MEANKITTY11: Takže ty máš naprosto přesné a doložitelné argumenty vyvracející mé tvrzení, ale radši na mě budeš sprostá.
Ale zkusila jsem něco dohledat. Ne moc intenzivně, protože o tvé duševní blaho mi zas tak moc nejde, ale jestli se já pletu nebo nepletu. Víšco, pro mně je stav prodeje marjány v Kalifornii nebo jinde v USA stejná nepodstatná zajímavost ze světa jako stavební řízení pro skleníky v Azerbajdžánu, prostě plk, který zaregistruju a uvízne mi v paměti, nebo ne. No, dobrala jsem se toho, že v Kalifornii je marjána legální nejméně od začátku roku 2018, takže zaprvé to, jestli ji někdo předepsal na základě minimální interakce s pacientem na základě vágní pseudodiagnózy, nebo ne, je dávno irelevantní. Což taky vedlo k tomu, že jsem se prohrabala nějakým množstvím článků o marjáně v medicinálním použití, protože nejspíš tam jsem narazila na tvrzení v uvedením smyslu, proklikala jsem nějaké množství linků a spousta byla 404. Tak jsem se na to vykašlala, protože mi na tom zas tak nesejde.