• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    HARDY
    HARDY --- ---
    TOM: NE! Za libertariána se považuji a tohle je prostě oblast, kde tento přístup naráží, a proto mě baví se o tohle zajímat a hledat z toho cestu ven. Rozhodně to není chybou systému, jen je to problém, kterou rigidní ekonomové typu Rothbard, Hayek a Mises neřešili, protože ji neznali. Zdravotnictví je rozhodně sektor, ve kterém libertarianismus dostává na prdel, ale není to důvod ke změně politického smýšlení, protože se dostáváme do oblasti, kde etickou hodnotou práva na svobodné rozhodnutí dokáže převážit etika zdraví, života a solidrarity. To není nic, co libertariáni nepřipouští, nejsou to ancapáci.
    TOM
    TOM --- ---
    HARDY: myslíš inteligentního, nesluníčkového libertariána, který je obeznámen se všemi konspiracemi kolem očkování?
    který z toho musí udělat politické téma, protože proto?
    to není slepá ulička, ale podnět pro změnu politického smýšlení, ne? .)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Právě, svobodní z principu věci nemůžou být PRO povinnost, protože jejich programem je spoléhání na inteligenci jednotlivců. Jenže ta u některých problematik prostě nefunguje, no.
    HARDY
    HARDY --- ---
    HARDY: jinak co jsem jen tak proletěl komentáře, tak většina je zaražena tímto výrokem a ti, co jsou nadšeni dokola opakují argument "když jsem očkovaný, může mi to být jedno", čili nechápou kolektivní imunizaci, což nám může být útěchou, protože pokud je člověk laik, je to poměrně racionální argumentace z nevědomosti, až na pár klasických hlášek o autismu.
    HARDY
    HARDY --- ---
    TOM: OMG, tohle jsem jako příznivce snad ani nechtěl vidět...

Náhodou je strašně zajímavý se o tomhle bavit s libertariánem, který chápe jádro sporu (svobodné rozhodnutí vs. kolektivní proočkovanost), protože ho víceméně dostanete do slepé uličky.
    TOM
    TOM --- ---
    alternativci všech zemí.... spojte se a volte SSO
    https://www.facebook.com/svobodni/posts/10153132353414704
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    HWLLFFRDD: fakt jo? to jsem uplne preslechla :)
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    POZITRON: krom toho taky říkala že si koupila kilo sody, nasypala si to do vany a koupala se v tom
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    TAPINA: nebo ze soda pomaha parazitum v rozmnozovani a kazdej prece vi, ze organizmus zamorenej parazitama = rakovina :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    POZITRON: Neuškodí, neuškodí, ale stejně bych jí nakecala, že se z té sody uvolňuje v těle CO2, který způsobuje naopak okyselení. A čekala bych, co bude :o)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    o vikendu jsem zjistila, ze moje znama zere kazdej den lzicku sody proti prekyselenymu organismu. no aspon ji to neuskodi, kdyby chlastala pi vodu/diamantovou vodu, tak to uskodi jeji penezence :)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ALDEMIK: Jedu odspodu a rikala jsem si, ze asi mluvis o nem :-D

Pro me byl prvnim a poslednim setkanim s "alternativou"... A ma vira v alternativni medicinu je pramala, takze zazracne vyleceni jako astmaticka dcera mejch pribuznejch (nyni zcela bez obtizi) jsem nezaznamenala, ale i tak me navedl spravnym smerem.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Zázračná myslitelka Margit Slimáková vyhlásila válku válce proti drogám!

http://blog.aktualne.cz/blogy/margit-slimakova.php?itemid=24720

Překladem textu, který převzal mašíblovský web z infotaimentového webiku. Šokující odhalení - závislosti je psycho-socio-fyziologická záležitost.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    HWLLFFRDD: To je bod 21. - vdechuješ páru z odpařovače (1/2 litru peroxidu +5l vody)...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    HWLLFFRDD: Ale dá. musíš tomu jen věřit (a taky to rozšířit mezi dostatečnej počet lidí).
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    ZUZKAOU: Jsem trochu zklamanej že se tim nedá chránit před chemtrails :(
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ZUZKAOU: Je tam i "udělá z krvavé skvrny na bílém oblečení indiferentní tmavou skvrnu, která nikoho nevyděsí?" a "vybleje psa?" To jsou totiž asi tak dva opravdu největší přínosy.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    ZUZKAOU: Protože krásně šumí!
    YGA
    YGA --- ---
    Tohle je ale působivý!!

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam