• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUGISCS Software (Euro truck simulator 2, Scania truck driving simulator..)
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    na mody fyziky bacha. v 1.33 je par zasadnich zmen a spousta modu neni aktualizovana, tak muzou delat divne veci. pokud ti jde o volnejsi tlumice, tak nez mod je lepsi experimentovat s g_suspension (default 1, smerem k nule tlumice vic hybou autem).
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Safra tak promods finguje jen když jsou nainstalovaný všechny mapový DLC.
    Jsem tedy odsouzen je hlídat až budou zas ve slevě :)
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    JIMX: dik, nastuduju co to promods je.
    JIMX
    JIMX --- ---
    TOMBRIDER: jak už jsem psal, rozhodně promods, vylepší grafiku, rozšíří mapu a spoustu dalšího
    PUNKREASS
    PUNKREASS --- ---
    TOMBRIDER: modu sou homady. Vylepseny tahace, HD palubni desky, vic ruznejch druhu vozidel a nakladu, vselijaky dalsi realistic svetla, osvetleni, zvuky, ruzny AI mody, mapy (promods), atd atd. Akorat je treba hlidat si auktualnost vzhledem k verzi hry, s cimz ja osobne mam ted peknou pakarnu a o cteni game.log.txt se mi uz pomalu i zda.
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Tak jsem včera poprvé potkal fábii v protisměru co v zatáčce předjížděla jinej kamion :D
    To mě normálně pobavilo, teda do té doby než jsem zjistil že ten položenej kamion n příkopu si musím opravit za svoje peníze. Safra, to tam nikdo neplatí povinné ručení?! :)
    Btw. už tam sypu módy co jsou na steam workshopu
    real european company+gas stations
    realistic graphics mod
    realistic truck physics v5.7 (z auta co sedí na silnici jak přibitý se stala houpavější kačena)
    More Ai traffic v1.8.7

    Je něco dalšího co umí tuhle hru pozvednout?
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    fyi, nepotrebujete mod. je tam v configu hodnota g_income_factor. v zakladu je 1. kdyz date 0.05, budete vydelavat jen dvacetinu, tj zhruba realne (v podstate nehratelne). s hodnotou 0.2 je to uz prijemna hra, ale musite planovat.
    PUNKREASS
    PUNKREASS --- ---
    BATY: ja se ze zacatku docela zajimal jak vydelat co nejefektivnejc. Myslim, ze vetsina lidi proste neceka, ze to s penezma bude tak snadny.
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Je pravda, ze vydelat prachy tady neni problem a za chvilku se topis v penezich. Existuje na to mod kterej tu ekonomiku udela trochu hard :)
    BATY
    BATY --- ---
    Mě to takhle na prachy nenapadlo vůbec hrát. Spíš si jezdit sám a až budu chtít novej tahač, tak ten původní posunout AI řidiči a tak dál. Tzn, že všechny tahače v mojí firmě by byli ty moje oježděný...
    PUNKREASS
    PUNKREASS --- ---
    BATEAU: no hadat se nebudu, diskuzi se k tomu da dohledat kopa;) Ja kazdopadne nakupuju vsem ty nejlevnejsi Iveca s nejmensi vybavou a momentalne mam neco pres 1.3 miliardy. Imo, pokud teda nekdo chce co nejrychlejc vydelavat, je dulezitejsi spravne pridelovat dovednosti AI ridicum i sobe.
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    PUNKREASS: kupovat lepsi auto samozrejme smysl ma. jen nikdo nevi, jak moc se co vyplati, takze neexistuji zadna pouzitelna srovnani nez statisticke odhady .. :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    TOMBRIDER: verim tomu, ze pred vanocema bude dalsi slevovej bundle
    PUNKREASS
    PUNKREASS --- ---
    TOMBRIDER: financne vyjde lip koupit novou garaz, nez rozsirovat starou. Teda co se tyce vysledny ceny za misto pro tahac. A co sem vycet na forech, pro AI ridice nema smysl kupovat drahy tahace. Ale vedou se o tom kazdou chvili spory;)
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    TOMBRIDER: pockej az vyzkousis atsko :)
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    JIMX: zatím jsem stihl projet okolí (Linz, Vienna)a hlavně ČR, a strašně mě baví jak spoustu dálnic znám a je tam spousta míst či zatáček úplně jak v realu. To se těším na Francii-Italii, projet cesty co znám jestli to tam bude taky povědomé :) boží
    JIMX
    JIMX --- ---
    TOMBRIDER: btw. spintires je pecka ve dvou lidech po síti; rychlejc to odsejpá, protože můžete jet spolu a vzájemně si pomáhat, když se někde kousnete :-)

    Jinak v ETS mě baví jezdit po nových místech ... některé scenerie, které člověk objeví jsou fakt pecka ... klobouček těm, kteří ty mapy vytváří. Jo a DLC s nadměrnejma nákladama je taky super :-)
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    JIMX: už teď mě štve že jsem to ve slevách nenasál všechno. Když já sem si sprominutim, myslel že to bude volovina :) Ve spintires mě baví to bahno a překonávání překážek. Tady sem myslel že to bude krystalická nuda.... A ono ne :))
    Doufám že bude někdy nějaká mutace ets a spintires. Jelikož budování základny a vozového parku od nuly je fakt zábava. Zo by ve spin strašně chybí. Nějaký "příběh" :)
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    BATY: od té doby co jsem tebe sledoval jak se rochníš v bahně v Spintires, tak jsem poněkud propadl tomuto žánru. :)
    JIMX
    JIMX --- ---
    TOMBRIDER: za pár hodin hraní se budeš v penězích topit ... takže to vůbec neřeš a hlavně si užívej ježdění ... a rovnou si sosni promods ... a nakup všechny mapový DLCčka :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam