• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    MAR_TINA: Já si myslím že mediální klacek je jediný co na ně bohužel platí. I když veřící fňukaj a fstekaj se, pro mnoho lidí platí, že televize a média má vždycky pravdu.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Zatím je na ně všechno krátký. Občas protáhnou novináři nějaký případ Reflexem nebo Novou a jim se jen sešikují věřící na podporu pana léčitele proti zlým nepřejícím posluhovačům farmaceuticko-zdenářského spiknutí.
    HARDY
    HARDY --- ---
    LIBRIUM: ad 2. Vzhledem k tomu, že v současné době české MZd šetří otázku "alternativní medicíny" a chystá nový trestný čin, který má tyto šarlatánské poradce postihovat, tak bych řekl, že v současnosti to nelze. Jediný způsob je občansko-právní spor s poškozeným nebo pozůstalými, ale komu se do toho chce...

Ad pomluvy a spol. nemám tušení
    LIBRIUM
    LIBRIUM --- ---
    HARDY: mna napada

1. nactiutrhanie os. lekara

2. ublizenie na zdravi (navadzanie tazko choreho cloveka na zanechanie potenc. ucinnej liecby a uzivanie technickych chemikalii)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    HARDY: nedá - stejně jako se nedali za nic stíhat ti podvodníci z Pardubic, co řekli - vaše dítě má cukr jen na mozku, vysaďte inzulin...
    HARDY
    HARDY --- ---
    CORNELA: můžu se zeptat jaký trestný čin bys oznamovala, resp. ono se tohle vůbec dá nějak právně řešit?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CORNELA: jak prodlužovat. 3 dny po termínu nepřirozené morfiové smrti by byla na detoxikačním dně a pak by se začla samauzdravovat. Ale ti lékaři, ti jí to zkazili.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CORNELA: do úplného vyčištění.
    LIBRIUM
    LIBRIUM --- ---
    CORNELA: tohto psychopata zavriet do basy za ublizenie na zdravi s nasledkom smrti.
    LIBRIUM
    LIBRIUM --- ---
    TAPINA: ja by som metronidazol oznacil ako pomerne sirokospektralne antibakterialne a antiparazitarne liecivo.

v humannej medicine sa dava typicky obvykle na infekcie anaerobmi, aj ked u niektorych jednobunecnych parazitov zabera tiez.
    NAMATHUR:
    ZUZKAOU:

na toto by uz fakt mal byt paragraf. normalne SUKL alebo MZd by mali zamestnavat jednotku kyberkriminality, tato by podobne "rady" vyhladavala, urobila prehlad/résumé s komentarmi preco je to vseobecne ohrozenie a nasledne by to bolo podane ako tr. oznamenie PCR/prokurature, nech zistia IP, fyzicke/pravnicke osoby atd.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CORNELA: co maj proti morfiu - nic moc tradičnějšího, užívaného od pravěku nenajdou.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    CORNELA: Ota Nepilý? Že nevyužil možnosti promluvit k širokým masám :o)
    Chemikálie na čištění bazénů léčí rakovinu, věří někteří pacienti. Šílenství, děsí se lékaři | Domov | Lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/...lenstvi-desi-se-lekari-gv8-/zpravy-domov.aspx?c=A150210_162200_ln_domov_jzl
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    ZUZKAOU: praziquantel - potřeba zapíjet čerstvou grepovou šťávou, zesiluje albendazol a aloe vera gel
    ... jelikož jsem už jednou v životě něco, u čeho se nesmí grep (kerej naštěstí nežeru) měl, hned jsem zbystřil. Samozřejmě, soudruzi si to vyložili po svém.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ZUZKAOU: Spíš antiparazitikum, než antibiotikum. Na provky a jako vedlejší efekt to bere přemnoženou mikroflóru sliznic.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TAPINA: Metronidazol je antibiotikum... Ovšem odčervovači ho nabízejí. Ano, zlé, zlé antibiotikum...

davkovani leku na parazity | Konzultace, terapie
    http://www.shift-centrum.com/antiparazitika-a-antihelmintika-davkovani.html
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    ZUZKAOU: nějak jsem se dostal na:

Fórum U Pramene • Zobrazit téma - Rakovina - doporučený postup
    http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=59&t=2207&start=105

"Rakovina je nejvyšší stupeň překyselení těla a je to poslední pokus vnitřní inteligence těla o prodloužení života." - tohle mě až fyzicky bolí.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ZUZKAOU: Že by parazitární astma?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    HARDY: jasný! a na druhý straně zase embolka! opalování proti embolii!
    HARDY
    HARDY --- ---
    SHEALA: a ty si jako myslíš, že světlo není pro fyziologické funkce důležité? Jak by třeba červený krvinky hledaly cestu? Chudáci ve tmě zablouděj a je z toho anémie.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam