• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ZUZKAOU: He, moje matka šla do práce, když mi byly asi dva měsíce, někdo musel vydělávat na chléb náš vezdejší. Sunar vařil tata, byl na neschopence po těžkém úraze. A nejsu deprivovaná :D
    ZUZKAOU: Tak těmhle fakt lámat nohy v kolenou. Ksindl, který říká lidem, že rakovina je nevyřešený spor s matkou a nemají se léčit, ale řešit spor s matkou, si nic lepšího nezaslouží.
    EFT je taky totální píčovina.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    KDyž začínáte jako vizážistka, ale chcete víc...

    Ebook Osm pohledů na OCTO CODES - Táňa Havlíčková
    http://www.tanahavlickova.cz/ebook-osm-pohledu-na-octo-codes/

    Moje metoda OCTO CODES dlouho neměla název. Kdysi jsem to nazývala spíše profesí - stylová poradkyně, až po letech, co jsem se začala věnovat více své fashion terapii, jsem začala používat hezký a výstižný slogan "OBLÉKNI SVOU DUŠI" - to se mi líbilo velmi a podobně jsem nazvala i svůj první eBook - 8 KLÍČŮ K VAŠÍ DUŠI. Svou metodu jsem nazývala STYLOVÝ KLÍČ.
    Ale pořád to nebylo ono. Věděla jsem, že existuje název, který je určen pro to, čím moje metoda je - něčím naprosto novým, nikým dosud neobjeveným a taky netradičním - dalo by se říct nekonvenčním :).

    A pak mi najednou došlo, že chci jazyk latinský. Já osobně vnímám latinu jako něco hlubokého, jako základ všech evropských jazyků, nevnímám ji jako jazyk mrtvý, nepoužívaný a zastaralý. Latina je pro mě něco jako staré tajemství, které neodkrývá svou pravou tvář snadno a lehce.
    Možná právě proto mi připomíná moji metodu, která ke mně přišla jako velké tajemství a já ji postupně rozkrývám. Odkryju jednu vrstvu tajemství a jsem šťastná, že nacházím nové souvislosti a dosud skryté nové zákonitosti našeho pravého Já. A když si pro sebe to tajemství zveřejním, napíšu si ho, prozradím vám ho na seminářích anebo přednáškách, oddechnu si, že vím zase o kus víc. Ale jen co si to všechno hezky sedne a já spokojeně odpočívám... začnou přicházet neodbytné myšlenky... cosi mě ponouká: běž dál, nespokojuj se s tím, co víš... je ještě hodně vrstev, které čekají na to, až je objevíš...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU:

    Když se Dr. Hamer snažil dosáhnout, aby jeho poznatky byly podrobeny vědeckému prověření a
    přezkoušení, setkal se s odporem a nevraživostí. Došlo k mnoha pokusům zbavit se ho - zavřít ho na
    psychiatrii, uvěznit nebo zabít.

    ...



    Pro lékaře, kteří by chtěli používat Novou medicínu, je ovšem potřeba znát ještě jeden důležitý objev Dr. Hamera: zákonitost pravorukosti a levorukosti. Přiřazení orgánu k určitému místu v mozku se u těchto dvou skupin liší. Při konfliktu „ztráty partnera“ budou mít pravačky postižený jiný orgán než levačky
    ¨
    ¨...

    http://www.gaaba.cz/GNM.pdf
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Prezentace GNM :: Zdraví a štěstí s EFT
    http://www.eft-cb.cz/nova-medicina/prezentace-gnm/

    Germánská nová medicína Dr. Hamera. Přednáška Haralda Baumanna na konferencii "Koalice proti cenzuře". Farmaceutický průmysl se snaží tyto poznatky utajovat a potlačovat.

    Na Slovensku na fakultě medicíny v Nitře proběhla verifikace GNM.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    LUCIASHECK: tak jsem vyhořela ve 14. (Protože jsem nebyla líná osoba s DMO, ale docela namakaná dystrofička). Když se rodiče snaží, tak všechno jde...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    VYHULENY_UFO: dítě potřebuje jednu stálou pečovatelskou osobu. U kojence se hodí ta osoba, co může kojit.

    Ale to není úplně téma tohohle auditka, že.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ZUZKAOU: prave ze dite vychovava jenom chlap pisu. zadni prarodice. chlap je v domacnosti. tady se to spis tluce s mym tradicnim pohledem, ze dite potrebuje do jistyho veku spis matku nez otce.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    VYHULENY_UFO: hele to je tradiční výchova ze 70. let - dvojkariérní manželství a děti jsou u prarodičů.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ZUZKAOU: to mas pravdu, v mem okoli je pouze nekolik rodicu, kdy ona (matka) dela karieru na universite, furt je v luftu na cestach a dite vychovava jenom chlap a tech deti je mi lito.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Tímto se jen snažím říct, že psychické problémy zázračných dětí na prahu dospělosti jsou vlastně docela logické.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    VYHULENY_UFO: koukám že se ti nepodařilo potkat s ambiciozními rodiči, co dokopou skoroještě batole k budoucí profesionální dráze.

    Jinak právě okolo těch 4-5 let se právě už dá poznat výraznější hudební/sportovní talent a začít ho drilovat, aby se tedy během cca 1. stupně už rozpoznalo konkrétnějš nadání.

    A to se vůbec nebavíme o Číně a její produkci šampionů.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    PETER_PAN: ??? Co to placas? Tigerovy problemy se zady fakt nezacaly kvuli zadnemu systemu, ale kvuli tomu, ze dlouhodobe jel nadoraz.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    LUCIASHECK: Uz je to tady OT, omlovam se. Ale jen proste ja osobne bych ty penize ozelel, ale nenechal bych se zlomit. Tohodle typka mi je obvzlaste lito, ale v urcitou chvili si proste nemel nechat slapat po hlave.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    LUCIASHECK: No to si delas legraci, ne ? Curackej americkej legislativni system nazvat jako "zdravotni problemy".
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    PETER_PAN: Jak presne dopadl? Byl 20 let absolutni hvezda (coz mu trochu prerostlo pres hlavu - bodejt by ne, malokdo se v 25 stane legendou), kterou neuspech vinou zdravotnich problemu srazil na kolena. A od chvile, co si problem priznal, k nemu pristupuje s obrovskou pokorou a odhodlanim ho vyresit. Tak velkej pad, jakej zazil on, jen tak nekdo nezazije. A vetsinu to totalne semele.

    Coz uz je ale hodne mimo od puvodniho tematu, ze dvacetileta holka preci nemuze vyhoret, ofc.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    LUCIASHECK: A taky jak dopadl. Troska.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Vyhoření není otázka věku, ale toho, jak dlouho se člověk věnuje konkrétní činnosti. Takže někdo může klidně ve dvaceti, jiný až v padesáti.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    VYHULENY_UFO: Ano, dá. Třeba Tiger Woods ve 4 letech hrál lépe než většina české špičky.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ZUZKAOU: zeptam takhle: myslis, ze se da ve 4 letech u ditete poznat, jestli ma talent na golf?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    VYHULENY_UFO: dřív se tomu říkalo normální zhroucení. Ale nejspíš nechtějí urazit rodiče co tu holku od 4 let vedlo ke golfu... Jinak pokud dotyčná má nirmalni výcvik, nejspíš S.U.R a k tomu si vybere nějakou práci s tělem, tak za mě OK. jestli ji je přes padesát, tak v době profesní přípravy prostě nemohla vědět o těch současných přístupech, co si neříkají alternativní, ale dělaj to samý co kineziologie....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam