• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    ZUZKAOU: kruh neladí s krystalama, nanofeng-shuei, neznáš?
    INFLIXIMAB
    INFLIXIMAB --- ---
    ZUZKAOU: asi udá spin špatným směrem. ... omg....!
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    INFLIXIMAB: plus teda lžou že neobsahuje barvy, když je tam evidentně bílá glazura... A iho kecají i s tím, že nepoužívají kruh, nevěří že to je vytlačované do forem.

(ostatně co je proboha špatného na keramickém kruhu?)
    INFLIXIMAB
    INFLIXIMAB --- ---
    ZUZKAOU: omg! 1500,-??????!!!
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TAPINA: no to ne úplně, protože vodány tam dávají zlou chemii a vedou ji potrubím a tím ničí energii vody, kteoru je třeba přespinovat a jinak měnit její krystalickou strukturu, navracet ji přirozenou vitalitu

http://www.moje-pravdy.cz/...ntent&view=article&id=451:spinovani-vody&catid=10:rady-od-vas&Itemid=78

http://piwater.cz/pi-voda

http://www.naturesdesign.cz/

ad libitum, ad nauseam.

Moje oblíbená je keramika zadělávaná efektivními mikroorganismy, které po přepálení pak vedou k tomu, že nádoba je pak zázračná.

http://eshop.exa-emtechnologie.cz/...organismy-cz/eshop/8-1-EM-keramika/0/5/35-EM-Dzbanek-na-vodu-1l

Efektivní mikroorganismy přispívají k rozpadu shluků molekul škodlivých látek. Na základě rozpadu těchto shluků je voda schopna lépe přenášet informace a nutné substance prostřednictvím tělesných štáv. Může procházet membránami a postarat se o vyvedení škodlivých látek z těla, a stejně tak i o přenos pozitivních substancí potřebných pro celý organismus.

(tělesných šťáv, kde se kurník vezmou tělesné šťávy ve džbánu na vodu?)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ZUZKAOU: Která je tím pádem lék na úplně všechno.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    WRYKOLAKAS: no, tomu se říká pitná voda...
    WRYKOLAKAS
    WRYKOLAKAS --- ---
    ale třeba když si naředim savo jedna ku milionu, tak to bude v podstatě homeopatie, ne?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SANTAL: ano, však pijácí bazénové chemie milují soli kyseliny sírové, zdraví neškodné...
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    TAPINA: ...tak by to byl strýc František ze Saturnina...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    HVJ3R: :P
    vic uz sem necetl..

Věděla, že si mapuji vznikající léčitelskou scénu a vzhledem ke svým schopnostem vnímat neviditelné energie dokážu odhalit šarlatány.
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    A kdyz jsme u tech guru:
    Guru Jára zaslouží uznání, říká jeho věrná žákyně - Žena.cz
    http://zena.centrum.cz/volny-cas/co-se-deje/clanek.phtml?id=807849
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    HVJ3R: az ho potkas priste, reklamuj predpoved :P
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    VYHULENY_UFO: Kdyz uz je rec o Vlastikovi, potkal jsem ho v roce 2011 na Mighty Sounds a pozadal ho, jestli by mi mohl rici, kolik budu mit deti. Pry na konci pristiho roku (tedy 2012) potkam zenu s dcerou a budu s ni mit vlastniho syna. Zen jsem potkal od te doby nekolik, ale zadna nemela dceru a sam jsem dodnes tez bezdetny :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    GAF: myslim, ze bude asi nejlepsi, kdyz se vratis ke cteni necenzurovanych, svobodnych a demokratickych tisku typu ac24 ci orgonet. vypadat to, ze se ti asi vybiji tvuj orgonit a bude potreba pozadat vlastu plaminka, aby jej dobil interkosmickou energii. pak bude lip.
    GAF
    GAF --- ---
    vlezte si nahrb dementi zapšklí rádoby dospělí -.-
    GAF
    GAF --- ---
    TAPINA: extrémní řeči
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    GAF: Kdyby každý z převratných objevitelů fungoval stylem "nevěřím ničemu, co říkají druzí, dokud si to sám neověřím", tak by zemřel v požehnaném věku 90 let a byl teprve u zjišťování, jestli voda teče z kopce dolů, nebo naopak. Naštěstí svět funguje tak, že už přibližně v roce a půl člověk při sáhnutí na horká kamna zjistí, že tohle zkoušet nemusel, to už zkusil někdo za něj a stačilo mu věřit. A pak už stačí jen rozlišovat, kdo má věrohodné informace, a kdo šíří blbosti. Na to je tak dalších 10 - 20 let, ale bohužel to někomu nestačí.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    GAF: Takový argumentační holokaust už jsem dlouho neviděl.
    GAF
    GAF --- ---
    HARDY: Tak to se mýlíš. Např. Einstein, jeden z největších vědců minulého století, který stál za spoustou objevů a spoustě dalším připravil půdu byl známý tím, že to byl excentrický šílenec s dobrym srdcem a smyslem pro nepořádek a zkoušení nemožného.

A btw myslim, že žádný z lidí odsuď z klubu nikoho na Měsíc nedostal a svojí rigorozní vážností dokáže leda tak to co všichni ostatní: přidat trochu tvrdé práce na cestě, kterou už před ním někdo vyšlapal :)

ECLECTICA: především někomu, kdo se mě nebude snažit manipulovat sluníčkovym všeumělstvím nebo mě ponižovat svojí velkou vědeckostí. Někomu, kdo dokáže podat svoji znalost inspirativně :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam