• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    HARDY
    HARDY --- ---
    OMNIHASH: ALDEMIK přišel s tím, že s tím začala jeho kamarádka. Předpokládám, že nechce, aby kamarádka odpadla při lovu večeře ani při pití MMS.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    HARDY: Upřímně, nebavit se s člověkem, co považuje pití sava za dobrej nápad, mi nijak strašný nepříjde. Chápu tu tragédii, když s tím příjde někdo z rodiny, ale nějak se prostě ten přirozenej výběr projevit musí. Když nemůžou nejslabší kusy odpadnout při lovu večeře, tak holt musí nastoupit podobná past na blbce, jako je MMS.
    HARDY
    HARDY --- ---
    OMNIHASH: bacha s tim SAVem zase, v diskuzi bych to nepoužíval, protože SAVo je ve skutečnosti chlornan sodný, kdežto oni oxid chloričitý vyrábí z chloritanu. Jasně je to prašť jak uhoď, ale znalý mmsák tě tím odpálkuje a má "pravdu".

    Navíc tím pejorativním ozančením zabiješ argumentaci, protože on se s tebou dál nebude chtít bavit.
    Teda jestli nějaká argumentace je vůbec možná :-D
    HARDY
    HARDY --- ---
    ALDEMIK: Akorát si teď řikám, jestli je moudré ji přesvědčovat článkem na spolku studentů farmacie, mohlo by to u ní podpořit konspirační teorie.

    Osobně bych zvolil taktitku, že bych se jí snažil ukázat naprosto očividné nesmysly, bez použití odborných termínů, například bych ji ukázal, že si ti lidé myslí, že to léčí i ebolu a jsou si naprosto jistí (v mém článku to je). Zkus najít nějaké vyložené perly na jejich facebooku (skupina "užíváme CDS" - přes 4000 členů). Poukázal bych na nesmyslnost klystýrů a použil to ve smyslu "vážně si chceš něco strkat do zadku, aby ti to vyléčilo *problém*?". Zeptal bych se jí, jak si jako myslí, že to funguje, když to údajně léčí naprosto odlišné choroby. A jestli si vážně myslí, že může existovat jeden lék na všechny nemoci světa.

    Ještě mě napadá zkus svůj dotaz hodit na FB skupinu "Český klub skeptiků Sisyfos". Velmi rádi ti pomohou a imho by s tím už mohli mít nějaké zkušenosti.
    HARDY
    HARDY --- ---
    ALDEMIK: hele psal jsem o tom článek, ale pro tvé potřeby je příliš krátký a nesnažím se vysvětlovat, že je to blbost... cílovka čtenářů je jasná z odkazu :-)
    SČSF - Spolek českých studentů farmacie - Až moc alternativní medicína: Mistrovský minerální roztok
    http://www.scsf.cz/...x.php/nauzea/amam/212-az-moc-alternativni-medicina-mistrovsky-mineralni-roztok

    Tady je zas odkaz na sisyfos a úryvek z Heřta:
    MMS - Miracle Mineral Supplement - Slovník esoteriky a pavěd | Sisyfos - český klub skeptiků
    http://www.sysifos.cz/...d=&pismeno=&vyraz=1259925859&heslo=MMS%20-%20Miracle%20Mineral%20Supplement

    Pro tvé potřeby se zase obávám že přílíš krátký... Přeji pevné nervy s kamarádkou, at to dobře dopadne.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ALDEMIK: jako milé děti, nepijte savo, rozleptá vám vnitřnosti? TO bude na příbalovým letáku.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    ALDEMIK: Tak to netuším.
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    PETGRIDUS: Je někde prosím nějaká pěkná česká stránka, která by jasně, erudovaně a přitom čitelně i pro laika vysvětlovala, že je to blbost? Nadchla se mi do toho teď kamarádka, zatím to není v pokročilém stádiu...
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    Úvodní strana
    http://www.czmms.info/
    Tyto stránky (i přes značnou snahu jistých institucí ukončit jejich provoz) stále informují o převratném prostředku, který je zatím dostupný, je levný a je účinný na 90% všech známých nemocí.

    Nejde přitom o žádnou neznámou látku. Oxid (kysličník) chloričitý je používán v lékařství, v potravinářství a k desinfekci pitné vody přes sto let.

    Jim Humble je ale zcela jistě první člověk, který seznámil širokou veřejnost s účinky oxidu chloričitého na lidské zdraví.

    Jde o přípravek s názvem MMS (Master Mineral Solution - mistrovský minerální roztok). Tento roztok vzniká smícháním dvou látek. Chloritanu sodného (24,5-28%) a kyseliny chlorovodíkové (4%) nebo nově hydrogensíranu sodného (33%). Po smíchání těcto dvou látek se z roztoku začne uvolňovat právě oxid chloričitý.

    Přípravky MMS uváděné na těchto stránkách, neprodávám.

    Pouze informuji o nejnovějších výzkumech, které se týkají MMS a o práci Jima Humbla. MMS v současné době vyzkoušelo přes 9 000 000 ( ano, devět miliónů..) lidí na celém světě a počet lidí, kteří mají zkušenost s MMS neustále roste. Roste ovšem také počet nesmyslných represí proti MMS. Zcela plně souhlasím s Jimem Humblem, že je MMS jedním z nejúžasnějších přípravků, které lidstvo má k dispozici. Při správném používání je MMS nesmírně účinné téměř na každou infekční nemoc a při použití protokolu MMS 2000 a MMS 3000 je dle Jima Humbla možné zlikvidovat téměř všechna onkologická onemocnění.

    MMS a další přípravky, které Jim Humble uvádí ve svých knihách, můžete zakoupit v Evropě na mnoha místech. Informace kde koupit v Česku a Slovensku jsou v levém menu těchto stránek. U ostatních dodavatelů z ČR a SR nemohu posuzovat kvalitu nabízených výrobků, neboť je nemám k dispozici. Při svých návštěvách v Evropě však Jim Humble měl vždy k dispozici chloritan sodný prodávaný na www.czchem.cz a byl s ním vždy bez výhrad spokojen.

    Jim Humble je můj dobrý přítel. Známe se řadu let a v posledních letech se naše přátelství hodně upevnilo. Máte tak informace opravdu velmi aktuální. Sledujte pokud možno tento web, několik lidí v CZ i SK se domnívá, že když žiji v USA, mohou si beztrestně a bez mého souhlasu z tohoto webu stahovat informace, které podléhají autorskému právu. Na svých webech poté uvádějí nesmyslné informace, které vnášejí mezi nemocné lidi spíše zmatek. Můžete mi psát na e-mail:info@czmms.com snažím se na všechny dotazy odpovědět. V ČR můžete kontaktovat spolupracovníka Jima Humbla na mailu epavel111@gmail.com 8/2014 -Podle informací z EU je již zakázáno radit nemocným s používáním MMS...
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    ZUZKAOU: je k tomu i mogbuk?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Computed Tomography - Topoľčany, predám
    http://stroje.bazos.sk/inzerat/43345335/Computed-Tomography.php

    Predam cisto nove CT-cko....POZOR BEZKONKURENCNA CENA NA SVK dovezem kamkolvek,lacnejsie nenajdete

    Meno: jozo
    Telefón:0909121212

    Lokalita: 955 01 Topoľčany

    Cena:
    € 1 000 000 (Sk 30126000)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    The patients having addictions literally BEATEN out of them: Bizarre form of psychotherapy sees people given up to 60 lashes with a cane  | Daily Mail Online
    http://www.dailymail.co.uk/...EATEN-Bizarre-form-psychotherapy-sees-people-given-60-lashes-cane.html
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    tak ono to očkování zdravotníků proti hepatitidám apod. je z důvody jejich ochrany. Přenos na pacienta není moc pravděpodobný. Riziko je přenos z pacienta na ně = pracovní úraz = zaměstnavatel platí velké částky. Proto mají povinné očkování.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Kdyby to bylo o pruseru pro ni, tak na tom ockovani nikdo netrva, bylo by snad akorat doporuceny.
    Ale ta tucna veta, ta za to stoji.
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    ZUZKAOU:
    Jana Ku
    Po ockovani spousty deti I dospelich ochrnulo ci meli jine problemy. Psala jsem to proto ze vim o cem je rec, az kdyz to zazijes na vlastni kuzi pak pochopis jak je telo bezvladne potrebujes cizi pomoc a penize. A tezko pak muzes jit do prace. Snad to staci na vysvetlenou. Znam bohuzel osobne par lidi kteri maji ochrnute dite po vakcine. Kdyby ty vakciny byly neco jako homeopatika bez pridavnych skodlivych latek tak prosim, ale pokud vim nejsou.
    Dej pak vedet jestli ti to cestne prohlaseni uznali. V usa ti to neuznaji a delaji testy z krve, jedine nabozenstvi ma zelenou. Preji ti aby ti to vyslo a kdyby ne urcite sezenes jinou praci, ktera na tebe treba uz ceka. Ja verim na osud. Vzdy se neco stane aby se mohlo stat neco jineho, dalsiho.

    Olol. Jezis to je krava, delat zubni sestru bez ockovani. No skoro bych ji nejakej ten pruser pral.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    HARDY: odmítám to monitorovat. Dva dny jsem vydržela v té alternativní medicíně, ale pak jsem to nezvládla a seřvala jsem odčervovače co chtěli odčervovat ženskou s diabetem a jakýmsi chronickým zánětem a raději jsem zase šla pryč.

    Část té konverzace se objevila na okounu v klubu patos a ukázalo se, že to celé je velmi výživné...
    HARDY
    HARDY --- ---
    ZUZKAOU:
    "... ale řekli mi že mě k pacientům nepustí..."
    ohhfsakdhfdlkhdflkjsdfljkdflkjdf

    Pokud tuhle skupinu monitoruješ aktivněji, tak aktivní člen Marie Divišová je sestra v táborské nemocnici. Už jsem pochopil proč se táta rok trápil s kolenem, než ho přesvědčili, že tam má jít na operaci :-D
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    https://www.facebook.com/groups/382886911808866/permalink/673230279441193/

    Zuzana Suzi Kolbova

    Ahoj skupino, prosím rychle o názor. Žiju v UK a kvůli nové práci, kterou jsem dnes dostala , se musím nechat naočkovat (ideálně zítra), vakcínou Hepatitis B. Jsou to tři injekce vždy asi s měsíčním rozestupem. Kdyby bylo na mě, už bych do žádných vakcín nešla. O tu práci fakt stojím. Máte nějaké názory, zkušenosti, rady? Předem moc díky, ...Z.


    Eva Žabčíková St Za žádnou práci ani za žádné peníze na světě bych do sebe tu vakcínu nenechala vpravit

    Jana Ku Ja take ne, uz staci co mam, a zdravi mi nikdo nevrati

    Zuzana Suzi Kolbova Já fakt nevím... mám chuť někoho uplatit aby mi dal potvrzení, ale tolik peněz asi nemám

    Radka A Marek Bachan
    To musí byt strašné byť tak zotroceny a zmaterializovany ze si da človek koli práci pichnúť do svojho krvného obehu obrovské mnozstvo vseliakych nervových jedov,vírusov a iných vrazednych koktejlov,z tela to nikdy nedostanete von,maximálne cast z toho,ale medzitým to napacha nezvratne škody,je smutné ze ludia obetujú pre pracu čokoľvek,co tak obetovať pracu pre zivot?

    Ota Nepilý
    Na hepatitidu B stačí dělat očistu jater s aplikacemi CDS2/MMS. Funguje. Bez očisty jater nefunguje. Oxid chloričitý se do zanešených, znečištěných jater nedostane a viry a bakterie v játrech přežívají.

    Lukáš Lucki Sehnal Zfalšovat potvrzení. Z falzifikací podpisu mám osobní zkušenost Kvůli dítěti a jeho nástupu do školky. Všechno prošlo skvěle.

    Zuzana Suzi Kolbova
    Zítra najdu nějakou inspiraci na psanou formu takového prohlášení plus nějakou vyhlášku o svobodné vůli, . .. v nové práci jsou všichni super,...Ale řekli mi, že mě k pacientům nepustí dokud nebudu očkovaná... Ale já už očkovana vlastně jsem, žejo, Pán Bůh mě právě naočkoval...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ZUZKAOU: to je síla
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MAR_TINA: jasně to jsou všichni absolventi neurorestartu/milionového impéria, tedy infomarketingu.

    Podvodník namotivuje dávku nešťastníků, aby si založili stránky s "informačním produktem" a zkusili jestli to neprodaj ještě větším nešťastníkům.

    Neurorestart: Předražené hrnce pro váš mozek | Finmag.cz
    http://finmag.penize.cz/penize/268539-neurorestart-predrazene-hrnce-pro-vas-mozek
    Milionové Impérium | oWWW
    http://owww.cz/tag/milionove-imperium/

    [ Neurorestart ]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam