Savo tvé tě zachrání | Kácíme modly | 2015 | 3 | Magie funguje | Čilichili
http://cilichili.cz/2015/3-magie-funguje/kacime-modly/savo-tve-te-zachrani/
ve skupině čerstvého držitele Bludného bavlanu to ovšem bohužel jen upevňuje víru...
Tichý Adam
15 hod · Upraveno
Aneb. další článek plný sprostých lží a blábolů. Že by si nějak ověřili alespoň co říkají a to přímo od bulvárního časopisu chilli..
Jaroslav Macko Kto je ten Pavel Jurena ? Uz som ho viac krat videl diskutovat pod clankom alebo videom na temu MMS/CDS. A vidim ze stale ho to drzi. To je plateny trol alebo co je to za cloveka ?
14 hod · To se mi líbí · 1
Lukáš Lucki Sehnal Bude za to stopro placený. Jinak by to musel být naprostý blázen...
14 hod · To se mi líbí · 4
Jaroslav Macko Kto si plati taketo sluzby a preco ? Nechapem.
13 hod · To se mi líbí
Roman A. Muselík Jak říkám - nejsou jen nájemní vrazi, ale i nájemní novináři (Němci mají na to hezký termín Mietmaul=nájemná huba). Dáte mu objednávku a on skvělým a vytříbeným jazykem napíše třeba poučený článek o tom, že se Země netočí, pakliže se bude třeba McDonaldovi hodit, aby tomu davy uvěřili.
Profil Jiřího Holubce z Linkedin hovoří za vše:
Jiří Holubec
Publicista
Hlavní město Praha, Česká republika Noviny a tisk
Současná pozice: Živnostník
Vzdělání: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích- Mgr., Anglistika, Fyziologie 1994 – 1999
2006 – do současnosti (9 let)
Freelance copywriter, publicist, blogger, musician.
Specializing in content marketing and advertising copywriting.
Writing for Vodafone (ČiliChili), Czech Airlines (CSA Review), McDonald's, Swiss Life, Sanofi, ČEZ, VW etc.
(pozn. Vidíme, že dotyčný vystudoval i fyziologii, takže o působení CDS rozhodně ví mnohé. Novinářská praxe v uvedených světoznámých a prestižních médiích jako např. McDonald'S News nebo ČEZ Post je rovněž úctyhodná).
Martina Zemkova Jak jednoduché je soudit, odsoudit.....ubohost byla je a bude a když je to baví ty lidičky tak ať se baví, my víme své.....
Anna Kozáková ono to není legrace. Jsou to pisálkové, kteří se propůjčí ke všemu. A není jich málo. Jsou myslím dobře zaplacení aby vnášeli mezi lidi dezinformace. Nakonec se uchýlí k vulgaritám jako pan Juřena v disuzích pod článkem.
Eliška Ulčová Ano, pan Jurena je radny kkt.
Mario Saleny Ďakujem autorom podobných sračiek. Nútia ma bádať ďalej...