"Koncem října 2012 jsem použil MMS na astma, když přišly první podzimní kašle, kterými jsem trpěl skoro dvacet leta přicházely na podzim a v zimě, když bylo sychravo, organismus byl slabý, přepracovaný. Vlastně už od raného dětství jsem trpěl na astma, konkrétně na zánět horních cest dýchacích.
Nikdy jsem se toho zcela nezbavil, jen se to někdy projevovalo víc a jindy méně. Paní Ing. Hana Bláhová říkala, že astma způsobují vlasovci, které MMS neumí zlikvidovat. V září 2012 proběhl první kurz MMS v ČR, kde mne měřil kolega Václav Urban a naměřil bakterie na plicích. Jelikož vím, že bakterie MMS likviduje, začal jsem po prvním podzimním kašli aplikovat MMS. Pití MMS v hodinovém protokolu, potírání kůže MMS s DMSO 2x denně a také 3x až 5x denně inhalace MMS ze 2+2 kapiček ve štamprli. Druhý a třetí den aplikací se kašel velice rozdráždil. Z knih Jima Humble, jsem věděl, že to tak chodí. Ale už čtvrtý a pátý den začal kašel ustupovat. Osmý den to bylo už zcela v pohodě.
Cítil jsem, že to odchází, ale zcela jinak, než předtím. Opravdu jsem cítil, že skutečně odešlo něco, co to způsobovalo, že problém je pryč. Aplikoval jsem jen osm dnů a celoživotní astma bylo pryč.
Nyní jsem už třetí podzim a zimu bez kašle."
LÉČEBNÁ METODA POMOCÍ MMS, CDS, A CDS2
http://www.zdravi4u.cz/alternativni-medicina/7343-lecebna-metoda-pomoci-mms-cds-a-cds2