• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TAPINA: jenže to pak bude neoprávěné a postižitelné podnikání v oblasti vázané/licencované živnosti, že. Stejně jako nemůžeš dělat bez papíru elektrikáře. Současný aktivita MZ nic nezlepší a současnou džungli nezkultivuje.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Ehm, z první věty půlku ignorujte. To je tak, když člověk zároveň píše na Nyx a zároveň pracuje.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ZUZKAOU: Jenže pro řadu lidí je člověk s jakýmkoliv papírem na vzdělání z podstaty nedůvěryhodný (systém mu vymyl mozek), takže přijde nová sorta, která tímhle se oficální léčitelé zařadí po bok lékařů do skupiny mafie v bílých pláštích, šarlatáni si začnou říkat jinak a provozovat své poradenství jiným, zatím nepostihnutelným způsobem (oni fakt věří, že když člověk nepřestane s chemo, tak se nevyléčí, protože červi spolu s chemo jeho organismus zlikvidují, zatímco savo bez ničeho dalšího by ho vyléčilo, a víru prostě nevyvrátíš), a celý problém se jen posune o kus vedle.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CORNELA: no to je víceméně to co se snažím napsat, že.

    Viz německý systém - povinné členství v komoře a za přestupky vyloučení + na licenci prokázat znalosti + systém vzdělávání. + vymezené pole působnosti na určité problémy (ne, při rakovině nesmíte říct že má přestat s chemo a ne nesmíte doporučovat něco, co jste si přečetl na webu a blbě pochopil) + povinnost vedení dokumetnace.

    Jenom přidat trestní odpovědnost je sice prima, ale prakticky to je plácnutí do vody a nikoho se postihnout nepodaří.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    mimochodem - vládnete tu někdo němčinou a byli byste ochotní prolézt německé webiky/facebooky, jestli v německu taky tak frčí savo? Protože teda doporučování pití chloru přes facebook, bez finančních transakcí je zcela mimo systém - ať už český, nebo ten německý.

    No a zajímalo by mě, jestli pokud němci mají oficiální léčitele, jejichž péči čas od času hradí i pojišťovna, tak jestli mají proporcionálně velkou skupinu popíječů dezinfekce (ta největší česká má 7000 lidí)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SIRIEN: ale mě nevadí odpovědnost léčitelů, ba právě naopak.

    Ale zároveň mi vadí, že MZ řeší jen represi, která navíc bude obzvláště špatně prokazatelná, protože říkají Z, aniž by předtím řešili zbytek abecedy.

    Jak spolehlivě prokážeš že ti blbka řekla to dítě má cukr na mozku, nedávejte jim inzulin? Pošahaná matka řekne - vona nám to říkala, léčitelka řekne ne, nic takového jsem neříkala - nazdar.

    V rámci německého modelu by osoba co by něco takového byla schopná doporučit vůbec nemá licenci na to, aby jí lidi za léčitelství mohli platit + musí mít kontrolovatelnou dokumentaci své práce.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    ZUZKAOU: pokud někdo bere peníze za poskytování služeb souvisejícím se zdraví (nebo to dělá zdarma, ale systematicky a propagovaně), co je špatného na tom, aby byl za důsledky svých rad laickým a mnohdy zoufalým (a tedy zranitelným) jedincům odpovědný?

    Pokud bude dělat nějaké "ungo ungo ungo" s bubínkem a aurama navíc k tomu, že člověku doporučí jít i za doktorem, není moc co řešit, protože není na co si moc stěžovat.

    Pokud bude dělat své "ungo ungo" s bubínkem a aurama a bude říkat zdraví poškozující shity (nechoďte k doktorovi, místo chemoterapie pijte kyselinu, kapejte dítěti žíravinu do očí...), tak to zaslouženě schytá.

    Jak se tohle rozporuje s čímkoliv, včetně toho aby medicína a léčitelé spolu vycházeli? Ono to vycházení by totiž mělo být oboustranné a pokud máš jednu stranu co je zodpovědná za všechno, co provede nebo řekne, a druhou, která si může dělat a říkat co chce, tak logicky ta první s tou druhou moc vycházet chtít nebude, že...


    „Plánovaná změna právní úpravy má postihovat osoby, které svým jednáním způsobí někomu vážnou zdravotní újmu či v krajním případě smrt. Jednat by se mělo zejména o odrazování vážně nemocných pacientů od léčby, která jim může často zachránit život,“ vysvětlila Dana Šalamunová z tiskového odboru.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Ministerstvo nasbíralo zkušenosti lidí s ‚šarlatány‘. Nádor? Jen bulka červů | Domov | Lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/...-da-rakovina-vyhladovet-1o4-/zpravy-domov.aspx?c=A150812_145056_ln_domov_hm

    Takže namísto toho, aby se hledala cesta aby medicína a ty konstruktivní léčitelstké metody spolu vycházeli (vzor máme hned za hranicema), tak se bude jen zakazovat. Že mě to vlastně nepřekvapuje.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    PATISLAV: No právě.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    GENTIANA: tak buď měl někdo zjevení či vizi ... a nebo někdo potřeboval prodat více javorového sirupu.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    GENTIANA: hele, znám jednoho člověka, co má emoční úroveň a asi i inteligenční 13 letého kluka. A je tak nějak sociálně úspěšný, protože je hezkej, tak mu všechno projde. Jenže co až zestárne, rozjedou se mu nějaké zdravotní problémy? Sáhne po prvním co nevypadá moc složitě.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    A někdy je to teda až depresivní... Já bych věděl, kde teď již asi zesnulá paní Alena dělala chybu.


    Comment od Alena
    Time 26. 4. 2013 at 12.34

    Dobrý den pane Mili, dovoluji si Vás opět oslovit. Od listopadu užívám mms, musela jsem vynechat na pár dní ch.vápenatý pro silný průjem, nyní jsem po sono vyš., které ukazuje, že ložiska se stále zvětšují. Vyřadila jsem všechny kyselinotvorné potraviny , dělám si zeleninové šťávy a vařenou zeleninu, citron, jen červenou řepu ne, ta mi nedělá, ale stále se mi nedaří upravit ph, zřejmě je to ten důvod, proč se neléčím. Někde dělám chybu, jen nemohu přijít na to kde.Mnohokrát děkuji za odpověď a přeji zdraví
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    ZUZKAOU: tam je perel, že by z toho tenhle klub žil rok.

    Dobrý den, četla jsem na iternetu, že se dá rakovina a další nemoce vyléčit lékárenským petrolejem, který se ovšem nedá koupit u nás ani na Slovensku. Našla jsem ho v Německu. Zatím to tedy naštěstí nepotřebuju, ale byla bych ráda, kdyby s tím měl někdo zkušenost, tak aby to sem napsal. Hrozně mě zajímá všechno kolem rakoviny, protože jsem tímhle způsobem přišla o maminku, když mi bylo 11 let a pořád to moc bolí. Chci vědět co nejvíc o alternativách, jelikož bych nikdy nešla na chemo ani ozařování. Ještě jsem chtěla říct, že jsem taky četla, že stejné enzymy, které tělo používá k rozkládání živočišných bílkovin, používá taky na rakovinné buňky. Mrkněte na tuhle stránku – diagnostika z obličeje – http://www.ctemezobliceje.cz
    Mějte se všichni co nejlépe a hlavně přeju hodně zdraví
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ZUZKAOU: Já bych hrozně ráda pochopila, jakým způsobem se někdo dobere k myšlence, že ausgerechnet javorový cukr a soda, nebo třeba švestková povidla s rumem jsou lék na rakovinu, lepru i skákavý kašel.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    molekuly javorového sirupu.... sirupičitan javorečný reaguje s hydrogenuhličitanem sodným za vzniku sirupičitanu sodného a hydrogenuhličitanu javorečného
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Za tepla vytvořená směs chemicky čisté jedlé sody (hydrogenuhličitan sodný; NaHCO3) a javorového sirupu je velmi efektivní prostředek proti všem druhům rakoviny. Ohřátím se na sebe pevně navážou molekuly sody a javorového sirupu, a takto vybavená glukóza může zamířit k rakovinovým buňkám. Rakovinové buňky prostě milují cukr, který přímo nezřízeně hltají. V tomto případě je ale na molekuly cukru navázaná silně zásaditá sodíková sloučenina! Kyselé rakovinové buňky absorbují s cukrem i sodu, a to je jejich zkáza…

    Léčení rakoviny javorovým sirupem a jedlou sodou | Časopis Štěstíčko
    http://www.stesticko.cz/casopis/leceni/leceni-rakoviny-javorovym-sirupem-a-jedlou-sodou/230/

    (je tam i diskuze pod článkem!)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Ale furt lepší lovestory, než Stmívání.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    OMNIHASH: jen dodam, ze sepsat tohle chlap a prodat do nejakeho ne-esoterickeho casopisu drsnejsi formy nez je playboy, mozna by si vydelal svuj prvni milion ;0)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ZUZKAOU: ...tyhle esoerotičky jsou nejvíc, kam se hrabou povídky z playboye. Vaginální mapování rulez, tohle sepsat chlap(dneska jsem si popovídal s krávou a večer sem si u tý vzpomínky pohonil, páč kamarád, co to měl udělat za mě se nedostavil), tak mu hnedka sociálka odbere děti.
    CDR
    CDR --- ---
    (Alianiny energetické obrazy je možné objednávat

    na tel. čísle 777 816 981.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam