PETGRIDUS: Dík, to je pořádná snůška magorů!
Ahoj, nemáte prosím někdo zkušenosti s aplikací tea tree oleje na zánět středního ucha? Děkuju moc!
- Ne, ale jen s vlastní močí, při každém čůrání odchytit moč a nakapat do ucha. Stoprocentně zabírá, po pár hodinách už je zklidnění. Se zánětama středního ucha jsem si užila své.
Hezký večer, můžete mi, prosím, někdo poradit jak účinně přírodně podpořit peristaltiku střev a přispět tak k pravidelnému vyprazdňování? Delší dobu mě toto trápí, vypiju 1,5-2 l vody denně (jak kdy), ovoce a zeleninu jím dost, takže vlákniny mám dostatek.
Děkuji za reakce.
- Kávové klystýry - Pročištění a vyléčení tlustého střeva a trávicího traktu, zlepšení peristaltiky. Kromě detoxikace pročišťují a proplachují kávové klystýry trávicí trakt i tlusté střevo, aniž by ničily užitečnou střevní flóru, která patří do zdravých střev. Pravidelným nasazováním kávových klystýrů nejenže udržíte svůj trávicí trakt čistý, bez odpadních produktů i jedovatých látek, ale navíc podpoříte i zdravou peristaltiku (jde v podstatě o organizované svalové kontrakce, které posouvají potravu trávicím traktem), což pak souvisí s funkcí ledvin a močového měchýře.
A to nejlepší na konec: "Totiž, že pokud semeno je tak agresívní, že v mužském těle dokáže způsobit rakovinu prostaty, co asi dokáže způsobit v ženském těle ? To je jeden z přirozených důvodů menstruace u zdravé ženy. Takže věřte tomu, že pokud má žena " všechno vybrané " a nemá proto žádnou menstruaci, tak jestli se do její břišní dutiny dostane semeno, pak je schopné u ní časem způsobit rakovinu celé břišní dutiny."