Vlezla jsem do té FB skupiny Užíváme CDS2 a hned asi druhý příspěvek ukazuje, proč se někdy lidé uchylují k tak zoufalým a pitomým praktikám. Co byste paní poradili vy? Ve smyslu kam jít, co léčit, koho vyhledat.
Martina Lukešová
Yesterday at 13:20 · Edited
Konečně jsem se k tomu dostala a rozepíšu svoje zdrav.problémy. Jelikož mám 3 malé děti, nemám moc čas ani prostor na nějaké zdlouhavé čtení, louskám to po večerech, po troškách, takže toho moc nevím a budu ráda za radu, jak a s čím začít, jestli vůbec začít?
Od malička astma, cca do 6let vůbec neléčené (dle dr.mi nic nebylo, ačkoli jsem se dusila, několikrát jsem skončila na pohotovosti a dodnes si to pamatuji), k tomu alergie pyly, roztoči, prach. Alergie na veškerou zvířecí srst, chlupy, sliny - jakmile mě olízne pes, nebo se otře o nohu kočka, puchýře, škrábání až do krve. Když přijdu někam, kde měli psa/mají psa nebo jiné zvíře se srstí, hned se začnu dusit, kýchat, spustí se rýma, svědí kůže. Jsem atopička, ruce trpí, v zimě celé tělo, neustále se škrábu, v noci do krve, nepomáhají obvazy, nic.. když spím, vůbec o tom nevím. Nejím maso, mám k němu odpor. Jsem anemická, věčně unavená, nevyspalá (což souvisí s malými dětmi). Zhruba před 6 měsíci mi diagnostikovali DNU. I přes dietní postupy to neklesá, prý bych měla zhubnout, mám nadváhu, ale s dnavou dietou je to snad nemožné, je to samé pečivo a přílohy.. zelenina jak která, maso tedy vůbec. Od 16let mám špatné ledviny, málem jsem tehdy zemřela, díky chybě lékařky, která chybně určila diagnozu a léčila něco jiného, stav se okamžitě zhoršil, málem jsem přišla o ledvinu. Od té doby ale nejsem nikde hlídaná, docházela jsem rok na nefrologii, pak se mi záněty ledvin několikrát vrátily, nyní už bych řekla, že na sobě poznám varovné příznaky.. Pozoruji na ledvinách, že pokud méně piji (2l a méně), hned mě bolí, je to pro mě znamení, že musím pít. Jsem zvyklá pít 3-4-5litrů vody denně, někdy je to voda, někdy v tom jsou 2l čaje, 3l vody k tomu. Piju hodně a pořád, mám stále žízeň, i v noci mě to budí, sucho v krku, během noci vypiju klidně další litr až dva. Mám asi tak 40% vlasů šedivých. Občas nepravidelně bijící srdce, tlukot v krku, nevolnosti, motá se mi hlava, zhoršené vidění, i když oční lékařka mi stále tvrdí že vidím stejně, tak mi brýle nestačí, nepoznávám obličeje, v autě nepřečtu značku, až terpve když jsem u ní, což je pozdě. Podle lékařky mám 0,5 diotprie. Jenže 0,5 dioptrie mám cca od 15let a vidím stále hůř, někdy vůbec nevidím ostře, ani manžela, který stojí 2m ode mě. Mám blokády po celé páteři, nejvíce trpí krční a bederní. Nevydržím dlouho chodit ani stát, po 2hodinách chůze bych se zbláznila bolestí zad, musím si lehnout, sed nepomáhá, protahování taky ne. Cítím se staře, opotřebovaně, bolí mne hlava, lidi mi říkají že jsem bledá, zelená, že vypadám nemocně. Před 2lety jsem měla rok v kuse angíny, jednu za druhou, samá atb, hrozilo vytrhnutí mandlí, poslední angína, kterou mi léčili, byla hnisavá, skončila jsem na kapačkách. Vzhledem k častým zánětům průdušek jsem si mandle ubránila.. nakonec jsem se z toho dostala sama, léčbou od Jukla a bylinnými extrakty a spreji do krku. Nyní při prvních příznacích vím, co aplikovat, tak jsem od té doby už angínu neměla. Poslední cca rok mne pobolívá břicho v oblasti pupku. V těhotenství to nikdo neřešil, po porodu zatím taky ne, pohmatem dr. nic nezjistila a já jsem si připadala jako simulant. Bolesti bývaly sem-tam, řekla bych 2-3x týdně (nepozoruji souvislost s jídlem, pitím, většinou to začalo hned, co jsem vstala z postele, ani jsem se nenarovnala). Nyní mám tyto bolesti téměř po každém jídle, je mi až na zvracení a už se bojím jíst. Bolí mne klouby, prsty na rukou občas brní. Hodně mi padají vlasy, chomáče. Je mi 28let. Detoxikace bude jistě nutností, otázkou je, jak a čím začít, aby to tělo zvládlo?
Děkuji