• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    TAPINA: Ale podle tam toho webu ma cely _clovek_ mit pH 7,3 - 7,5 tedy cely clovek ma byt zasadity :) A udelas to tak, ze budes pit zasaditou vodu, samozrejme.

Ta pani mi taky rikala, ze kdyz se podivame na obycejnou vodu a na vodu z toho jejich pristroje pod mikroskopem, ze uvidime, ze ty molekuly jsou usporadany jinak. Tak jsem se ji ptal, jestli to se na ty _molekuly_ mikroskopem divala, prej ne :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Oni jsou přesvědčení, že moč má být zásaditá, a když je kyselá, tak to znamená, že tělo bojuje seč může, aby si zachovalo to své správné vnitřní pH. Kompenzační mechanismy na regulaci pH uznávají, leč tvrdí, že tím se tělo vyčerpává a že bychom se měli snažit, aby kompenzovat nemuselo. A nikomu na tom tvrzení není nic divného.
    Takže oko se asi vyčerpává tím, že musí zaostřovat na různé vzdálenosti a různá světla, a měli bychom ho držet ve tmě.
    Svaly se vyčerpávají a poškozují tím, jak musejí zvládat zátěž a nemělo by se s nima hýbat.
    Člověk by měl žít trvale na beztukové a bezsacharidové dietě, aby náhodou játra a slinivka nemusely něco dělat. A bezproteinové, kvůli ledvinám.
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    SANTAL: Ja vim, ze ty cisla se blizej tomu uzkymu pasmu, ve kterem se musi drzet krev (ale jsou mimo ty hranice). Ja to, co rikas, vim (alkaloza, acidoza a jejich souvislost s dychanim) - i proto, ze jsem absolvoval tuhle prodejni session s pani, co vnucovala pristroje se zasaditou vodou.

Me zarazila ta veta "zdravy clovek ma mit pH". Zdravy clovek ma mit bilou barvu. Vzdyt je to naprosta blbost :) I kdyby tim byla myslena krev, nemuzes mit dlouhodobe jeji pH mimo urcitou hranici (to je, jak se tak hezky ujalo, nesluicitelne se zivotem :)

Ona o tom vedela samozrejme uplny hovno. Napriklad se snazila ukazat, ze moc je kysela (donesenym roztokem, ktery reagoval na pH). A to mel byt jeji argument, ze lide jsou prekyseleni. Ze kysela moc je fyziologicka, o tom bud nic netusila, nebo zamerne delala, ze to nevi / ze to tak neni.
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    HVJ3R: V krvi. A to bez legrace (akorát tedy 7,3-7,5 je už nepřijatelně moc/málo).
    Krv - Wikipédia
    http://sk.wikipedia.org/wiki/Krv

Jiná věc je, jestli s tím hne ta "upravená voda" (ne), ale pokud s tím něco hne (jako například mimořádně běžná hyperventilace), tak to dělá kdejaké divy.

Jenomže přeučit se na správný vzorec dýchání chce fakt dlouhodobé úsilí (a je to zadarmo), takže to nenajdeš v nabídce běžného šarlatána...

Na druhou stranu, když se podíváš co všechno skrytá hyperventilace umí - tedy jak se může manifestovat - a jak zatěžuje zbytečně zdravotnictví - tak vítám každého, kdo bude učit vypuzovat parazity dýcháním.... :-)
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    DEMONOFANARCHY: To není na univerzitě, ale v kongresovém centru/menze
    DEMONOFANARCHY
    DEMONOFANARCHY --- ---
    Vy porad sarlatani, sarlatani pritom prednasi na serioznich univerzitach:

HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    TAPINA: A zase!

Principem působení této receptury je, že rakovinné buňky nesnášejí zásadité prostředí, které je člověku přirozené (zdravý člověk má mít pH 7,3 - 7,5).

To uz na me zkousela obchodnice s teplou (ehm, zasaditou vodou, totiz pristrojem, ktery ji "vyrabel"). Kde konkretne ma clovek tohle pH mit, mi rict nedokazala. "Ale clovek je tvoren z vetsiny vodou", tak jsem se ji ptal, jestli vsechna, i ta v krvi ma byt tedy zasadita? A tak dale...to nemelo smysl :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    A hele, tu ji máme, jedlou sodu
    Soda Bicarbona - od narození až do smrti
    http://gaia2010.sk/...rbona-od-narozeni-a-do-smrti&catid=7%3Alanky-zdravie-terapie-bylinky&Itemid=22

Komentář známého známé na FB: Tolik využití a já ji používám jen na pálení žáhy.
    Můj dodatek: No a muž s tím ještě vyvolává fotky.
    TOM
    TOM --- ---
    celkem aktuální článek :)
    V Německu zemřelo dítě na spalničky, v Berlíně byla zavřena škola - ČeskéNoviny.cz
    http://www.ceskenoviny.cz/...-nemecku-zemrelo-dite-na-spalnicky-v-berline-byla-zavrena-skola/1184841
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    HVJ3R: Premyslel jsem, ze to napisu na FB, ale nechci krmit trolly :)
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    Koneckoncu, vzdyt to bychom mohli zrusit i povinne hlaseni a povinnou lecbu nekterych chorob, jako treba TBC - vzdyt to je fasismus a clovek je (muze byt) lecen proti sve vuli!
    HARDY
    HARDY --- ---
    TOM: je to téma ležící na ulici, takže očividně může a asi bych se připravil na to, že toho politické strany budou využívat. Politické rozhodně není, ale minimálně etické je a to velmi zajímavé.
    TOM
    TOM --- ---
    HARDY: rozdíl mezi anarchistou a libertariánem je asi už OT diskuze
    mě jen fascinuje, jak si ne/očkování může dát jakákoli politická strana do programu :/
    HARDY
    HARDY --- ---
    TOM: NE! Za libertariána se považuji a tohle je prostě oblast, kde tento přístup naráží, a proto mě baví se o tohle zajímat a hledat z toho cestu ven. Rozhodně to není chybou systému, jen je to problém, kterou rigidní ekonomové typu Rothbard, Hayek a Mises neřešili, protože ji neznali. Zdravotnictví je rozhodně sektor, ve kterém libertarianismus dostává na prdel, ale není to důvod ke změně politického smýšlení, protože se dostáváme do oblasti, kde etickou hodnotou práva na svobodné rozhodnutí dokáže převážit etika zdraví, života a solidrarity. To není nic, co libertariáni nepřipouští, nejsou to ancapáci.
    TOM
    TOM --- ---
    HARDY: myslíš inteligentního, nesluníčkového libertariána, který je obeznámen se všemi konspiracemi kolem očkování?
    který z toho musí udělat politické téma, protože proto?
    to není slepá ulička, ale podnět pro změnu politického smýšlení, ne? .)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Právě, svobodní z principu věci nemůžou být PRO povinnost, protože jejich programem je spoléhání na inteligenci jednotlivců. Jenže ta u některých problematik prostě nefunguje, no.
    HARDY
    HARDY --- ---
    HARDY: jinak co jsem jen tak proletěl komentáře, tak většina je zaražena tímto výrokem a ti, co jsou nadšeni dokola opakují argument "když jsem očkovaný, může mi to být jedno", čili nechápou kolektivní imunizaci, což nám může být útěchou, protože pokud je člověk laik, je to poměrně racionální argumentace z nevědomosti, až na pár klasických hlášek o autismu.
    HARDY
    HARDY --- ---
    TOM: OMG, tohle jsem jako příznivce snad ani nechtěl vidět...

Náhodou je strašně zajímavý se o tomhle bavit s libertariánem, který chápe jádro sporu (svobodné rozhodnutí vs. kolektivní proočkovanost), protože ho víceméně dostanete do slepé uličky.
    TOM
    TOM --- ---
    alternativci všech zemí.... spojte se a volte SSO
    https://www.facebook.com/svobodni/posts/10153132353414704
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    HWLLFFRDD: fakt jo? to jsem uplne preslechla :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam