• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    CNV: dobře tam píšou, že lněné semínko je na zácpu a uhlí zas na průjem. problém vidím hlavně v tom, že doktoři z vysoké školy života to radí kombinovat, protože si matně pamatujou, že tyhle věci nějak působí na trávicí soustavu a jsou líní googlit jak :)
    CNV
    CNV --- ---
    Rady z lidu v té nejlepší podobě. Dítě má zácpu: tak to musíte dát borůvky, uhlí, lněné semínko, aloe, kváskový chléb a homeopatikum Silica, k tomu vynechat lepek a vyhnat parazity. A hlavně ne k pediatrovi, ten okamžitě vytáhne zásobník injekcí a napíchá dítě sračkama!

KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    CNV: hele není, i většina biomatek jí radila, že pneumonie není prča. Paní žije v USA a nakonec psala, že sedá do auta a pro ty zlé ATB teda jede a pak bude dítě prolejvat dubovou kůrou a vařit špagety s česnekem.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    TAPINA: Chiara je italske jmeno. Mozna ji ma s cizincem.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    KAERO: oxygen a pneumonia, slova, který opomněla pochytit v český škole, takže je poprvé slyšela až od těch cizáckých doktorů

TAPINA: češka v zahraničí. cizinka tady by nenapsala "hlubokej a tuberáckej"
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    KAERO: To bude nějaká Češka žijící v cizině nebo cizinka žijící v česku, to jméno dítěte taky není úplně místní. Takové bývají nejzběhlejší v tom, jak by se zdravotnictví mělo správně dělat (protože vždycky to dělají úplně blbě buď tam, nebo tady, ale někde určitě jo).
    KAERO
    KAERO --- ---
    CNV: jo, ten oxygen tam je divny.
    CNV
    CNV --- ---
    KETHAMINA: Není to troll? Je to takový... podezřelý.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    KETHAMINA: hele ale tohle už je normální zanedbání péče, ne? Přemýšlím jestli chci vědět, co jí poradili.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Jedna perla z FB

Cau holky.
    Uz jsem hooodne dlouho nepsala ale ted potrebujem s Chiarus pomoct. Asi před týdnem jsme byli v obchodě něco řešit kde byla strašně nemocná pokladní, asi za dva až 2 dny na to začala pokašlávat a zanedlouho to byl hodně hlubokej škaredý kašel. Začala jsem jí dávat sirup z cibule a olejíček a na noc teplý olej na hrudník, vůbec to nepomohlo tak jak obvykle tak jsem šla dneska k doktorovi protoze ten kase byl furt stejnej. Hlubokej a tuberackej a doktorka mi řekla že má pneumonia!!! To je jako zapal plic?? a zánět uší.Poslední 3 dny začala mít i trošičku výtok čeho jsem se hodně zlekla. Jsou jí 3 roky. Doktorka na mě hned vyrukovala že jí musím dát antibiotika jinak že skončí v nemocnici. Ještě antibiotika neměla a ani jsem je nechtěla dávat, ale samozřejmě mě hodně vystrašila. Můj dotaz je co můžu nejlepšího udělat. Minule jsme zánět uší vyléčili hřebíčkem a česnekem. Ale teď je to jiný ten kašel je opravdu škaredej.nechápu jestli to má spojitost s tím výtokem, na to doktorka řekla že má zánět. Nechápu teda vůbec z čeho by ho dostala protože se každý den umývá a každý den má čistý věci.
    Vůbec nemá žádný příznaky jako teplotu nebo rýmu nic když jí takhle vidíte tak byste neřekli ani že jí něco je protože moc nekašle ale když zakašle tak je to hodně silný. A pravděpodobně jí to bolí protože když jí řeknu ať zakašle tak říká že ne. A u toho zánětu uší, vůbec si nestěžuje na to že by jí bolely usi nebo něco. Co musím ale uznat že poslední týden si hodně stěžuje že jí bolí pipinka když ji umývám. Takže věřím že tam nějaký zánět asi bude. Normálně by jsme to při léčili Hrebíčkem, ale ten kašel je prostě tak divnej že jí asi opravdu dám ty antibiotika. Jak jsem tam byla tak jí dali i přístroj na dýchání a jak jsem se ptala jestli je to jenom oxygen tak mi řekli že ne že je v tom i lek ale nerekli mi co. Já vím že antibiotika nejsou něco strašně šílenýho, nechci znít paranoidně, ale známý kolem nás kdo dávají děckám antibiotika tak jsou pořád nemocný. Ona je nemocná. Asi podruhé nebo po 3 za cely zivot. Opravdu se snažím všechno přírodně, ale teďka se docela bojím že to přírodně nepůjde jestli má opravdu zápal plic. Tak bych potřebovala asi nějak povzbudit a poradit co dělat☹️
    Všem děkuju moc za radu
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ZUZKAOU: ovsem ty veletoce, ktery predvadi na fb strankach rohliku, to je peklo.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    ZUZKAOU: s tím souhlasím, ona to zas taková píča nebude, měla svoje období, poslední dobou už ani moc neuvádí to vzdělání na vysoké čarodějnické v US a nehraje na city, spíš na zdroje, to se cení
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ATROPOS: hele slimakova se zase pomalu vrací do evidence based rybníčku.
    BANANZLUTY
    BANANZLUTY --- ---
    XBAHNO: Nerikam, ze se do toho chystam okamzite. Spis je to blbej napad, kterej bude cekat na prilezitost.
    ATROPOS
    ATROPOS --- ---
    Tak rohlik.cz má prý velkou radost ze zahájení spolupráce s PharmDr. Margit Slimákovou. (publikovali na svém fejsbuku).

Je to marný, je to marný, je to marný:(
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    BANANZLUTY: Mam pro to jisty pochopeni. Taky mi to nedalo a experimentalne jsem musel overit tygri mast. Ta se ale nakonec ukazala jako docela prijemna, zadny peklo, vcelku muzu doporucit pro(spis na) obe pohlavi.
    Chilli bude horsi, zvlast neco pres milion SHU. Nahodny lehky zaneseni rukou se da prezit, to je do toho oka fakt mnohem horsi, ale jestli to aplikujes primo, tesim se na online reportaz, vuci ktery bude hokej hadr.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Jak to, že mi unikl začátek těch eskapád s chili? Revem!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Blbě se mi dýchalo v skleníku s planáží habaner a to jsem na nic nesahala a nezavlažovalo se v tu chvíli.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    BANANZLUTY: Nejsem si jista tou mirou pokrcenosti, ale zbytek by sedel. Byla mala, tlusta a cervena.
    BANANZLUTY
    BANANZLUTY --- ---
    BERUSKA_CA: Vypadala ta papricka nejak takhle?

Jeste si to rozmyslim. Asi zkusim opet Habanero a pak se uvidi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam