• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    LIBRIUM
    LIBRIUM --- ---
    HARDY: no, zialbohu.

hadam to dostatocne legislativne osetria, lebo ak si moze akekolvek vysinute jelito
    postavit biznis na presviedcani ludi aby odmietli liecbu rakoviny pripadne naverimboha
    "odcervovali" deti veterinarnymi pripravkami, tak by za to mali byt aj trestne zodpovedni.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SHEALA: aspoň něco, že jo.
    Ale pořád mám dojem, že případ paní Veroniky je vycucaný z prstu.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    MAR_TINA: Já si myslím že mediální klacek je jediný co na ně bohužel platí. I když veřící fňukaj a fstekaj se, pro mnoho lidí platí, že televize a média má vždycky pravdu.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Zatím je na ně všechno krátký. Občas protáhnou novináři nějaký případ Reflexem nebo Novou a jim se jen sešikují věřící na podporu pana léčitele proti zlým nepřejícím posluhovačům farmaceuticko-zdenářského spiknutí.
    HARDY
    HARDY --- ---
    LIBRIUM: ad 2. Vzhledem k tomu, že v současné době české MZd šetří otázku "alternativní medicíny" a chystá nový trestný čin, který má tyto šarlatánské poradce postihovat, tak bych řekl, že v současnosti to nelze. Jediný způsob je občansko-právní spor s poškozeným nebo pozůstalými, ale komu se do toho chce...

Ad pomluvy a spol. nemám tušení
    LIBRIUM
    LIBRIUM --- ---
    HARDY: mna napada

1. nactiutrhanie os. lekara

2. ublizenie na zdravi (navadzanie tazko choreho cloveka na zanechanie potenc. ucinnej liecby a uzivanie technickych chemikalii)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    HARDY: nedá - stejně jako se nedali za nic stíhat ti podvodníci z Pardubic, co řekli - vaše dítě má cukr jen na mozku, vysaďte inzulin...
    HARDY
    HARDY --- ---
    CORNELA: můžu se zeptat jaký trestný čin bys oznamovala, resp. ono se tohle vůbec dá nějak právně řešit?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CORNELA: jak prodlužovat. 3 dny po termínu nepřirozené morfiové smrti by byla na detoxikačním dně a pak by se začla samauzdravovat. Ale ti lékaři, ti jí to zkazili.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CORNELA: do úplného vyčištění.
    LIBRIUM
    LIBRIUM --- ---
    CORNELA: tohto psychopata zavriet do basy za ublizenie na zdravi s nasledkom smrti.
    LIBRIUM
    LIBRIUM --- ---
    TAPINA: ja by som metronidazol oznacil ako pomerne sirokospektralne antibakterialne a antiparazitarne liecivo.

v humannej medicine sa dava typicky obvykle na infekcie anaerobmi, aj ked u niektorych jednobunecnych parazitov zabera tiez.
    NAMATHUR:
    ZUZKAOU:

na toto by uz fakt mal byt paragraf. normalne SUKL alebo MZd by mali zamestnavat jednotku kyberkriminality, tato by podobne "rady" vyhladavala, urobila prehlad/résumé s komentarmi preco je to vseobecne ohrozenie a nasledne by to bolo podane ako tr. oznamenie PCR/prokurature, nech zistia IP, fyzicke/pravnicke osoby atd.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CORNELA: co maj proti morfiu - nic moc tradičnějšího, užívaného od pravěku nenajdou.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    CORNELA: Ota Nepilý? Že nevyužil možnosti promluvit k širokým masám :o)
    Chemikálie na čištění bazénů léčí rakovinu, věří někteří pacienti. Šílenství, děsí se lékaři | Domov | Lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/...lenstvi-desi-se-lekari-gv8-/zpravy-domov.aspx?c=A150210_162200_ln_domov_jzl
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    ZUZKAOU: praziquantel - potřeba zapíjet čerstvou grepovou šťávou, zesiluje albendazol a aloe vera gel
    ... jelikož jsem už jednou v životě něco, u čeho se nesmí grep (kerej naštěstí nežeru) měl, hned jsem zbystřil. Samozřejmě, soudruzi si to vyložili po svém.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ZUZKAOU: Spíš antiparazitikum, než antibiotikum. Na provky a jako vedlejší efekt to bere přemnoženou mikroflóru sliznic.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TAPINA: Metronidazol je antibiotikum... Ovšem odčervovači ho nabízejí. Ano, zlé, zlé antibiotikum...

davkovani leku na parazity | Konzultace, terapie
    http://www.shift-centrum.com/antiparazitika-a-antihelmintika-davkovani.html
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    ZUZKAOU: nějak jsem se dostal na:

Fórum U Pramene • Zobrazit téma - Rakovina - doporučený postup
    http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=59&t=2207&start=105

"Rakovina je nejvyšší stupeň překyselení těla a je to poslední pokus vnitřní inteligence těla o prodloužení života." - tohle mě až fyzicky bolí.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ZUZKAOU: Že by parazitární astma?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam