• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    INFLIXIMAB
    INFLIXIMAB --- ---
    i když se snažím být co nejvíc "open minded" pro všechny možné světonázory, tohle mě teda už totálně dostává! Až na jednu diskutující to je co odstavec, to perla. Je to delší, a posílám na 3x. Enjoy...!
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    ZUZKAOU: Pokud jíme mrtvé jídlo, dáváme mu smrt.

By mě zajímalo, jak by tenhle názor prezentovala třeba tygrovi nebo vyhladovělé vlčí smečce. Ideálně z očí do očí.

Vždycky si u takovejch případů vzpomenu na ten díl House MD jak tam na kliniku přijde ten týpek s tou New Age holkou a House prohodí, že jí ten chlap podvádí a ona že naprosto ok, že to chápe... a House to chvíli fascinovaně sleduje a pak dodá "ne s ženskou, s jídlem. Sežral hamburger." a ta New Age holka tam dostane hysterickej záchvat...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Když cítím, že mi chybí vitamin B12, přidávám ještě rostlinnou bílkovinu.

Helena Houdová: Děti i manžel musí jíst jen rostliny, přes to nejde vlak | Pro ženy | Blesk.cz
    http://prozeny.blesk.cz/...lena-houdova-deti-i-manzel-musi-jist-jen-rostliny-pres-to-nejde-vlak.html
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    Patří to sem?
    Švédsko: Toxické chemtrails nejsou konspirační teorií | Sueneé
    http://www.suenee.cz/svedsko-toxicke-chemtrails-nejsou-konspiracni-teorii/

Patří, ten web je studnicí nevídaného :-D
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    HARDY: hlavně bacha na větry z Německa... To nám asi rovnou upadnou ruce.
    HARDY
    HARDY --- ---
    KETHAMINA: naštěstí troll, ale zapadne to tam jak nic, co? :-D
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    KETHAMINA: Dnes na fb, dlouho jsem nečetla tak dobré rady na očistu organismu!!!
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Baba jedová bude dnes smutná...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    HARDY: ten chlap má štěstí že lidi s ALS nemají sílu na něj hodit síť. Ad poslední odstavec, hodila bych i já.
    HARDY
    HARDY --- ---
    Ten Hnízdil je fakt na přesdržku, poslední odstavec:
    Jan Hnízdil - Názory Aktuálně
    http://blog.aktualne.cz/blogy/jan-hnizdil.php?itemid=25116
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Blog | Anna Jermářová | Výživa a zdraví v 21. století
    http://www.annajermarova.cz/blog/
    Střevo je její druhý mozek!
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    WRYKOLAKAS: otázka je jestli jsi na tohle dost subík :)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    SIRIEN: jo, tak oni se za psychology označují/jsou označováni všichni ti autoři Žen z Venuše a mužů z Marsu a pod., většinou mají jakési korespondenční studium čehosi na škole (univerzitě), která už neexistuje/má potíže s akreditací/či jak to tam jinde funguje.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    SEBIEN: aha, tak sem si to amatoval opačně. Je to už nějakou dobu zpátky co to pro mě bylo aktuální a asi sem do toho zmotal i to že na západě je ten termín "psycholog" používanej dost volně (kdysi mě pobavilo že když jsem narazil na nějaké hrozné bláboly od "psychologů" ohledně rozdílů pohlaví tak jsem po troše googlení zjistil, že to je jedna gender-studies socioložka vedle druhý - ale za to možná mohli jen novináři, u tohodle člověk nikdy neví)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    ZUZKAOU: u tohohle fakt moc nechápu, proč je zrovna on označován na pasáka, o morálce se bavit můžem, ale za pasáka je v tomhle podniku imo někdo jinej...
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    SIRIEN: ne, na označování se za psychologa ji musíš vystudovat, na označení psychoterapeut bys měl mít akreditovanej výcvik a klinickou atestaci (pracovat ve zdravotnictví), zjednodušeně, ale jako terapeut/ka se může označovat každej. On se teda všelijak používá i ten psychoterapeut, ale tam je třeba uznat, že je to nastavený fakt ne úplně funkčně.
    WRYKOLAKAS
    WRYKOLAKAS --- ---
    SIRIEN: chápu, hlavně je to měsíční bohyně, na to ty ženský slyší, když jde o měsíční periodu, to je totiž fakt mystický, že ženský krvácí podle měsíce
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    ZUZKAOU: nedivil bych se, ty typy znám

(mimochodem regulerní a kvalitní psychoterapeutické výcviky jdou sehnat už od 30k - když jsi student správný školy nebo máš background nebo doporučení tak dost lidí co to poskytuje je ochotných dát docela citelnou slevu, takže jestli ta nána dělala psychologii a ohnala se nějakou charitativní činností, tak jí to někdo dát mohl... na druhou stranu ti lidé bývají většinou dost příčetní, aby někoho takového vůbec nevzali)

WRYKOLAKAS: yup. Teda, ještě jí k tomu samozřejmě řekne něco o její vnitřní bohyni. Každá takováhle seance musí obsahovat řeči o vnitřní bohyni, protože každá žena je bohyně, chápeš.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam