• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    EKG
    EKG --- ---
    WRYKOLAKAS: Ty jsi ten, kdo "veri" ve vedu. To je pomerne jasne pouziti neadekvatni terminologie. Nedavno se tady proti tomu nekdo ohrazoval. Jenom jsem si dovolil te upozornit, ze veda s virou neoperuje.
    EKG
    EKG --- ---
    WRYKOLAKAS: Bud sis ty fakta overil, tak vis. Nebo ne a potom predpokladas. Viru do toho nemotej.
    WRYKOLAKAS
    WRYKOLAKAS --- ---
    EKG: je rozdíl věřit na ověřitelný fakta a je rozdíl věřit jentak bez ničeho
    WRYKOLAKAS
    WRYKOLAKAS --- ---
    EKG: já věřim ve vědu... a už z principu zázraky produkovat nemůžu...
    EKG
    EKG --- ---
    Jenom jestli se nezaobiras hranolkama bez brambor. To je skoro jako zkouset delat zazraky bez viry.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Achjo, zrovna se intenzivne zaobiram hranolkama a zadny hranolky neprodukuju, to me stve, mam na ne chut :(.
    EKG
    EKG --- ---
    MOODYCAT: Az zase pojedu do Cech, muzu se stavit.
    WRYKOLAKAS
    WRYKOLAKAS --- ---
    EKG: magie? jako fakt?
    EKG
    EKG --- ---
    WRYKOLAKAS: Veda ma svoje omezeni, stejne jako nabozenstvi. Proto byly oba tyto obory odjakziva jenom pomocnymi disciplinami magie. A jsou jimi i nadale, i kdyz si oboji vyrobilo svuj katechismus a inkvizici a snazi se ze sebe udelat stred sveta.
    Alternativni zpusoby nejsou vsemocny, to jsem nikdy netvrdil a ani si to nemyslim. Jsou to zase jenom dalsi dilci discipliny. Ale jelikoz se zazraky zaobiraji, zazraky taky produkuji. Kdyz se to dela poradne.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    EKG: Prijd k nam a pomoci reiki vylec za mesic aspon jednoho pacienta. Pak sezeru svuj diplom.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    EKG: ale fífí. Ani ty energie neumíš rozeznávat. Což je blbý, protože na tom si nejspíš zakládáš. Nenávist je vypadá úplně jinak.
    WRYKOLAKAS
    WRYKOLAKAS --- ---
    EKG: jenže tvuj postoj vypadá takhle: věda má omezení, zatimco alternativní způsoby jsou všemocný...
    přehodnoť si to trochu
    EKG
    EKG --- ---
    ZUZKAOU: Myslis "Proc lekari podlehaji..."? To jsem cetl, ten pan tam od zacatku do konce opakuje, ze veda je svata, oficialni vyucovana medicina je svata a beda nestastnym zbloudilym dusim, ktere by se opovazily vubec vyzkouset neco jineho. Jinymi slovy neco, co veda na sve soucasne urovni nedokaze merit, ma zakazano existovat, v lepsim pripade to nedela nic a v horsim pripade to skodi. Pravej inkvizitor.
    A to video jsem videl uz rano. Zajimalo me, proc tolik nenavistnych vylevu, tak jsem si pogooglil a pani doktorku jsem trochu nastudoval. Pricetna pani, napred prozkoumala omezeni oficialni vedecke mediciny, a pak se rozhodla lidem pro zmenu skutecne pomahat.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    EKG: hele, chápu že nerozumíš základům metodologie a nevidíš jak je absurdní zkusit vznést osobní zkušenosti , ale člověk by čekal, že když už zkoušíš vůči něčemu argumentovat, tak že ten článek rozklikneš, abys jaksi mluvil alespoň trošičku k věci.
    EKG
    EKG --- ---
    ZUZKAOU: Doktori se bojej o kseft, no to je toho. Zajimalo by me, kdo z tech desne chytrejch "bludobijcu" ma aspon prvni stupen reiki nebo jakykoliv podobny zkusenosti z prvni ruky.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Jů.

Novinky a zajímavé články | Kezdravi.cz
    http://www.kezdravi.cz/clanky/novinky-a-zajimave-clanky

Psychodynamizace a elektronická homeopatie

Naprogramované kapesní homeopatické computery PSION s návodem, dovoz z Velké Británie. Možnost aplikace až 15 různých homeopatik bioresonanční vibrací (přenosem homeopatické informace) současně. Homeopat zadá pomocí klávesnice název homeopatika v požadované potenci. Poté stisknutím tlačítka "MODE" provede přenos vygenerované homeopatické informace buď přímo na pacienta nebo na inertní materiál (např. globule, alkohol), čímž se připraví homeopatikum plně srovnatelné s přípravkem vyráběným klasickým způsobem. Vysoká kapacita paměti umožňuje ukládat osvědčená homeopatika i jejich kombinace pro opakované aplikace. Podrobnější informace dodáváme spolu s computery a návodem k obsluze.

Elektronická homeopatie a léčení na dálku • Tucna's blog
    http://personal.tucna.net/elektronicka-homeopatie-a-leceni-na-dalku/

…computery jsou naprogramované mentálním programem…

Mentální program je trvalou součástí přístroje a nezmizí po vyjmutí baterie.
    […]
    Mentální program současně blokuje veškeré případné pokusy o zneužití této pomůcky pro mocenské nebo manipulativní účely.
    […]
    Bezpečnost zde není klišé. Není výjimkou, že léčba nemocných neškolenými léčiteli vede k „přeskočení“ nemoci z nemocného na léčitele. Toto nebezpečí je při použití Psionu mentálním programem eliminováno.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MAR_TINA:

Medicína a alternativní medicína z pohledu financí • Tucna's blog
    http://personal.tucna.net/medicina-a-alternativni-medicina-z-pohledu-financi/

a povedený článek od Leoše Kyši

Proč lékaři podléhají alternativní medicíně? | Zdravotnický deník
    http://www.zdravotnickydenik.cz/2014/10/proc-lekari-podlehaji-alternativni-medicine/

jinak poctivě dělaná psychosomatika je normální, podložená medicína, která se skutečně obejde bez nanoproteinů a nebo vysvětlování pacientů, že mají rakovinu, protože neodpustili své matce. Ostatně má své vlastní katedry na lékařských fakultách.

Právě proto, že standardní molekuly spojené s emocemi reálně ovlivňují organismus. Leč výrazně složitěji, než si představuje L. Hayová & spol.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Nene, Mudr. Klímová nevidí v pacientovi / klientovi jen maso a body od pojišťovny, Mudr. Klímová je placena rovnou v Kč.
    Cena konzultací u MUDr. Klímové: vstupní konzultace 90 minut 2000,- Kč, terapeutická hodina 60 minut 1400,- Kč http://www.aktip.cz/cs/konzultanti/jarmila-klimova.html

Čím ž neříkám, že je to špatně. Každý by měl dostat za svoji práci odměnu a odborníci samozřejmě adekvátně vysokou. Ale oblíbené ohánění se "běžní doktoři vidí jen body/prachy" za to ti ostatní vidí pacienta na tom ceníku trochu troskotá.
    EKG
    EKG --- ---
    A vubec, dejte mi vedet, az zase bude nejakej link na nekoho, kdo vas duchovne prevysuje jako hora zrnko pisku. Tahle debata ma omezenou miru zabavnosti
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam