• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    VYHULENY_UFO: Což taky není kdovíjaká výhra pro zákazníka, ale nahrávání zvuku by mi vadilo ještě o řád víc, než nahrávání obrazu.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    TAPINA: mimochodem ve vetsine prodejen uz kamerovy systemy maj, takze pokud maji navic povoleni od uradu pro ochranu osobnich udaju, mohou tyto data nejakou dobu mit i ulozene na discich...
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    HARDY: no ale všechno by to bylo aspon nahrané ;)
    HARDY
    HARDY --- ---
    DOKKTOR: dovedeš si představit, jaký level konspirace by s tím dokázali rozjet?

    MAR_TINA:
    1MALALISTICKA: Pokud někdo chce být dobrovolně týden na šťávách a sám tvrdí, že mu to dělá dobře, nevidím důvod mu nevěřit. Moje myšlenka je taková, že samozřejmě koncept detoxikace je hovadina, ale jeho softcore verze jsou asi, +-, dejme tomu, s přimhouřením obou očí, OK ve smyslu, že některým to může dělat dobře. A proto se mi nechce o tomhle tématu dělat článek, protože nevím, kde vlastně začít a jak článek vypointovat.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ... zase budou rozumní uvědomělí lidé omezování ve svých právech ve prospěch ochrany blbců. Tohle už tu máme v mnoha podobách a nechci to.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    DOKKTOR: Není. Já bych tohle nerada zaváděla. Začne to nahráváním sezení s léčiteli a za pár let budeme nahrávaní i při nákupu rohlíků.
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    TAPINA: tak potom asi není východiska
    léčitel: podepište mi, prosím, že souhlasíte s nahráváním. je to monitoring, který musím držet. pokud nesouhlasíte, tak běžte k doktorovi, kterému se všeobecně věří. ale vy věříte mně ne? tak se nemáte čeho bát.
    opravdu by to neprošlo?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    DOKKTOR: Technicky to složité není. Psychologicky hodně. Lidi nechtějí být nahrávání. A nelze se jim divit.
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    TAPINA: jak to tady furt dokola čtu - jak moc složité je v dnešní době nahrávat sezení, když ne na kameru, tak na aspon na diktafon a držet to x let na disku?
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    HARDY: Ted sem dva dny jen jezdila po kopcích na kole. Bez jógy, výletu pěšky, mandal, vyplachu střeva a dalších podstatných aktivit... A na zeleninové stave bych chcipnula uz v půlce prvni cesty... Držet takovy pust tyden, tak mi je blbe i bez náznaku aktivity...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    HARDY: týdenní půst spojený s aktivitou - yóga, sauna, masáž, kolo, procházka, to není nic bezpečného.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    HARDY: až na to že jim pomáhá něco úplně jiného, než zbavení se toxinů. Plus je tam ta dost nebezpečná část - když je mi blbě, tak to není proto, že se tělo brání tomu, do čeho ho nutím, ale je to známka detoxu.
    HARDY
    HARDY --- ---
    ZUZKAOU: už jsi tady po tom jednou volala. Popravdě se mi do tohohle tématu moc nechce, protože je až příliš rozbředlé a nemám moc zájem vyvracet plejádu nesmyslů pomocí populárně-naučného článku, protože člověk pak musí používat takové ty ošklivé věci jako jsou citace, literatura a tak :-D

    Máš ale pravdu, že něco by se napsat mohlo, ale v podstatě úplně všechno, co alternativci dělají je "detox", tak kde chceš začít? Určitě Joalis, psát o CDS už je trapný, jaterka pomocí oleje už byla, .... *koukání na alternu, čím to doplnit*.... NO TYVOLE:

    " První detoxikační pobyt v Koldíně máme úspěšně za sebou! Všech jedenáct hostů zvládlo celý týden na zeleninových šťávách a myslím, že si to i užili. Program byl nabitý: každý den několik hodin yógy, výplachy střeva, potní kůry, masáže, plazmový generátor, Bicom, ale také procházky, kola, malování mandal a večerní meditace, přednášky a povídání... a hlavně osm porcí čerstvě vylisovaných zeleninových šťáv ze zeleniny od místních farmářů denně.
    Nyní velký úklid a příprava na další hosty, kteří přijíždějí dnes odpoledne...

    Tělo a duše | Terapeuticko-harmonizační centrum Koldín
    http://teloaduse.cz/

    Ačkoliv výše popisované zní fakt šíleně (prigl.cz/brnaci/ezopice), tak když vyjmeš ty klystýry, tak proč ne? Masáže, yóga, sauna, pobyt v přírodě, zelenina a placebo v podobě virgulí zní poměrně účinně. Někdo jezdí na dovolenou do Egypta do hotelu, někdo sem...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Jo, jo - psychologie s léčitelstvím nemá vůbec nic společného. Je to přesná a exaktní věda přece- potvrdí každá Yamuna!

    Most Psychology Papers Can't Be Reproduced | IFLScience
    http://www.iflscience.com/brain/most-psychology-papers-cant-be-reproduced
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    The Great “Detox” Deception | Student Voices | Learn Science at Scitable
    http://www.nature.com/scitable/blog/student-voices/the_great_8220detox8221_deception

    Základ budoucího článku pro SČSF? Něco rozumného v češtině, proč je koncept detoxikace volovina zatím, tuším, neexistuje...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VYHULENY_UFO: a jeste dodam, ze na dotaz, proc aspon tem svejm coklum neporidi obojky, jsem se dozvedel, ze obojek potlacuje osobnost psa. ze to jsou prej nejnovejsi objevy v oblasti chovatelstvi.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    GENTIANA: o dva vchody ode mne zije pani, ktera ma firmu "Dokonala laska".
    poskytuje aromaterapii pro pejsky a kocicky a onehda jsem se s ni chytil na ulici, protoze jeji pejsic bez obojku a voditek zachytili stopu my harajici fenky a samozrejme zdrhli. pani jsem musel vyjebat, protoze fena mi stekala a ty debilni psi na ni porad skakali a sukali ji nejen z boku hlava nehlava a pani 'Laska' s rukama na srdci rikala "Je, ti si tak krasne hraji".

    Dokonalá Láska
    http://www.dokonalalaska.cz/e-shop/
    Léčebné a preventivní oleje k vetření, terapeutické a preventivní šampóny, oleje k vnitřnímu užití i audioterapie umějí pomoci i vašemu pejskovi!
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    XBAHNO: jenom drobnost - na zlomenou nohu ne, na spasmy jo. (Ta marihuana, co se šanty a koček týče, tam netuším :)
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    GENTIANA: Vono lecit kocku santou, to je nekde na urovni marihuany pro cloveka. Na zlomenou nohu to uplne nepomaha, ale naladu to zvedne.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Tohle mi připlulo po FB a taky jsem to dost rasantně okomentovala
    Bylinky pomáhají i domácím mazlíčkům!
    http://spirit.cz/...nt&view=article&id=14067%3Abylinky-pomahaji-i-domacim-mazlikm&catid=50%3Aclanek2

    Jestli se nepletu, tak mentol je pro kočky nebo psy toxický. Všimněte si také, že bylinky fungujou, ale musíte mít víru. A vůbec.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam