• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Bachovy kapky.
    Člověk by si řekl neškodná ezoblbost v pohledných lahvičkách.

A pak si přečtu radu od lékařky v diskuzním klubu řekněme o duševní hygieně a spokojeném žití v rodině jak na neustále se vtírající myšlenky. "Nevypínám, pokud se vrací, něco chtějí sdělit :) Jinak na myšlenky typu gramofonová deska skvěle funguje bachovka Bílý kaštan :)"
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Furt je to stejný!

GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    V budoucnosti tuším melanomy a podobné věci na nových, neotřelých místech.
    Perineum sunning: Real woo, social media clickbait, or both? - RESPECTFUL INSOLENCE
    https://respectfulinsolence.com/...9/11/27/perineum-sunning-real-woo-social-media-clickbait-or-both/
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    Martina Filipová vypadá spíš jako z toho subího vidka, možná nějakej personální přesah?
    TRISSIE: Kousnoutdokoulisová!!!
    CNV
    CNV --- ---
    Některý lidi prostě náboženství potřebujou. A protože křesťanství v Česku není moc oblíbený, o dalších náboženstvích nemluvě... Tak to takhle dopadá.
    JON
    JON --- ---
    TRISSIE: me se na tom nejvic libi, jak ty jejich youtubovy kanaly maj 2 700 odberatelu. A pak mi tam skoci Kovy: 768 000. Lol, nuly.

Jinak tyvole ty jejich zajezdy do tantracenter za spolecnym kundenim - https://www.knezkabohyne.cz/jsem-vzduch-arrow-breaking/

vzhledem k tomu, ze se pri chozeni po uhlikach asi celkem bezne popalej:
    Když nastal můj čas a já jsem věděla, že teď právě v tuto chvíli je ten pravý okamžik vyjít za svým cílem. Řekla jsem si, ano, tak to je, je to přeci logické, že se chci navrátit sama k sobě a přijmu svoji vlastní vnitřní sílu, kterou jsem kdysi úspěšně schovávala. A tak jsem se ohni poklonila, ale byla tu chvíle zaváhání a nyní přišla na řadu hlava a ta řekla : „Jdi a nedej na své pocity, není proč se bát, není na co čekat.“ A já přešla, a protože, jsem neposlechla svou intuici, že je třeba ještě chvíli počkat a plně procítit svůj záměr, který je opravdu veliký a silný. Proto mě můj drahý milý oheň políbil. Dal mi dárek v podobě malé bezbolestné tečky na mém chodidle. Ucítila jsem to jako vášnivý polibek. Přišla jsem na něj až později. A tak jsem si uvědomila, že mám opravdu naslouchat své intuici a dát si čas na to, procítit a nespěchat na sebe.
    Jak mě políbil oheň
    http://vokounova-krepcikova.cz/jak-polibil-ohen/
    je jen otazka casu nez si nektera blbka tim sipem vysvihne oko, teda pardon, nez dostane polibek od sveho milovaneho vzduchu.

Dyt na tech fotkach jich je triapul, bez janecka by lilka normalne posla hlady.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CORNELA: ale mohla bych posílat spotřebované permice :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ZUZKAOU: mou favoritkou je Jitka Vénera Mikulášková (jestlipak nabízí i rituál pro přijetí na venerologii?) a Mirka Agara Vokounová Krepčíková, která je tak zapálená, že si při focení nejspíš prostřelila nohu šípem :-)
    (Kousnoutdokoulisovou nepočítám, to je samozřejmě jiná liga!)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MAR_TINA: hele celej ten seznam kněžek je koncentrace předsudků o tom kdo by tak mohl chtěl dělat kněžku bohyni :-D

Seznam kněžek
    https://www.knezkabohyne.cz/seznam-knezek/
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ZUZKAOU: kramolišová a Blažková, to si z lidí někdo hodně vystřelil. Napsat to do filmu jako jména pro strašný baby, odepiše to Spáčilová pro neverohodnost.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CORNELA: hlásím, že furt plavu, jak mi bylo předepsané :D
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    GEISHA: zažila jsem pacienta, co na něm vzplanul "višňák" neb kouřil, ač neměl.
    Zažila jsem taky poněkud nic moc lidé na oddělení (nějaký ten pán co mě měl zvednout a neučinil tak, ale to si případně budu řešit nějak s psycholožkou, případně trenérkou :). ) A zažila jsem super anesteziologa, který mě udělal spinální anestezii namísto celkové, protože mě neurolog řekl, že u klasický anestezie by taky nějaký henté.

Zažila jsem rehabáka, co mě namísto cvičení poslal pít olivový olej. Zažila jsem rehabáky převážně neškodné, pouze mluvili polsky a měla jsem co dělat jim rozumět, ale nastavili mě nějaký Ugul, že mě pak nebolely záda.

ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SHEALA: tak výživoví poradci jsou vcelku problematická skupina, u trenérů by se taky našly věci. No a psychologové - Píča Yamuna na pokec?

Nebo tyhle bohyně?

Kateřina Kramolišová | knezkabohyne.cz
    https://www.knezkabohyne.cz/seznam-knezek/katerina-kramolisova/

tahle pravda není psycholožka. ale dělá pro nadnárodní farmafirmu :-D

Šárka Blažková | knezkabohyne.cz
    https://www.knezkabohyne.cz/seznam-knezek/sarka-blazkova/
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ZUZKAOU: okej okej :D Problém bublin no.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    jakože zjistit, že někdo považuje za šarlatány psycholožky, trenéry a výživový poradce nebo tak něco, je taky docela příjemný lol, a docela to kotví když prokrastinuju nad papíry.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TRISSIE: no dobrá - leda tak :-D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ZUZKAOU: proč hledat na internetech příběhy o alternativní medicíně, když je někdo dobrovolně sepíše a třeba i zodpoví doplňující otázky? :-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    hele a je potřeba ho ještě krmit?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    JAZZZ: a jak si, Kefalín, představují, že doktor změní pacientovi životní styl?

jako jo, v určitých případech to asi jde, třeba bariatrickou operaci obezitolog neudělá, dokud pacient neshodí něco vlastními silami, ale třeba u toho tlaku by se i spolupracující a motivovaný pacient zdravé váhy ani nemusel dožít, takže mu doktor těžko řekne "a prášky na srdce vám předepíšu, až zhubnete" - a jiné legální nátlakové metody si moc představit nedovedu.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    JAZZZ: Kazdy clovek, ktery pracuje s lidmi, zaziva velika dobrodruzstvi, to mi ver. Co clovek “vymysli”, kdyz nema cim, te proste zaskoci. A ze si clovek ulevi? Nekudy to musi ven.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam