• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    Klub na vkládání odkazů na články, rady, komentáře či weby s alternativní medicínou a trendy v léčitelství, u kterých začíná rozum stát.
    Bereme i domorodičky a podobná s medicínou příbuzná témata. 
    ZÁKAZ KRMENÍ TROLŮ

    Souhrný rozbor skeptiků Sysifos: Alternativní medicína autor:Jiří Heřt

    Čím vším se lidé v 21. století léčí a myslí to vážně. Nejsou některá prohlášení léčitelů a "odborníků" až nebezpečná a příliš zavádějící? 
    Může jít o život? Čtěte pravidla:

    Pravidla: 
    1) Vkládáme odkazy a knim třeba krátký komentář, popř. své zkušenosti, zážitky, co jsme kde zaslechli apod. 
    2) Dělat si z toho srandu není OT.  
    3) Krátká diskuze k věci je přípustná, drží-li se nezáporných hodnot palečků. 
    4) Pokud se vám to tu nelíbí,  nečtěte to!
    rozbalit záhlaví
    HARDY
    HARDY --- ---
    VYHULENY_UFO: Žába má koukám zajímavý eugenický nápady.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    //to by sem mohlo patrit, ne?

    [ VELADA @ ayahuasca-teonanacatl-peyotl-soma |vše s tím spojené... rituály, šmanismus etc.| ]
    Kambo má schopnost vyhledat v těle infekci a účině ji léčit. Je dost pravděpodobné, že právě toto se stalo v mém případě. Jed kambo lokalizoval ložisko a začal působit. Źába mi řekla, na čem teď budeme pracovat.
    Krom toho, kambo je abortifacient (látka způsobující, vyvolávající potrat), jelikož je to vazodilátor (agent that causes dilation of the blood vessels), což je opak vazokonstrikce. V ženských pohlavních orgánech to může vést k produkci prostagladinů (hormon-like substances, that help the uterus contract to shed the uterine lining), což jsou patrně přesně ty látky, co způsobují ony typické křeče. Ale věda se přiznává, že neví.
    ...
    Jelikož kambo takto silně působí na ženské pohlavní orgány a může vést k potratu, je toto užití velmi těžkou zkouškou pro matku i dítě. Jedná se o užití u nativních etnik, které tímto pravděpodobně testovaly sílu nově vznikajícího života a posilovaly vitalitu matky i dítěte. Věřím, že zdárné projití takovýmto rituálem v prvním trimestru dodá nastávající matce sebevědomí a sílu.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    A jéje, tohle bude ještě mít zajímavější výsledky, než práce lidských lidových léčitelů, kteří nevědí, kolik má člověk ledvin. https://www.facebook.com/events/290503998123322/?ti=cl
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    GENTIANA: fitness pošukavaní je super termín :D
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Slováci si po svých šarlatánech jdou daleko víc, než my.

    Známy šarlatán „Bádateľ,“ ktorý žije v Londýne, šíri nebezpečné bludy, nemá rád Kisku a fandí Kotlebovi – Denník N
    https://dennikn.sk/...l-ktory-zije-v-londyne-siri-nebezpecne-bludy-nema-rad-kisku-a-fandi-kotlebovi/
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Bylo?

    Stop chemtrails PROTESTSONG
    https://www.youtube.com/watch?v=mMlGq2SYp_g
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    OMNIHASH: jasně - ale není to mainstream. Najdeš příčetný mainstream v esoterice?

    Možná jogíny. Pokud je tedy řadit do esoteriky. Na ezo-veletrzích většinou nebývají.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    HUZWA: to je solidni level :D
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    OMNIHASH: Mně došlo, že ona tady funguje ještě jedna dynamika. Jak furt kážu, že ze sexu by se neměla dělat nějaká špinavost, která se provozuje potmě v průjezdě... no. My prostě nemáme moc jazykových prostředků, které by nebyly vulgární, trapné (jónička, tyvole...) nebo nezněly jako ze špatné poezie. Případně jako z dobré poezie, ale z nějakého hodně minulého století. Mně nevadí termíny z anatomického atlasu, pro mě je ta latina bezpříznačná tak i v Titu Liviovi, ale spoustě lidí to zní prostě studeně a klinicky. Plus, v sexu prakticky vždycky existuje nějaká dominance a submisivita, což když řekneš takhle, tak si průměrný volič představí tu černou koženku a biče, ačkoli jde prostě jenom o to, že někdo akci řídí a někdo se veze.
    Přičemž se lidi o sexu a přidružené výrobě bavit chcou, ono je to koneckonců zábavné i poučné - ale nejsou prostředky, jak vyjádřit pocity, takže se nakonec chytne po ezoblábolení.

    Přičemž ano, fitness pošukávání má své kvality, ale je odlišné od sexu s někým, koho člověk zná a komu věří, tudíž si ho víc pustí k tělu, a to všechno je ještě odlišné od sexu v kvalitním vztahu - což je všechno dobrej sex, žejo, a pak je tu spousta kategorií méně dobrého až velmi špatného sexu. A včil to nějak popiš. Detailně. Já jsem nájemný pisálek a otrlý ohýbač jazyka a měla bych s tím sakra práci, aby to znělo bezpříznačně. No, a když nemáme vlastní pozitivní kontexty, tak si půjčíme nějaké to východní tentononc, které je navíc tak jaksi magické a tajemné.
    HUZWA
    HUZWA --- ---
    VYHULENY_UFO: ten web je kamaráda z detstvi,dela landart,takze to nemá s ezo nic moc spolecnyho,i když teda svihlej to von je,kdyz si Pavel říká Magda a s transsex to taky nemá nic spolecnyho.. :) tak si myslim,ze slečna K(aka)lara,kadi pro umeni a ne pro spirit..;)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GENTIANA: ze stejnýho důvodu, jako valná většina nasranejch_mysogenních_diskutérů_na_libovolným_zpravodajským_serveru. Ony/i by i rády/i, ale nějak se ne a ne najít protějšek, kterej by na ně dobrovolně vlez.


    ZUZKAOU: tak mezi ezopíčama a náboženskejma píčama není nejmenšího rozdílu, jenom jedný to šeptá do ucha matka Gaia a druhý otec Jehova. Speciálně okolo židovství je podobnejch magorů pět na každý ruce, směs kabaly a pocitu vyvolenýho předurčení bejvá u psychožidovek velmi silná, navíc instrukce jsou podstatně jasnější, takže se dá líp a jednodušejc zabukovat na pocitu já vím vechno, páč sem si to přečetla v tajný svatý knížce.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    VYHULENY_UFO: nepsala nahodou ten članek o zhrzené tantrické masérce?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KETHAMINA: je to deset let stary, takze je mozna, ze uz dela analni mapovani :D
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    VYHULENY_UFO: vypadalo by to víc duchovně, kdyby tomu říkala čistit auru, propojovat se s přírodou - kadění, vážně? :D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KETHAMINA: to se mi vybavilo...

    http://www.galeriemagda.cz/gmagda/kk.php
    Bylo to, myslím, časně zrána, už jsem přesně věděla kam mám jít. Za zelený domek vzhůru do svahu až po povalený kmen u cestičky, kde víc jak lidi skáčou právě mufloni. Hned vedle tam leželo několik čerstvých hromádek bobků a já se vedle jedné vykadila. Jak tam pak vedle sebe ležely dvě čerstvé hromádky různých hovínek, chytlo mě, že by bylo fajn, kdyby mohly vzniknout zároveň. Představa, že vedle mě stojí muflon a spolu se mnou kadí, mě nadchla. Ale to je prakticky nemožné. Domluvit se šlo akorát s člověkem, a tak jsem jednoho oslovila a ten můj návrh přijal.
    ...
    Zajímavým zážitkem bylo i kadění s mou rodinou. O nedělním květnovém ránu jsme se po snídani rozprostřeli v rákosí. Bylo to srandovní. Někomu se nakonec nechtělo, ale tak jsme mezi sebou každý ze svého místečka alespoň halekali a ti co mohli, fotili své exkrementy a informovali o počtu much a podobně. Moc děkuji své rodině za účast a mileráda je uvítám i v jiných akcích.

    V jiné dvojici hovínek došlo k prolnutí rodiny a zvířectva zapojením našeho psa Filka. Kakání s ním bylo vynikající v tom, že jsem se mu musela plně podřídit. Z našeho panelákového sídliště jsem ho v náručí odnesla na louku u lesejka, kde jsem pozorovala, kdy to na něj přijde. v ten okamžik jak se vyhrbil, jsem si podél pěšinky dřepla vedle a bylo. Vůbec ho to nepřekvapilo, byl výbornej.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    KETHAMINA: Tankie by to Hnutí vědomého sraní měla pořádně rozjet.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Já teda miluju kafe, ale ještě jsem k tomu neudělala web :)
    Miluj svůj močák | milujsvujmocak.cz
    http://www.milujsvujmocak.cz
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ZUZKAOU: Mě fascinuje, že dvacet nebo kolik let se varuje před různými ksindlfirmami, co zaměstnance nebo jiného hejla nejdřív nechají zacálovat hromadu peněz za nesmyslné kursy a pořád na to někdo skáče.

    A z podobného soudku, rozvíjíme ženskost nebo co. http://www.loona.cz/news/196/330/Ozivena-zena-sexualita-a-intimni-zivot-zeny/
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    sice od alušky, ale když borelmamá nechce mít poctivý bordel, ale věří na tantru a chodí jí tam ezomasérky.

    Zpověď bývalé tantrické masérky, která vám vyrazí dech / Doporučuji! | Aluška.org - věděním ke svobodě
    http://karolinaloskotova.blog.cz/...zpoved-byvale-tantricke-maserky-ktera-vam-vyrazi-dech-doporucuji
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Odborníci bijí na poplach: Jídlo je plné chemie! Musíme začít konzumovat temnou hmotu - AZ247.cz
    http://az247.cz/odbornici-biji-poplach-jidlo-plne-chemie-musime-zacit-konzumovat-temnou-hmotu/
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    CDR: mam takovy podezreni, ze se modra po koloidnim stribre... ale mistni odbornici mozna upresni.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam