• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    DEMONOFANARCHY
    DEMONOFANARCHY --- ---
    DEMONOFANARCHY
    DEMONOFANARCHY --- ---
    SARAJ: Musim rict ze objevuju nove dimenze perverze, protoze proti tomu, "CO BUDU DNES VAŘIT ?" je uplnej odvar:-)

Treba jsem se dozvedel, ze jsem nemusel absolvovat ty operace se osmickama, kdyz bych si promasiroval prsty na nohou...
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    DEMONOFANARCHY: Deti vylecene z autismu a ja z vazne choroby...ale nebudu se s Vami hadat. Vy jste zrejme odbornik!
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    ZUZKAOU: jen do 16 hodin? škoda, že jsem si to přečetla až v 17.15, budu muset počkat do zítřka
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    HARDY: my dyslektici to čteme jako ŘIŤKA.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Táto úžasná bylinka zabije 98% rakovinových buniek do 16 hodín | Alternatívna liečba | Strava a zdravie | Choroby | Prírodná medicína
    http://www.badatel.net/tato-uzasna-bylinka-zabije-98-rakovinovych-buniek-16-hodin/

GAISAKA: to takhle kdysi zkoušeli vyrábět masážní přístroje a najednou měli ohrobné obraty při výrobě vibrátorů...
    HARDY
    HARDY --- ---
    GAISAKA: jako z těch keců nelze poznat nic, i kdyby to byl rotační kartáček na zuby, tak to nepoznáš. Bude to opravdu něco, co už existuje a vzhledem k tomu, že tam píše něco o kosmickém výzkumu a ruské federaci, tak jsi asi trefila hlavičku na hřebík.

Jinak, abyste byli v klidu, na domácí použití je ten model za 25K, ty dražší jsou pro odborníky do ordinace. :-D
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    HARDY: Hele, nejsou to v podstatě takový ty masážní přístroje s ultra-červeným jakože světlem? To, co má doma na vesnici každá babička, za cca 1500 kč /výrobní cena tři padesát/?
    Prodávat to za 30 nebo kolik tisíc v roce 2014 je imho fakt dobrý chucpe, kdyby prodal aspoň jeden, tak mu i zatleskám.

Jínáč, něco podobného provozuje jedna moje známá. Ruská kosmická deka, přátelé,)

https://www.facebook.com/pages/scenarterapiecz/203373109845146?fref=ts
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    TAPINA: Hojení na základě multifaktoriálních metod kvantové terapie musí stát přes 70 tisíc. Za pětikilo bych tomu taky nevěřil.
    HARDY
    HARDY --- ---
    TAPINA: naštěstí se domnívám, že do tohohle nikdo nepoleze. Je to až moc okatý podnikatelský záměr nákýho maníka z Ostravy, který tím akorát spamuje Alternu a nikdo na něj nereaguje. Vždycky, když tam někdo přijde s problémem s menstruací počínaje přes problémy s usnutím, on tam postne odkaz na svoje stránky s léčbou benigního tumoru na vaječnících nebo pozitivního vlivu záření na usnutí. A dělá to fakt trapně. Zajímalo by mě, jestli někdy něco prodal.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    HARDY: A na to polezou ti stejní, co vyhodili mikrovlnku, řvou, že mobily způsobujou rakovinu a stěžujou si na souseda, že jim přes byt táhne wi-fi, čímž je ohrožuje na životě.
    HARDY
    HARDY --- ---
    Hele nová mašinka
    APKP Procházka s.r.o. - prodej prostředků kvantové medicíny
    http://www.apkp.cz/index.php

přístrojích značky RIKTA® se snoubí vlastnosti několika druhů záření, které jsou aplikovány najednou, což vytváří jedinečnou léčebnou schopnost. Jedná se o přístroje z kosmického výzkumu, které jsou postupně uvolňovány do oblastí medicíny. Jedná se především o:

Stacionární elektromagnetické pole
    Širokopásmové infračervené záření
    Pulzující červené světlo
    Infračervený laser

Použití prvků, které lze hledat v přírodě za účelem hojení a léčení nemocí, je prakticky neškodný způsob uzdravování. Hojení na základě multifaktoriálních metod kvantové terapie používá nízkou energii dopadu, tj. bezpečného, elektromagnetické záření a má příznivý vliv na intracelulární a intercelulární procesy v těle.

A jako obvykle ceník:
    RIKTA - ESMIL 1A - 25 410,-
    RIKTA - ESMIL 2A - 50 481,-
    RIKTA - 04/4 (22) model QUANTUM - 73 282,-

Ochranné brýle Google 1 965,- (pro doplnění: anglicky se ochrané brýle řeknou goggles :-D )
    HARDY
    HARDY --- ---
    Sháním pro další článek perličky z diskuzních fór, něco tady už proběhlo, sám procházím obvyklé zdroje. Nejde mi tak ani o úžasné systémy MMS a podobně, jako spíš o jednotlivé hlášky, pokud zrovna o nějakých víte, budu vděčný.

Tady z auditka si beru "agresivní sperma způsobující rakovinu", což u mě zatím vede top hitparádu perel a dalších pár hlášek od každého oboru alternativní meidcíny jednu (urinoterapie, detoxikace, odčervení, krystaly, anti-vax)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Relatively Interesting 2014 Failed and Forgotten Psychic Predictions
    http://www.relativelyinteresting.com/2014-failed-forgotten-psychic-predictions/
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Facebook přidal do bonzovacích nástrojů "fake report/toto je novinářská kachna"
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    ZUZKAOU: Hezky píše i v diskusi, její postoj se mi fakt líbí:

... vidím obrovský rozdiel medzi: “videla som, že niektorým pacientkám pomohli zeleninové šťavy, neviem síce prečo, ale pomohli, tak to skúste aj vy, možno by vám to mohlo pomôcť” a medzi: “zeleninové šťavy zbavujú vaše telo naukladaných toxínov, keď budete piť zeleninové šťavy, tak sa vám vyčistí organizmus, a vďaka tomu vám celkom určite váš problém zmizne.” To prvé je otvorenosť a priznanie “neviem všetko” so snahou pomôcť a zároveň neklamať. To druhé je hranie sa na bohov, čo robia aj lekári a robia to aj alternatívni liečitelia a s čím mám pri oboch skupinách veľký problém.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Pod záštitou lekárskej komory propagujú moderné „vymietanie démonov“ - detox - Projekt N
    https://projektn.sk/...ou-lekarskej-komory-propaguju-moderne-vymietanie-demonov-detoxikaciu/?ref=tit
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Mrtvej vořech :D Ono jídlo, které se dá jíst i na konci tuhé zimy, ačkoli dozrálo před půlrokem, moc raw a vita prostě z principu nebude. A přesto existuje a díky němu žije polovina zvířat, která o vitariánství nic nečetla.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MAR_TINA: nejvtipnější na tom je, že ty enzymy v ořeších jsou docela antinutriční - třeba tam je blokátor proteáz...

Ale to je moc složité na jakéhokoliv vitariána, který není s to pochopit jak že to s těmi enzymy dopadne v žaludku a ve dvanácterníku...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam