• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SLASHOnePlus One, OPO, CMS11 ROM a pod.
    SLASH
    SLASH --- ---
    op3 root a unlock je pomerne jednoduchý, existuje na to taký kit stačí si zagooglit
    určite sa to oplatí kvôli hardwarovym switches a adaway
    URZA
    URZA --- ---
    A je to těžký to rootnout i pro ne-geeka?

Samsung galaxy note jsem si rootnul jednoduse nejakym programem z pc kterej to cely zaridil sam.... rootoval jsem kvuli AdAway.. predpokladam ze to budu muset udelat taky na OPO3 pokud chci system level adblock..
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    Kdyz jsme u toho - kdo mate jakou custom rom? Vzhledem k stavu CyanogenModu se mi nechce instalovat CM 14.1 nightly ... Co mate vy?
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    URZA: root, alternativní rom, nějaký další srandy...
    ale cca nic, co by člověk opravdu potřeboval :-) Já to chci vesměs kvůli pitomosti, chci si nahrát fotky z historie (jiných telefonů ) se zachováním datumu pořízení... jinej způsob než root neexistuje, tak mi to dá možnost ještě nějakých dalších věcí, který jsem chtěl vyzkoušet - např. cyanogenmod (už je ve verzi 7) a spol mají mnohem rychlejší aktualizace než OP.
    URZA
    URZA --- ---
    K cemu je to dobry? Na roota?
    TAP
    TAP --- ---
    OVECKA_MJ: pokud vim, bez wipeu to neuděláš. to je security feature, která maže i user storage
    jo, nedávno jsem někde viděl, že se dá nějak bez wipe změnit jen hex hodnota "Device unlocked" z false na true, ale btldr to fakticky neodemyká, tudíž imho na nic
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    Jde udelat unlock bootloaderu bez wipe dat? :))
    popr - wipe pri unlocku udela wipe /data nebo komplet data vcetne storage ?
    THERIDANE
    THERIDANE --- ---
    SCOOBY: podobně, OEM repair kity stojí všude prakticky stejně (AMOLED u 1+3 dělá taky Samsung)
    SCOOBY
    SCOOBY --- ---
    Co stojí výměna displeje u těch explozivních korejskejch m...k? Pochybuju, že po 4-5kkč u "flagshipu".
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    TODZO: člověk si pak připomene, proč ty levné značky jsou levné
    TODZO
    TODZO --- ---
    tak mi přišla kalkulace:

oprava 3402,93 CZK
    Odeslat zařízení backunrepaired 1534,67 CZK

ONEPLUS NEVER MORE!!!
    TODZO
    TODZO --- ---
    SLASH: do stochova to je skoro 50 km.. zas tak na ten telefon nespěchám, abych tam jezdil i když mi řekli že mi to nevemou... radost z nové hračky už mám stejnak zkaženou.
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    TODZO: korporátní přístup jak bič :)
    SLASH
    SLASH --- ---
    TODZO: keby ja som byval nedaleko Stochova a mam moznost tam mobil zaniest osobne, tak by som urcite sa skusil dohodnut z Arvato a obist OnePlus a ich customer service sirokym oblukom...
    TODZO
    TODZO --- ---
    ta podpora oneplus je šílená... posílám telefon do servisu prostřednictvím ups, přičemž nejdříve telefon poletí do arvato services v Norinberku, aby ho pak přeposlali na svou pobočku do českého Stochova, kde ho opraví a pošlou zpět. Chtěl sem ho rovnou do toho Stochova zavézt, ať ušetřím čas i peníze, ale bylo mi řečeno, že telefon nepřijmou a že musí jít oficiální cestou přes oneplus podporu. moje nervy
    SLASH
    SLASH --- ---
    to sklo z ebay je sice lacne ale jeho dobre urobena vymena rozhodne nie je jednopducha. Kamarat si tak odpalil kapacitne tlacitka...
    TODZO
    TODZO --- ---
    OVECKA_MJ: koukám na video výměny displeje a vidím, že na tohle nemám skilly ani nářadí... max objednám ups
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    UPS se vyplatí si objednat sám. oni byli dost marní
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    TODZO: u mě cca 22 dní - přední sklo
    jestli to jde, kup sklo z ebay a udělej si sám... ty eura za sklo jsou méně než polovina nákladů na opravu - doprava a práce
    SLASH
    SLASH --- ---
    TODZO: cca 3 - 3 a pol tyzdna. Z toho najviac zabralo kym sa oni konecne rozhybali a CS kontaktoval logistiku a ta kontaktovala ups atd. Musel som to osobne viac krat urgovat a vsetko si zistovat pracne manualne neoficialnymi sposobmi.. napriklad priebeh opravy priamo na stranke ich autorizovanej opravarskej firmy atd..
    Telefon je fakt skvely ale ich customer service pravy opak.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam