• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    o vikendu jsem zjistila, ze moje znama zere kazdej den lzicku sody proti prekyselenymu organismu. no aspon ji to neuskodi, kdyby chlastala pi vodu/diamantovou vodu, tak to uskodi jeji penezence :)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ALDEMIK: Jedu odspodu a rikala jsem si, ze asi mluvis o nem :-D

Pro me byl prvnim a poslednim setkanim s "alternativou"... A ma vira v alternativni medicinu je pramala, takze zazracne vyleceni jako astmaticka dcera mejch pribuznejch (nyni zcela bez obtizi) jsem nezaznamenala, ale i tak me navedl spravnym smerem.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Zázračná myslitelka Margit Slimáková vyhlásila válku válce proti drogám!

http://blog.aktualne.cz/blogy/margit-slimakova.php?itemid=24720

Překladem textu, který převzal mašíblovský web z infotaimentového webiku. Šokující odhalení - závislosti je psycho-socio-fyziologická záležitost.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    HWLLFFRDD: To je bod 21. - vdechuješ páru z odpařovače (1/2 litru peroxidu +5l vody)...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    HWLLFFRDD: Ale dá. musíš tomu jen věřit (a taky to rozšířit mezi dostatečnej počet lidí).
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    ZUZKAOU: Jsem trochu zklamanej že se tim nedá chránit před chemtrails :(
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ZUZKAOU: Je tam i "udělá z krvavé skvrny na bílém oblečení indiferentní tmavou skvrnu, která nikoho nevyděsí?" a "vybleje psa?" To jsou totiž asi tak dva opravdu největší přínosy.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    ZUZKAOU: Protože krásně šumí!
    YGA
    YGA --- ---
    Tohle je ale působivý!!

ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    AC24.cz - 25 úžasných přínosů a využití peroxidu vodíku
    http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/3754-25-uzasnych-prinosu-a-vyuziti-peroxidu-vodiku
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    HWLLFFRDD: Šmarjá voni si ho fakt lejou do vody. Proč?

SHEALA
    SHEALA --- ---
    ALDEMIK: nějakej klon v Brně by asi neměl? :)
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    NIZBORSKY: Ostatně, dám sem i kontakt pro případ, kdy by někdo potřeboval poslat k někomu rozumnému člověka odmítajícího klasickou medicínu:
    Jde o Ivana Vondřicha, Praha - Holešovice - http://www.painsro.cz/profil_vondrich.html
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ALDEMIK: co se neučil ve škole, neexistuje. Krásný svět bez boreliozy, HIV a eboly!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ZUZKAOU: Právě jsem z energetického prostoru odchytil myšlenku, že pani bude asi pěkná píča.
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    MAR_TINA: To dost chápu. Může tě utěšit to, že je to pán v důchodovém věku?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ALDEMIK: nevěří na boreliózu...
    Já tomu nechci uvěřit.
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    NIZBORSKY: MAR_TINA: Můj otec učí na ČVUT. Kdykoliv se setká s úrovní projektů a staveb mimo jeho sociální skupinu/úroveň, nestačí se divit. Řekla bych, že obdobné to bude u lékařů. U nás v Roztokách (u Prahy!) se pyšní jeden z praktických lékařů tím, že na boreliózu nevěří a je to výmysl simulantů. U praktických jsem zaznamenala postup "přeléčíme to doxybenem a když to nepomůže, je to určitě reinfekce" (naštěstí to asi většinou pomůže).

Je to prostě jedna z těch věcí, kde musíš myslet výrazně dál za "bolí ho záda" - není to úplně o informacích, ale o způsobu uvažování a spousta lidí to nedává, no... Proč by přece dělali někomu krevní testy, když ho bolí záda?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NIZBORSKY: navíc v zemi, kde je tak vysoký výskyt boreliozy, že už ty příznaky musí znát každý nazpamět.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam