• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SANTAL: ale to nabízí zajímavé možnosti trollingu!
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    ZUZKAOU: zajímavé, to když Samsung chtěl červené pásky na ruce menstruujících zaměstnankyň (jakože se mají častěji pouštět na toalety), tak se to píarkově nepovedlo... psali se články jako "týrání zaměstnanců Samsungu na Slovensku" a pod...

MAR_TINA:
    CORNELA: Kdybych neměla ověřenou jistotu, že srcervoucí příběhy do OnaDnes píše zdejší ID na motivy toho, co nějaké jiné zdejší ID svěří v diskusi, bych s váma třeba souhlasila...
    A lidi si myslí, že zmíněné příběhy pravda (hůř, inspirující pravda) jsou, jak jste právě samy doložily... ;)
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    HVJ3R: Protože máš diskuse o sexuální/multikulturní/politické výchově na školách, ne o tom, že by to chtělo semináře kritického myšlení. (Bez nichž nic výše zmíněné stejnak fungovat nebude.)

Jsem přesvědčena o tom, že 98% mých studentů humanitních odborů by z hlavy nenapsalo 1-stránkový elaborát na téma princip funkce vakcin.
    A ty 2%... jsou statistická chyba.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ZUZKAOU: To sou tak strašně creepy lidi :O
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    FUNTL: No vlastně inkvizice byli duchovní právníci....
    FUNTL
    FUNTL --- ---
    ZUZKAOU: a no tak nešla bych jí následovat, to jo. Ale rozšířilo by to pěkně spektrum obskurností.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    FUNTL: právník duchovním učitelem? Snad raději ne.
    FUNTL
    FUNTL --- ---
    ZUZKAOU: četla jsem "právnická výživa" a už jsem zajásala nad tím, že někdo se jal vnášet trochu duchovna mezi právnický stav. Škoda :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU: týrané dítě, v dospělosti s mužem tyranem, chodila po doktrech, ale nic jí nenašli, protože jim nejspíše nepřiznala že nejí, že se jí jídlo hnusí. A po setkání s Monfortem opustila muže a odešla se realizovat v duchovnu a následuje své tělo, které ji říká ať nejí.

Nééé, rozhodně to není anorektička a breathariánství s něčím takovým nemá nic společného...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Henri Monfort, Dana Hájková, Pránická výživa - jiná cesta ke spiritualitě
    https://vimeo.com/97169095

Osvobozené ženství | Cesty psychosomatiky
    http://cestypsychosomatiky.cz/osvobozene-zenstvi/

Terra Nova Incognita
    http://www.terranovaincognita.cz/
    THEON
    THEON --- ---
    NIZBORSKY: Tyvole né. A já měl za to, že je to čistě américký fenomén.
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    NIZBORSKY: Hlavu si ukroutim. Tam priznava, ze ockovali syna po operaci a je to vina ockovani, ze.

Dalsi expert, „Nejsem proti očkování jako takovému, ale vadí mi represe, tedy to, že děti nemohou třeba do školky nebo na tábor,“ dodala Mariana Otterová.
    NIZBORSKY
    NIZBORSKY --- ---
    Ministra vypískaly stovky odpůrců očkování. Kolik za to bereš? volal dav - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...171204_domaci_hv#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TAPINA: Jonáš bude tou dobou snad už mimo službu.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MAR_TINA: Se detoxikuje a bude to dobrý.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Mimochodem, až se holka začne v pubertě cpát mlíkem, sladkostma a hambáčema jako filcka v čubčím kožichu a objeví se jí nesnášenlivost celé řady potravin, matce moc nepoděkuje.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CORNELA: tipuju, že její praktická doktorka je Eleková nebo někdo takový.
    Když to člověk čte, jak jsou ty lidi "chytrý" (studie o epilepsii a dokonce autismu!, detox u Jonáše), začíná chápat, proč je očkování povinné ze zákona.
    Až jedna taková zdravá a krásná holčička krmená vegansky a kojená do tří let (!) umře na spalničky, to bude haló. Asi by i měla, taková oběť pro ostatní.
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    CORNELA: Visjak, kdyby chytla nestovice ted, bylo by to v podstate ockovani! To se nesmi pripustit!
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    Nezbyva nez doufat, ze tady "pomuze Darwin" a trisek pri kaceni lesa nebude mnoho...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam