• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    WRYKOLAKAS
    WRYKOLAKAS --- ---
    CORNELA: no muj psychiatr, tak kolikrát na mě kouká s otevřenou hubou a řiká jak to vim.... já studoval biochemii na všcht, neúspěšně musim dodat (opravdu hrozně neúspěšně), ale pár věcí jako vim, a když mi nabízí třeba lexaurin tak mu řikam, že benzodiazepiny prostě nechci si na ně zvykat a doktor je z toho vyprdlej jak vim o čem mluvim... a pokaždý když ho takhle zaskočim tak z toho mam i dobrej pocit trochu :D
    INFLIXIMAB
    INFLIXIMAB --- ---
    CORNELA: to je krásný :)
    WRYKOLAKAS
    WRYKOLAKAS --- ---
    WRYKOLAKAS: neřikam že má radit doktorovi jak léčit, ale když aspoň chápe podstatu svý nemoci, tak je to snad dobře ne?
    WRYKOLAKAS
    WRYKOLAKAS --- ---
    CORNELA: tak zase je dobrý když ten pacient ví co s nim je
    INFLIXIMAB
    INFLIXIMAB --- ---
    CORNELA: mudr pudr?
    INFLIXIMAB
    INFLIXIMAB --- ---
    tyvogo, tak vono se to ještě rozjíždí dál...... pomoc! Já si nechci tvořit předsudky. ... ale to jsou takové pí*** některé!
    WRYKOLAKAS
    WRYKOLAKAS --- ---
    CORNELA: kyselý věci jsou zásadotvorný, pěkná perla, tu jsem ještě neslyšel
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    CORNELA: a těhotenství taky překyseluje?
    WRYKOLAKAS
    WRYKOLAKAS --- ---
    CORNELA: moje tělo má furt neukojitelnou chuť a nutkání jíst kyselý věci, okurky, citrony... podle všeho jsem těhotnej, akorát moje děloha to zatim neví, páč žádnou nemam
    WRYKOLAKAS
    WRYKOLAKAS --- ---
    CORNELA: ne, myslim brethariánství a pranickou výživu
    WRYKOLAKAS
    WRYKOLAKAS --- ---
    INFLIXIMAB: strava? stačí přece každej den ráno zírat do vycházejícího slunce a tim získá člověk veškerou energii co potřebuje.... jídlo je jenom výmysl západní společnosti
    INFLIXIMAB
    INFLIXIMAB --- ---
    ZUZKAOU: ... Stačí hygiena a dobrá strava!
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    INFLIXIMAB: a kruci, jsem v zimě měla jít na preventivku.
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    CORNELA: http://cs.wikipedia.org/wiki/Helena_Houdov%C3%A1

Můj známý ji měl v lyžařském oddílu. Prý byla skoro normální, než dostala mononukleozu a následně na sobě začala dělat pokusy s jídlem.
    INFLIXIMAB
    INFLIXIMAB --- ---
    INFLIXIMAB: (omlouvám se, ale moje kompatibilita s nyxdroidem je poněkud omezená....)
    INFLIXIMAB
    INFLIXIMAB --- ---
    INFLIXIMAB
    INFLIXIMAB --- ---
    INFLIXIMAB
    INFLIXIMAB --- ---
    INFLIXIMAB
    INFLIXIMAB --- ---
    i když se snažím být co nejvíc "open minded" pro všechny možné světonázory, tohle mě teda už totálně dostává! Až na jednu diskutující to je co odstavec, to perla. Je to delší, a posílám na 3x. Enjoy...!
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    ZUZKAOU: Pokud jíme mrtvé jídlo, dáváme mu smrt.

By mě zajímalo, jak by tenhle názor prezentovala třeba tygrovi nebo vyhladovělé vlčí smečce. Ideálně z očí do očí.

Vždycky si u takovejch případů vzpomenu na ten díl House MD jak tam na kliniku přijde ten týpek s tou New Age holkou a House prohodí, že jí ten chlap podvádí a ona že naprosto ok, že to chápe... a House to chvíli fascinovaně sleduje a pak dodá "ne s ženskou, s jídlem. Sežral hamburger." a ta New Age holka tam dostane hysterickej záchvat...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam