• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SLASHOnePlus One, OPO, CMS11 ROM a pod.
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    THERIDANE: link mas?
    THERIDANE
    THERIDANE --- ---
    LEXXA: OP3 (a 3T) jsou bez problému - když fakt lepit nic nechceš, tak si můžeš koupit front panel assy i s rámem (1500 Kč), a pak nelepíš nic, jen šroubuješ :-)
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    THERIDANE: cajk. prestavam hledat.
    ono v dusledku at to stoji cokoliv. mam pojisteni elektroniky v domacnosti a uz jednou jsem takhle "upgradoval" mobil kdyz na to prislo... akorat si nejsem jistej ze to zvladnu sam. ma sebejistota kdyz prijde na lepeni neni uplne na vysi.
    THERIDANE
    THERIDANE --- ---
    LEXXA: Neexistuje... prošel jsem asi 10 různých, nic se do toho zakřivení netrefí.

Moje řešení je to neřešit, nestojí to za ten čas. Novej front panel assembly na OP3 (sklo, digitizer, amoled) stojí tisícovku i s dopravou a výměna je na půl hodiny.
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    mate tu nekdo 3T?
    ne a ne sehnat padnouci tvrzene sklo. vzy mi to par pixelu po stranach ukousne.
    vyresil to nekdo?

vyzkousel jsem nillkin, dva noname z aliexpressu a nacodex. vsechno na hovno.
    TREMEX
    TREMEX --- ---
    Ahoj vsem .Prave mi doma pristal balicek s OnePlus 5T... mam ho rozbalit? :)
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    URZA: srovnal jsem to s manzelcinym S7 edge..a je to +- stejny pro bezny pouziti na automat. Na maximalnim podsviceni je samsung svetlejsi ale zas tak moc ze by to melo delat velky rozdil to si nemyslim
    URZA
    URZA --- ---
    BADHORSE: a muzes to porovnat i s nejakym novym samsungem? ja mel Note 7 (nez ho stahly spatky) a to bylo fakt uplne neuveritelny, i na primym slunci to bylo jak kdybych se dival na papir :) vedle toho treba iphone uplna nudle kterou si clovek musi zalanet rukou aby to na slunci precetl..
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    SLASH: muzu potvrdit ze svetlej je na slunci dostatecne. nikdy jsem nemel problem precist text nebo pri sledovani videa
    SLASH
    SLASH --- ---
    URZA: podla mna to nebude ta ista kvalita ako Samsung, ale zatial co ludia hovorili o 5ke a display, tak kazdy tvrdil ze ma velmi dobru svietivost a kontrast.
    SLASH
    SLASH --- ---
    dalsie potvrdenie 5T:
    New OnePlus 5T Official Poster Leak Confirms It's Launch On November 16 And Also Confirms The Design! | GeekSnipper
    http://geeksnipper.com/oneplus-5t-official-poster-leak-confirms-launch-on-november-16/6815/
    URZA
    URZA --- ---
    SLASH: hm hm, jsem zvedavej na displej.. kdyz bude vic svetelnej tak do nej asi pujdu... pro me je dulezity moct pouzivat mobil i outdoor, a v tomto se zatim nikdo nevyrovna samungu, ty jejich displeje na flagshipech vypadaji venku jak kdyby to bylo vytisteny na papir, ani iphone ani nikdo jinej se na to nechyta... bohuzel :/
    SLASH
    SLASH --- ---
    už je to viac menej oficiálne:
    OnePlus 5T Pre-Orders Starts $549- Full Specifications And Price - Review Deeper
    http://reviewdeeper.com/oneplus-5t-pre-orders-starts-549-full-specifications-price/
    URZA
    URZA --- ---
    SLASH: a je to aspon potvrzeny oficialne ze bude 5T? zatim to nikdo nerekl ne? proc by to tajili..?
    THOMASC
    THOMASC --- ---
    a kabel jsem zkousel i na origo nabijecce a dash se aktivuje...
    THOMASC
    THOMASC --- ---
    THOMASC: jen upresneni, ta nabijecka z odkazu neaktivuje primo dash, ale nabiji skoro stejne rychle...
    FLOE
    FLOE --- ---
    THOMASC: Super, dekuju!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam