ZUZKAOU: Tak zrovna u toho by mě zajímalo, co se zjistilo, protože na tom případě mě fascinovalo, že nějaká samozvaná rádobylogopedka nějakou mentální zkratkou usoudí, že dítě šišlá, protože ho tatínek zneužívá (nebo co, já to z tisku a tlače moc nepochopila), jde to někde nahlásit - a teďka nevím, jestli jsou orgáni povinní šetřit, i když je to evidentní pitomost (teda, mně ta argumentace té něcoterapeutky přišla jako evidentní pitomost), nicméně určitě nejsou orgáni povinní okamžitě odebrat otce od rodiny jenom proto, že jedna pani povídala... no a jak je možné, že tatu uštvali dřív, než se vůbec začalo cokoli šetřit, to nechápu a za takové úniky informací by se taky měl nějaký ten ouřada oběsit, nejlépe na lucerně na náměstí, na kterou byl přitloukl tiskové prohlášení.
Protože, klasika, něco se šetří, ale to už pisálky nezajímá... nebo se nešetří, protože údajný prznitel dětí si hodil mašli, takže je všechno cajk a jak to bylo, už nikoho nezajímá? (Jako že pokud ty děcka někdo zneužíval, tak by bylo dobré to nějak validně zjistit a poskytnout jim nějakou psychopéči, ne?, a že teda psychopéči potřebujou tak jak tak, protože když jim pavlač uštvala tátu, tak to zalomcuje světonázorem.)