• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ICARUS: lol. Mladé české až do té ceny nepříliš známé herečce, tak to určitě.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    TAPINA: zli jazykove tvrdi ze ji blog pise ghostwriter :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    HARDY: Na blog jsem příležitostně zabrousila a slečna mi přijde inteligentní. Na pubertální zblbnutí má nárok každý (ostatně kdo z nás nemá ve své historii něco, u čeho si říká "zaplať pánbu že tenkrát nebyl internet) :o)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    HARDY: si pamatuju spoustu nesmyslných věcí. Namísto toho kam jsem sakra dala klíče/kde je zase ten jedinný hřeben který se rozčeš/vzít si paragon/včas odeslat fakturu
    HARDY
    HARDY --- ---
    SIRIEN: Nenašel jsem to přímo tam, ale hledal jsem si něco o tom Maškovi a narazil jsem na rozhovor, kde byla tato fotka. Ta dívka je nějaká herečka Marie Doležalová, v současnosti roste na popularitě, zejména díky tomu, že za svůj blog kafe a cigárko dostala cenu Magnesia Litera - blog. A hrála v Comebacku, což jak jsem psal níže, je pro mě osobně dost zásadní záležitost :-D

    ZUZKAOU: Nevim, jestli si toho všímám jenom já, ale musím docela uznat tvůj přehled o lidech na internetu, i podle příspěvků z jiných klubů.
    /OT
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    HARDY: myslis totok?

    V Česku dnes vychází Skutečná síla vody | OSUD.cz
    http://www.osud.cz/v-cesku-dnes-vychazi-skutecna-sila-vody

    Výzkum: Tvary krystalů vody se mění podle toho, jak k ní lidé mluví | Za hranice vědy | Názory a publicistika | Zpravodajství
    http://www.epochtimes.cz/...8/Vyzkum-Tvary-krystalu-vody-se-meni-podle-toho-jak-k-ni-lide-mluvi.html
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU: na druhou stranu to že mu na osud psala by tě mohlo poněkud rozladit...

    Májiny cesty (1. O skrytých dárcích) | OSUD.cz
    http://www.osud.cz/majiny-cesty-1-o-skrytych-darcich
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    HARDY: počkej - to že patnácti, šestnáctiletou holku, která je prvně v Praze, bez rodičů a na koleji s dalšíma náctiletejma adeptama herectví obloudí ezovobšourník přece není nic proti dotyčné, která z toho navíc vyrostla.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    SIRIEN: Omluva, ty citace jsou z DISKUSE na daném webu a jsou to výroky toho léčitele, který tak hrozně failnul v té Sysifácké výzvě, NEJDE o obsah webu samotného - jen o post zhrzelého léčitele v diskusi pod obsahem.

    Ten web na první pohled vypadá naopak dost rozumně.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    ZUZKAOU:

    Skeptici otestovali léčitele: dopadl katastrofálně | OSUD®
    http://www.osud.biz/12-04-2015/4119/zdravi/skeptici-otestovali-lecitele-dopadl-katastrofalne

    z důvodu obav jednoho z vysoce postavených mužů Sysifos, že si telepaticky předáme seznam,

    ...nejhorší je, že jak (osobně) Sysifáky znám, tak docela i věřim, že přesně tohle mu některej z nich řekl :D

    Zároveň bych chtěl zde souhlasit s komentáři o kvantové teorii, která zde zazněla a bohužel až po testu jsem pochopil na vlastní kůži, že byla použita i na mne a to s ní občas pracuji.

    Kvalitní sranda tenhle web, koukám, když se člověk mrkne do diskusí :D


    HARDY: co to je a kdes to tam našel? :)
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    HARDY: To je jasne, molekuly a krystaly maji etiku a esteticke citeni v kazde vazbe!
    HARDY
    HARDY --- ---
    HVJ3R: klasika okolo klastrů je, jak nechával pan profesor z Japonska hrát vodě Beethovena a poté projevy Hitlera anebo metal. Samozřejmě krystaly ledu pod mikroskopem od Hitelra byli fujky, kdežto po symfonii byly top... přišel jsem z hospody, abych to teď hledal.
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    HARDY: To uz je takovej kolorit prodejcu tehle zazraku, ze michaji jazyky viry a vedy, jak se jim to hodi. Pani prodejkyne to na nas taky pouzivala. Zazracna voda jak z himslajskych ledovcu, takova, jakou pili pracloveci, kdyz jeste na Zemi neexistoval zadnej prumysl, ziva voda zkratka, uplnej zazrak, klastrovani molekul a voda a jeji pH je dulezity, protoze clovek je prece z vetsiny voda.
    HARDY
    HARDY --- ---
    ZUZKAOU: Mě to fakt zamrzelo. Všichni se mi snaží namluvit, že Comeback je sračka, ale každé zkouškové na něj nenechám dopustit a některé díly prostě znám nazpaměť a teď tohle... fakt díky Zuzko, rozhodně příště budu zkoumat tvoje odkazy.
    HARDY
    HARDY --- ---
    HVJ3R: Ta diskuze na odkazovaných stránkách je geniální, protože je očividné, že si ji komplet napsali sami, akorát jedno vlákno fakt napsali zákazníci, které se snaží srovnat. Pod tou teorií, že jejich voda nelze změřit pH indikačními papírky pokračují výroky, že by to jedině šlo titrací, ale to je jedině pro HC chemické laboratoře. Moc se na mi na tom líbí, jak využívají nejdříve rádoby odborných termínů (oxidačně rdeukční potencál - ORP), aby získali na důležitosti, ale pak hned používají jiné, aby se raději nikdo nestaral. Slušný člověk přece nepoužívá ta sprostá slova "fenolftalein", "titrace" nebo snad "vodíková elektroda", fuj fuj.
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    HARDY: Tak o klastrech molekul mi jedna prodejkyne elektrolyzatoru vody tvrdila, ze to "muze kazdy porovnat" pod mikroskopem. Kdyz jsem se ji ptal, jestli ty molekuly pod mikroskopem nekdy sama videla, misto odpovedi zaryte mlcela.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    HARDY: JJ - když byla Doležalová na konzervatoři (tedy náctiletá, tak chodila s Maškem) Koukám že Mašek měl zrzku a Kolukal blondýnu. Ovšem Doležalová z toho vyrostla, zatímco z blondýny je Alue - esoterika nové generace ...
    HARDY
    HARDY --- ---
    HARDY: Tohle mě fakt rozesmálo:
    koupili jsme si u Vás balení ionizované vody s deklarovaným pH 9 - 10. Pomocí testovacích pH papírků jsme naměřili pH 6,5 což mě nemile překvapilo.
    Měřit ionizované roztoky pomocí papírku nelze! Píšeme o tom i na našem webu, v sekci články.
    Indikátorové papírky jsou proužky filtračního papíru napuštěné vhodným indikátorem nebo směsí indikátorů. Většinou se jedná o Methyloranž, Fenolftalein a Bromthymolovou modř. Mohou to být i jiné chemikálie, v závislosti na výrobci papírku.
    Ke zbarvení papírku dochází po aktivaci některých z těchto látek kyselým nebo zásaditým prostředím. Pokud je ve vodě nadbytek aktivních iontů (v našem případě zejména OH-) jsou chemikálie těmito ionty ihned neutralizovány. K žádnému zbarvení tedy nedojde, protože už není čím barvit
    HARDY
    HARDY --- ---
    ZUZKAOU: WTF?!!!
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Vut? Web, který vznikl jako truc/konkurenční projekt Maškova Osudu má protišarlatánskou sekci?

    Nemáte někdo čas a chuť se tím probrat a zjistit kde a proč k tomu obratu došlo (autor je dost grafoman)? http://www.osud.biz/myty-fakta
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam