• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ZUZKAOU: Krejčová dokonce přišla s verzí, že poškozený si způsobil zranění sám. „Mlátil se přede mnou kovovou tyčí do hlavy,“ tvrdila.

//nesnasim tyhle exokundy.
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    Moje šéfová zatoužila po přístroji Bioptron, i se vydala na předváděčku. Od té doby ji předváděcí paní uhání a dožaduje se platby 50 tisíc korun, i když šéfová dle vlastních slov vůbec nic nepodepsala a neobjednala. Předváděcí paní je nicméně nezdolná.

Já tu koušu stůl.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Podvody čarodějce prošly, do vězení ji ale dohnala žárlivost – Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...mi/440964-podvody-carodejce-prosly-do-vezeni-ji-ale-dohnala-zarlivost.html
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Pevné zdraví přeje Čína aneb Prezident lékařem. Když politici tvrdí, že rozumějí medicíně - Tiscali.cz
    https://zpravy.tiscali.cz/...-aneb-prezident-lekarem-kdyz-politici-tvrdi-ze-rozumeji-medicine-303605
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Blogerka dostala pokutu 7 milionů za to, že vydělávala na lži o rakovině | Zajímavosti | Lidovky.cz
    https://relax.lidovky.cz/...zi-o-rakovine-1zg-/zajimavosti.aspx?c=A170929_133136_ln-zajimavosti_pave
    CDR
    CDR --- ---
    znám šíleného domarodiče. Měli dvojčata, ktará zplodili v komunitě kdesi ve Španělsku, přítelkyni provorodičce bylo 18, zakázal jí ultrazvuk (poškozuje plod) a chtěl ji odrodit doma. Přirozeně.
    Jeho holce nakonec došlo, že by to mohlo být docela nebezpečné a rodila v porodnici.
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    GENTIANA: jasný, já to nemyslela specificky na tebe, bylo to spíš pokračování v tématu než odpověď. šílené domarodky jsou každopádně zlo.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ALDEMIK: Prapodstata mého sdělení byl povzdech, že zas bude hiphop a flejmy, a, to jsem věru nezdůraznila, že zas z nor vylezou šílené domarodky, které začnou krákorat o tom, jaký je ve špitálech teror - kteréžto už na FB řádily v době, kdy ke mě ten článek dorazil.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    SALVATOR: Zrovna tohle je stránka produktu - kartáčku na zuby, jen holt zvolili stejný název :)
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    GENTIANA: Není tam, proč zemřel, nechala bych hejty na potom...
    (Píšu to proto, protože u nás před pár lety taky zemřel novorozenec. Na vrozené vady. Zemřel by úplně stejně i v porodnici, akorát by to neobsahovalo několikadenní obléhání části města televizí Nova, celorepublikovou dehonestaci matky-vražedkyně velkou částí společnosti a podobně. Když známým zemřel v porodnici novorozenec prokázanou chybou personálu, pes po tom neštěkl. Klidně na domácí porody nadávat, ale na základě faktů, prosím.)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Promiňte, já tomu asi moc nerozumím, ale když se nějaká skupina na FB jmenuje Raw Yoni, neznamená to v zásadě, že se jmenuje Syrová Píča? https://www.facebook.com/RAWYONI/?fref=ts

BALAENA
    BALAENA --- ---
    GENTIANA: naopak. on je netrestá, on je chrání před dalším vlivem takové matky
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    CORNELA: Tohle dokazuje neexistenci Pánaboha, totiž. Ten by netrestal ty neviňátka, ale ezopíče.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    To zas bude v álejích nablito...
    V Brně zemřel novorozenec. Při domácím porodu - Brněnský deník
    http://brnensky.denik.cz/zpravy_region/pri-domacim-porodu-v-brne-zemrel-novorozenec-20170926.html
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    VYHULENY_UFO: DMO je ta motorická část.
    Jenže ten motorický problém je něčím způsobený - typicky poškozením mozku. A to poškození mozku (nikoli DMO) může současně způsobit i jiné problémy, jako je třeba epilepsie (která se teda Vojtovkou fakt nevyřeší). Jenže mozek je plastický a má spoustu nadbytečné kapacity, zvlášť v těch prvních měsících, a pokud dostane vhodné podmínky (třeba tu reflexní terapii), tak si příslušná centra prostě vytvoří někde jinde/nějak jinak.
    Problém DMO je ten, že většinou se na ni přijde až ve chvíli, kdy jsou některé věci zafixované špatně - proto čím dřív se začne s terapií, tím lepší je šance, že se to zafixuje nikoli špatně, ale prostě jinak.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    CAMELLA: ok, dik.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    VYHULENY_UFO: Většinou max vypadají jako mentálně postiženi, protože mají blbé držení těla, postižené obličejové svaly atd., ale přitom inteligenci sníženou nemají. Jedna moje spolužačka z VŠ byla obrnářka a fakt nebyla vůbec blbá, i když tak bohužel působila na lidi, co ji neznali.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    TAPINA: je mi jasny, ze wiki neni dokonalej zdroj, proto sem se ptal :D
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    VYHULENY_UFO: Wikipedie je poněkud zjednodušený zdroj informací. Ono to opravdu může být tak, že se jiné vady přidávají tehdy, když se s tím v začátcích nic nedělá. K diabetu se často přidává katarakta a gangréna, že jo. Ale jenom tehdy, když není diabetik stabilizovaný.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam