type-C cable discussions - OnePlus Forums
    https://forums.oneplus.net/threads/in-response-to-the-type-c-cable-discussions.412344/
    SLASH
    SLASH --- ---
    THERIDANE: co ze ?? to som nevedel.

ale tento kabel vyzera velmi solidne, je trosku kratsi ako od OPO, ale trochu hrubsi..
    THERIDANE
    THERIDANE --- ---
    SLASH: Jasně :) ono to stačí i tak. Jen bacha aby to nedopadlo jako s OP2 :-) kde jejich špatnej kabel spaloval USB porty a nabíječky.
    SLASH
    SLASH --- ---
    THERIDANE: ano, je to tak.. ale pokial by si ten kabel strcil aj do inej nabijacky stale ti to bude nabijat, len nie tak rychlo
    THERIDANE
    THERIDANE --- ---
    SLASH: Podle recenzí po webu potřebuješ nejen DASH nabíječku, ale i ten jejich kabel.

OnePlus 3 Dash Charge only works with OnePlus cable, charger - SlashGear
    http://www.slashgear.com/oneplus-3-dash-charge-only-works-with-oneplus-cable-charger-16444548/
    SLASH
    SLASH --- ---
    SCOOBY: zatial som inu neskusal, urcite bude aj ina fungovat, ale mozno nedokaze tak rychlo nabijat ako ta co prisla z phonom.
    Ze vraj by to malo dokazat nabit na celodenne pouzivanie za 30 minut..
    SCOOBY
    SCOOBY --- ---
    SLASH: Dík za recenzi, jenom k té nabíječce, zkoušel jsi jinou se stejnými parametry a nešlo to, nebo?
    SLASH
    SLASH --- ---
    Parada.. musim uznat ze OP3 sa im podaril!

Display v podstate ta ista kvalita ako OnePlus X, mozno o nieco lepsia, ziadne problem ani na priamom svetle, cierna je cierna a tmava..

Designovo .. maximalna spokojnost, minimalne taky pekny ako iPhone 6 ci HTC 10, od ktorych sa zrejme aj hodne inspiroval.. Asi len o milimeter hrubsi ako iPhone6+

fotky robi dost pekne, nie je ho problem rootnut (odporucam hned na zaciatku) a potom ked si clovek nainstaluje power switches, tak sa dam daju potrebne a pouivane toggles (mobile data / GPS atd) robit stlacenim jedneho buttonu..

Nabijanie super rychle, ale clovek musi pouzivat original nabijacku co prisla z telefonom, popripade da sa kupit aj usb nabijacka do auta od OnePlus..

Baterka vydrzi pomerne dost, tak den a pol aj viac..

Hlasitost reproduktorov minimalne taka dobra ako pri OPO ak nie viac..

Oproti OPO sa mi zda trosicku tazsi, ale zato je o dost tensi..

Myslel som si ze po zvyku na CyanogenMod budem mat vacsi problem z OxygenOS, ale nie je to take hrozne, v podstate neviem urobit iba 2 veci co som predtym pouzival a dalo sa..

1) Odstranenie Google search baru na obrazovkach.. Teda odstranit sa sice da, ale to miesto sa neuvolni pre dalsiu radu ikon.. takze dal som si ho tam naspet, nastastie sa da dat s priehladnostou, tak tam az tak nesvieti , pokial mate tmavy wallpaper..

2) gesto na nastavovanie svetlosti obrazovky
    V CM sa dalo potiahnut horizontalne po zahlavy a to fungovalo ako rychle nastavovanie svietivosti displaya , tuto to tak nefunguje.. ale mozno to zaimplementuju do dalsej verzii OS...

pouziva USB type C konektor, co je sice super ze to ulahcuje zasuvanie (je obojsmerny)
    ale nie je kompatibilny zo starsimi typmi (klasicke usb micro konetktor)

Je velmi rychly a svizny, zatial som ho nedokazal nejako vazne zatazit, ziadne zasekavanie pri akejkolvek cinosti...

OPlatilo sa nanho pockat!

THERIDANE
    THERIDANE --- ---
    SLASH: tak co? :) co display?
    SLASH
    SLASH --- ---
    Uz som si kupil OP3 a mal by mi dojst dnes.. Dam vediet dojmi :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam