• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DAVE_PAGE:
    Sorry, this content isn't available right now
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    DAVE_PAGE: Ale tak redukce populace je dobrá, ať je to původcem komár nebo očkování nebo lidská blbost.
    DAVE_PAGE
    DAVE_PAGE --- ---
    ZIKA!!! A uz to jede, par kamaradu zacina sdilet podivne statusy predevsim od https://www.facebook.com/katerina.konradova1?pnref=story
    "Virus ZIKA nezpůsobuje mikrocefalii. Tu způsobuje očkování těhotných žen! Všechny ženy, jejichž děti mají nyní mikrocefalii, dostaly očkování v těhotenství. Nyní to chtějí vnutit celému světu! Jde o redukci populace, o nic víc!
    Nenechte se napálit."
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ZUZKAOU: :D
    Po týdnu jsem se k Davidovi nastěhovala, po měsící mě požádal o ruku a po třech měsících jsme zjistili, že čekáme miminko, plod naší věčné lásky.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    JAJITA: Nechce se mi na to klikat, ale doufám že je to extra ostrý ajvar
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    Tohle sdílela na fb jedna známá. Do této doby jsem ji považovala za příčetnou ženskou... :/

    Bulharský profesor zveřejnil přírodní recept: 4 polévkové lžíce za den a rakovina je pryč! - electropiknik.cz
    http://www.electropiknik.cz/...-prirodni-recept-4-polevkove-lzice-za-den-a-rakovina-je-pryc/2015/11/
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    SHEALA: já si myslím, že marketingové využití potkaního trusu je hrubě podceněno. Co když to léčí lepru i rakovinu palce?
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    SHEALA: Je to naprosto etické.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    SIRIEN: na olivovým oleji špatnýho není nic, požívat panáka oliváku na lačno po ránu ovšem mohlo vyvolat prudké hnutí mysli.

    Ano, s potkaním trusem si dělám srandu
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    SHEALA: co je špatnýho na olivovym oleji? Kromě toho, že 90% toho co se u nás dá koupit neni olivovej olej, ale zkapalněný bahno, který by podle Italskejch potravinářskejch předpisů nemohlo bejt prodávaný ani jako olej, natož pannenskej, ale slušnej olivovej olej piju občas i jen tak na chuť (jakože lžičku, ne skleničku nebo flašku...)

    (s tim trusem si děláš srandu, že jo?)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    SIRIEN: prásknout myslím vynést svoji soukromou poštu na nyx :) Na etickou komisi s tím nepudu, jelikož na to nemám kapacitu. Jednak je to neefektivní, jednak mám rozjeto mnoho věcí a zase bych se do toho zažrala a vyhořela bych. Hele skupiny lidí s postižením jsou promořený předáváním alternativních rad a skusili jste zelený ječmen? Bachovy terapie? Potkaní trus?
    Zatím teda my dospělci jsme ještě neobjevili savo. Zlatej potkaní trus proti savu.

    ZUZKAOU:
    Není to první fyzioterapeut co na mě tohle zkoušel, ten minulej mi zas radil pít olivový olej a zakázal mi masáže nohou. Plus taky nějaký potkaní trusy. Kupodivu za potkaní trusy nechtěl peníze. Začínám si pomalu zakládat sbírku.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    SHEALA: add: jinak prásknout ho etické určitě je, nabízí bullshit zranitelné skupině a ještě za to chce prachy, takový hnusy je potřeba eliminovat; jen kromě toho že nevím moc jak efektivně to půjde je otázka, jestli to je naivní pitomec co tomu sám věří (v kterémžto případě je dobré o něm varovat popř. infomrovat pokud by s ním někdo mohl něco dělat, což IMHO asi nemůže), nebo zmrd co jen tahá prachy z lidí (v kterémžto případě by si zasloužil zlynčovat nejhorším možným způsobem)
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    SHEALA: amatér... nemá zkušenost s nemocí a ještě napíše, že není "úplně" blázen? Kdyby měli všichni alter-kokoti takovýhle PR, tak je ani nemusíme řešit...

    ...každopádně nevim kde a komu a za co ho chceš prásknout, je tam hromada otázek a opatrně zformulovanej návrh, za to ho nikde moc neudáš. Leda si ho můžeš vychutnat na internetech, ale počítej s tim, že na jeho obranu se na Tebe sesype hejno kokotů, tak nevim jestli Ti to stojí za to.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SHEALA: ty. jestli jako takhle aktivně hledá oběti mezi nemocnýma lidma, tak si denunciaci a vláčení bahnem dost zaslouží, protože tohle je jednoznačný hyenismus.

    Jako nic vo tom nevím, ale když mi budete platit, tak budete chvilku věřit, že doktoři jsou idioti a že neléčitelné nemoci stačí metamorfovat myslí.

    Pyča.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    SHEALA: jo a dělá reiki a tak.
    SHEALA
    SHEALA --- ---

    Jak je moc etické práskat alternativce, co mi píšou do mailu? Hledala jsem fyzioterapeuta, mimo jiné se mi dostalo i tohoto: Dobrý den,paní Blabla,
    je to už delší dobu, co jsem si četla Váš inzerát na stránkách Fyzioterapeuti sobě, kde jste hledala k sobě schopného fyzioterapeuta. Ač jsem fyzioterapeut, s diagnozou svalové dystrofie nemám příliš zkušeností.
    Chci se už dlouho zeptat - a dlouho jsem váhala: už jste někdy vyzkoušela nebo zkoušíte alternativní přístup ke svému onemocnění? Prostě uchopit nemoc z jiného úhlu pohledu....tuším že možná ano,..možná ne.
    Proč se ptám. Jsem fyzioterapeut, ale přistupuju k nemoci, pokud mi to intuice dovolí, jako ke zprávě. Něco chce duše fyzickou manifestací na těle sdělit. Nejsem úplně blázen, takových je víc..třeba Dr. Hnízdil. Stručně a jednoduše,používám různé alternativní metody, které spojuji s klasickou fyzioterapií a chtěla jsm se Vás zeptat, zda jste už slyšela nebo máte zkušenost s metamorfní technikou?
    Mám s ní výborné výsledky a pravdou je, že Vás bych si vybrala na zkoumání vlivu této metody na takové onemocnění jako je svalová dystrofie.
    Pokud jste metamorfu ještě nikdy nezkoušela, byla by jste ochotna jít do toho se mnou?
    Jsem pro Vás cizí člověk. Kdyby jste o mně chtěla vědět něco více nebo o metodě:
    "Aby záda nebolela"
    http://www.terapiebolesti.cz/
    o metodě samotné- http://www.inspirala.cz/?det=770
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Kdo jsem - Lenka Pyrasová
    http://lenka.pyrasova.cz/kdo-jsem/

    must read!

    (a jestli je fakt 100% vitaránka, tak jsem poněkud cynicky zvědavá na zdravotní stav toho dítěte, co čeká...)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Doctors Have Warned Against Using Herbal Tampons To "Detox The Womb" | IFLScience
    http://www.iflscience.com/...ctors-have-strongly-warned-against-putting-herb-balls-detox-their-wombs

    cože?

    Detoxifikační tampony?

    za třista dolarů?
    Distributor Starter Package | Embrace Pangaea
    https://embracepangaea.com/product/distributor-starter-package/

    a vida - čínská medicína to nabízí i čechům!

    http://www.fohowcz.cz/Vaginalni-tampony/


    5. KOSMETICKÝ EFEKT
    Zlepšuje a obnovuje normální fyziologické funkce ženských pohlavních orgánů, podporuje krevní oběh a aktivuje imunitní buňky, reguluje funkci žláz s vnitřní sekrecí, a odstraňuje skvrny, zlepšuje stav kůže, která bude zářivá a růžová, redukuje vrásky, proto tyto tampóny dají ženě nevyčerpatelné kouzlo.
    ATLAS
    ATLAS --- ---
    CORNELA: Bylo to na rodine. Tam ma kazdy zakladajici diskuzi pravo ji taky smazat. Tahle diskuze casem smazana byla. Jestli ji smazala dotycna manzelka (teda pritelkyne) nebo jestli ji po te sebevrazde, smazali admini, to netusim.
    Ale diskusi jsem zaregistrovala a zvrtla se tedy pekne. Kopii jsem si tedy neporizovala. Narazila jsem na to hodne nahodou. Ta matka o tom informovala zpusobem, ze mi tedy bylo okamzite jasne, ze prekrucuje fakta , a ze ji ani podezreni na to, ze jeji dcera je mozna zneuzivana, nedonutilo, aby se aspon zamyslelela. Bylo mnohem dulezitejsi a do oci bijici, ze ji vic zalezi na tom, aby byl ocisten jeji pritel (resp, ze dulezite bylo halvne obvinit nekoho z toho, ze zacal byt jeji pritel vysetrovan) , nez aby byly deti v poradku.
    Rozsahla diskuze kolem toho je na foru cepeku v sekci reakce na media. Vcetne uryvku z te rodiny - si pocti. http://www.pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?f=37&t=4143 Tradicne k tematu a relativne vyvazene pise fenix a dodo.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SIRIEN: Neříkám, že se to tak děje běžně ale nejde úplně o výjimečné případy a bias ženských z OSPOD může být hodně silný, zejména u starší generace - středostavovská rodina je automaticky vlastně v pořádku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam