• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    Klub na vkládání odkazů na články, rady, komentáře či weby s alternativní medicínou a trendy v léčitelství, u kterých začíná rozum stát.
    Bereme i domorodičky a podobná s medicínou příbuzná témata. 
    ZÁKAZ KRMENÍ TROLŮ

    Souhrný rozbor skeptiků Sysifos: Alternativní medicína autor:Jiří Heřt

    Čím vším se lidé v 21. století léčí a myslí to vážně. Nejsou některá prohlášení léčitelů a "odborníků" až nebezpečná a příliš zavádějící? 
    Může jít o život? Čtěte pravidla:

    Pravidla: 
    1) Vkládáme odkazy a knim třeba krátký komentář, popř. své zkušenosti, zážitky, co jsme kde zaslechli apod. 
    2) Dělat si z toho srandu není OT.  
    3) Krátká diskuze k věci je přípustná, drží-li se nezáporných hodnot palečků. 
    4) Pokud se vám to tu nelíbí,  nečtěte to!
    rozbalit záhlaví
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ZUZKAOU: Tantra levé ruky znamená šukali jsme spolu?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ZUZKAOU: Kryl a Jára, ani jeden nemůže promluvit. Náhoda?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Dagmar DaoRe Světlovská
    http://www.svetlovska.com/kdo-jsem.htm



    Jmenuji se Dagmar Světlovská a narodila jsem se v roce 1958 ve znamení Lva. Vystudovala jsem chemii, pak mnoho let pracovala jako novinářka (reportérka Mf Dnes), až jsem se nakonec v r. 1999 rozhodla být už jen poslem dobrých zpráv a odešla na „volnou nohu“ a nakonec v r. 2002 jsem si zvolila jako svoji profesi plně profesionální praxi feng shui.

    Jsem fengshuistka, jasnovidka a léčitelka. Umím číst v prostoru i čase karmické souvislosti vašeho osudu. Mým posláním a praxí je propojení dávných, tajných duchovních Nauk s moderním stylem současného života.

    Vrozené schopnosti vidět a vnímat i věci běžným zrakem neviditelné, rozvíjím už více než 35 let studiem i praktikováním tajných duchovních Nauk, které tisíce let předávají zasvěcenci svým žákům a ti zase žákům svým. K těmto znalostem patří karmické feng shui, karmická astrologie, práce s tarotovými kartami, mnoho léčitelských technik a mnoho dalšího. Okamžik prožitku klinické smrti v roce 1980 mi navíc otevřel i schopnost nahlížet do časů minulých i budoucích.

    Mým prvním duchovním učitelem (včetně tantry levé ruky) byl básník a zpěvák Karel Kryl. Druhým nejdůležitějším duchovním učitelem v mém životě se po Karlově smrti stal Guru Jára, protože znal odpovědi i na otázky, na které mi nikdo jiný nedokázal smysluplně odpovědět. A taky proto, že v r. 1995 během noci Zasvěcení v jedné z egyptských pyramid v Gíze položil svůj život na misku vah práce s lidmi. Kdyby v jeho lidském charakteru bylo nějaké sebemenší smítko nečistoty, energie zasvěcovací noci by ho do tří let zabily. Guru Jára žije, v r. 1996 byl v Indii prohlášen-rozpoznán svatým mužem (tzv. Bábou) a od téhož roku začal učit také v ČR. Já osobně znám Guru Járu od r. 1998 a s hrdostí se hlásím k Němu i jeho naukám dodnes.

    Guru Jára mne naučil, že musím všechny své znalosti a holistické - celkové vnímání zákonitostí života a osudu neustále prověřovat každodenní praxí ve svém vlastním životě a předávat dál jen to, co jsem si vyzkoušela na vlastní kůži a duši. Tato neustálá praxe a sebevzdělávání mi proto umožňují odhalit příčiny a souvislosti toho, co a proč se vám nyní v životě děje a najít pro vás nejvhodnější doporučení, která vám ulehčí současnou situaci a zlepší dny budoucí nebo naopak vám pomohou neztratit to krásné, co nyní prožíváte.


    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    //ze zivota alternativni rodicky...

    Moje děti budou genderově neutrální, říká zpěvačka Paloma Faith - iDNES.cz
    https://ona.idnes.cz/...alni-vychova-stereotypy-1pd-/spolecnost.aspx?c=A171023_110537_spolecnost_zar
    Paloma odmítá své děti oblékat do „tradičních“ barev, tedy holčičku do růžové a chlapečka do modré. Jde podle ní o odbourávání stereotypů a genderovou rovnost.

    Já jen chci, aby byly, kým chtějí být,“ prohlásila zpěvačka, která už před dvěma lety mluvila o svém silném feministickém přesvědčení.

    Po porodu se Paloma Faith rozhodla pro přestávku v kariéře. O svém soukromí obvykle moc nemluví, ale po příchodu prvního potomka na svět promluvila o těžkém porodu. Chtěla v souladu s „Matkou přírodou“ a duchovní harmonií rodit bez léků a chemie, v hypnóze. Kvůli komplikacím ovšem bylo vše jinak.

    „Všechno, co se může pokazit, se podělalo, a měla jsem všechny možné léky. Rodila jsem 20 hodin a nakonec z toho byl císařský řez a předčasně narozené dítě,“ dodala.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    http://euvigra.org/
    Rafael EbRampti
    Autor metody a nauky Colorologie®, mentor, lektor a učitel, zakladatel a nositel hlavní vize obecně prospěšné organizace Eu Vicus Graliae z.s. - EUVIGRA
    Člověk s přirozeně probuzenou schopností velmi hlubokého a empatického vhledu do souvislostí, zákonitostí a mechanismů spletitých tkaniv života, podstaty člověka a vůbec všeho, co souvisí s jeho existencí. 12 let provozoval Centrum poskytující služby v oblasti péče o tělo a duši. Více jak 10 let působí jako lektor, vede kurzy, sebezkušenostní semináře a workshopy. Jeho působení čítá stovky hodin individuální konzultační a poradenské činnosti v rovinách osobního růstu, působí také jako učitel v oblasti lidské spirituality a duchovního poznání. V současnosti žije a působí na Vysočině, kde působí jako Colorolog® a učitel a kde svou činnost rozvíjí jím založená obecně prospěšná organizace. K jeho všestranným zájmům patří chov Včel a zejména práce s lidmi.




    Colorologie® není jen o Barvách. Myslet si toto by byl překážející a omezující omyl. Barvy využívá především jako komunikační prostředek k objasňování všeho, co souvisí s existencí nejen pozemského člověka. Zahrnuje v sobě veškeré aspekty ryze hmotné realizace, stejně jako její základ spočívající v rovinách světa jemně hmotného, až po její podstatu v rovinách světa duchovního; pokud například nahlížíme do rovin týkajících se člověka bezprostředně. Takové vědění může člověku pomoci navázat kontakt z jeho nejvnitřnější podstatou, tedy hlavním činitelem formujícím vše, co ho na jeho cestách Prostorem Stvoření obklopuje, co ho formuje, doprovází a vede, čemu čelí, apod.. Colorologie® je tedy také formou interpretace a výkladu světa, který obývá a jímž putuje také člověk. Nabízí odpovědi na světonázorové otázky týkající se takových témat jako je smysl lidské existence, inkarnace, lidská spiritualita, apod..

    KE KOŘENŮM NEMOCI - Rafael EbRampti hostem Léčivého divadla Gabriely Filippi
    https://www.youtube.com/watch?v=AyGVlZW3A-Y
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Šokující zpověď předního psychiatra těsně před smrtí: pomáhal jsem vymýšlet ADHD jakožto nemoc - Svět kolem nás
    http://www.svetkolemnas.info/...-zpoved-predniho-psychiatra-pomahal-jsem-vymyslet-adhd-jakozto-nemoc
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Uživatel je onlineBonnie83

    Akutní psychoza a po ní smutky

    Protože se zajímám o osobní rozvoj, v touze po tom být lepším člověkem jsem se v květnu tohoto roku zučastnila 6 denního kurzu techniky RUŠ, která se zaměřuje na přijetí negativních zážitků v životě. :andel:
    Po mém návratu domu jsem nemohla spát a začala jsem zažívat ruzné psychostavy :jazyk: a protože už to bylo hrozné, přítel mě raději odvezl do nemocnice. Zustala jsem pak asi měsíc v psychiatrické lečebně a propuštěna s diagnozou akutní psychotická porucha. 8o

    Tohle všechno bych už dokazala nechat za sebou, stalo se… kurz byl velice intenzivní a já si rozhoupala psychiku.. ALE.. :,( :,( třeba ráno se vzbudím s plačem a tři hodiny brečím :,( :,(, neustále brečím :,( :,(, jakobych necitila lásku a všechno bylo neustále v takove smutné mlze. Nejedná se o deprese, protože já vždy vstanu a dokážu pracovat. Léky nyní už neuživám a ani nechci, protože jen utlumovaly. Jsem docela zoufala, protože nevím, proč se to děje, nevim, jak s tím pracovat a nic na to nezabírá. Máte někdoo zkušenost, nebo můžete poradit? :srdce:
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    PETER_PAN: je třeba očistit vaginu. Okurkou. Zlepšuje to PH. Nejde o porno. Jde o detox.
    Don’t cleanse your vagina with a cucumber. Please. | Dr. Jen Gunter
    https://drjengunter.wordpress.com/2017/10/11/dont-cleanse-your-vagina-with-a-cucumber-please/



    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    PETER_PAN: Černoška sáhodlouze vykládá o tom, jak okrájet salátovku, aby co nejvíc připomínala čuráka, zatimco si u toho naprosto příšeřně šlape na jazyk.
    SALO
    SALO --- ---
    GENTIANA: mozna se s okurkou suka lepe, nez s prominutim.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ZUZKAOU: Co to je? Ve 2 vetach. At si to nemusim poustet, psl. :)
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    Už jsem viděla všechno.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ZUZKAOU: Proč si lidi radši normálně s prominutim nezašukaj?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Yoni Cucumber Cleanse Instructional Video
    https://www.youtube.com/watch?v=BihDY4QYxIY
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    MONROE: Z tohohle se mi obrátil žaludek a zauzlovaly žíly. Asi to bude tím, že jsem bércových vředů viděla v životě víc, než by mi bylo milo.
    Někdo by měl dát tomu Krupkovi do držky.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Michal Křupka - Vakcinace kontra konspirace aneb mýty a fakta o očkování (Pátečníci 6.10.2017)
    https://www.youtube.com/watch?v=-dEVHF1NP_o
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    TAPINA: Ne, zkontrolováno, tam je jen něco ... byla to taková fakt úžasná přehledná tabulka, hodiny práce to muselo dát...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    SANTAL: Já měla za to, že to bylo na Lovcích šarlatánů, ale dohledat to tam nemůžu. Každopádně jsem něco takového viděla.
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    ZUZKAOU: česky nebo slovensky, tohle já prostě zpětně neumím rozlišit :-) Obvykle rekonstruuju, že kniha byla patrně česky, když tam byl hrdina Jiří... u odborných textů takovou pomůcku nemívám :-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SANTAL: až to najdeš, tak to sem hoď. V jakém to bylo jazyce?
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    Zoufale hledám stránku (kdysi jsem to viděla jako něčí blog), parádně v tabulce tam byly popsané diety (od překyselení přes raw po krevní skupiny a znamení...breathariáni included), kde bylo hezky vysvětleno o co jde a proč je to nesmysl, ev. přímo útok na vlastní zdraví.
    Přeci tohle musí někde pokupě viset i jinde... :-(
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MONROE: Pro některé lidi je pokroku škoda.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam